Apple lancerà il tablet iPad negli USA alle 8 del mattino, la stessa cosa potrebbe valere in Romania

  Si vociferava che il nuovo tablet iPad potesse essere disponibile a partire dalle 8 del mattino del giorno del lancio, e ciò è stato confermato da quelli di 9to5mac che sono entrati in possesso di un'immagine di materiale promozionale del nuovo prodotto. Si vede nel modo più chiaro possibile che il 16 marzo, a partire dalle ore 8:00, il tablet sarà disponibile negli Apple Store negli Stati Uniti, e questo è motivo di soddisfazione per tutti. L'anno scorso Apple ha mantenuto l'orario di rilascio del tablet in tutti i paesi in cui è ora disponibile e quest'anno tutto potrebbe accadere esattamente allo stesso modo.

  In Romania, potremmo avere il tablet disponibile il 23 marzo dalle 8 del mattino nei negozi dei rivenditori autorizzati dei prodotti Apple, ma anche nei negozi autorizzati a vendere il nuovo tablet. Se le cose resteranno così o no, lo scopriremo la prossima settimana, quando il tablet iPad verrà annunciato ufficialmente in Romania.

24 COMMENTI

  1. @Vlad-Elvetia – 1.900 lei (16GB-WI-FI)-am comandat- o astept sambata. Si ai bonus gravarea unui text la alegere pe spatele tabletei.

  2. as putea sa va intreb si eu fara suparare de unde aveti atatea bani tocmai in romania cea de 22 de ani in crize si recesiune pentru a cumpara produse apple si cum faceti asta.poate imi ziceti si mie cum reusiti sa cumparati produse apple si cum faceti banii necesari pentru a cumpara de la ei.

  3. Zonae sa inteleg ca vineri primiti tabletele deja?
    Transportul cat costa?
    Poate fi instalata limba romana ulterior, daca este comandata din alta tara?
    Daca ne strangem mai multi care vrem sa cumparam nu scad costurile de transport si alte adaosuri?

    😀

  4. unde sa muncesti mult si din ce salariu de 700 lei impozabil va permiteti voi porduse apple.cati din romania care muncesc doar pe minim pe economie isi permit sa cumpere de la apple.numai cei care au banii din facuti din “alte chestii” isi permit sa cumpere produse de la apple altfel nu vad cum dintr-un salariu minim sau chiar si de 1000 de ron sau putin mai mult sa faci si cumparaturi de la apple sa-ti mai permiti si sa traiesti zi de zi sa platesti si facturi sau sa mai ai si o familie?din ce va permiteti fratilor produsele apple da-ti-mi si mie o explicatie mai buna ca la cum traieste MAJORITATEA oamenilor aici in romania numai de la apple nu ne permitem sa cumparam.a-ti luat-o ca papitoiul ala de boc care zicea ca orice roman isi permite un ipad.sa fim seriosi.din MUNCA CINSTITA nu prea se fac bani pentru a cumpara produse apple fara nicio suparare indiferent daca muncesti zi si noapte sau oricat ai renunta la cheltuieli sau la alte chestii.

  5. @armin, nu generaliza.Sa nu crezi ca blogul asta e vizitat numai de pustani care primesc idevice-uri cadou de craciun sau ca toti avem salariile intre 700 si 1000 ron.Sunt multi romani cu salarii mari,peste 800-1000E.Da, ai dreptate, Romania e o tara saraca, foarte multi romani o duc greu, dar asta e viata, fiecare isi croieste drumul in viata cum stie, cum poate.Eu sunt angajat la o firma IT si slava domnului nu ma plang, castig destul de bine si probabil mi-as permite o tableta dar nu o vad ca o nevoie,in schimb daca ar produce un iTV as face tot posibilul sa il am.Sunt fan apple si o sa le cumpar produsele atat cat vor excela in calitate si binenteles cat imi va permite buzunarul.Cred ca nu ai idee cate idevice-uri se vand in Romania.Eu personal pe unde ma uit, mi-e imposibil sa nu vad pe cineva cu un iphone 4 la ureche.Sa nu crezi ca sunt rautacios dar trebuie sa vezi realitatea.

  6. @Armin de unde stii tu ca toti au 1000 de lei salar? Poate au 1000 de euro….. In Romania se poate lua cinstit si salarii mai mari de 1000 de ron …. Parerea mea.
    @Zaone daca cumperi din Appstore USA se mai aplica o taxa de 8,5%???? Daca cumperi din elvetia se mai pune ceva pe pretul afisat in appstore?

  7. Eu unul spun doar că, dacă ai un salar de 1000€ în România, deja poți să îți permiți multe chestii, dar, my dear friend Armin, unii încasează bani frumoși din existența unui blog reușit, de exemplu, alții, sunt fii și fiice de politicieni, unii mai mici, alții mai mari, dar Q7 sau X5-ul nu lipsește din peisaj. Deci, întreabă-i cine le sunt părinții sau ce gongi mari sunt ei înainte să deschizi un astfel de subiect, nu are farmec altfel. Și îți dau dreptate într-o priviință, cu 2 locuri de muncă nu îți cumperi iPad-ul cu banii jos.

  8. @Andrei ai perfecta dreptate, si eu lucrez intr-o companie IT multinationala si pot spune ca din salariul castigat corect imi pot permite produsele Apple, si chiar imi sunt necesare in viata de zi cu zi. nu inteleg pentru ce s-ar stresa financiar o persoana care are salariul minim pe economie sa cumpere produsele Apple pentru simplul fapt ca sun Apple si nu au nevoie sa foloseasca nicicodata aplicatia de e-mail, calendarul, editare si alte aplicatii business.

  9. @Armin, suntem off topic dar iti raspund pentru ca ai reactionat la comentariul meu legat de pret.
    Pune mana pe carte tata; lasa-i pe cei care nu vor sa invete sa castige 700 de lei pe luna. Ce zici?. Eu imi iau tableta din salariu si surpriza: nu fur nimic de la nimeni.

  10. daca pun mana pe carte ce sa fac cu atata carte si din ce bani sa fac o facultate daca nu ai pile ca dupa ce termini o facultate sa te angajezi pe vreun post bun.cati din tara asta au si studii medii si studii superioare si sunt someri sau sunt angajati cine stie pe unde cu un salariu de maxim 1000 sau 1500 lei.sunt un mare fan al produselor apple si mi-as cumpara de la ei pe fiecare an cate ceva din ce scot pe piata dar de unde bani .nu toti am avut norocul sa facem facultati sau sa avem servicii pe bani multi sau sa ne dea parintii bani de cheltuiala.asa ca referitor la “ai carte ai parte” in romania de azi mai rar sau deloc daca nu ai pile sau sa dai spaga la vreun post bun.

  11. @Armin-iar trebuie sa te contrazic si cu asta inchei. Intamplator in ultimii 6 ani am intervievat si evaluat sute de oameni care au ajuns pe pozitii bune si multe dintre ele bine platite. Iti jur ca nu am luat nici un ban de la nimeni. Daca iti completezi studiile si ma intalnesti de exemplu pe mine la interviu-nu trebuie sa dai nici o spaga!, pe bune acum, nu e dracul atat de negru si cunosc multi oameni care nu iau bani la angajare, ce naiba?

    Armin, capul sus tata, nu te lasa, presupun ca esti tanar!

  12. sper ca nu am jicnit pe nimeni care comenteaza pe site-ul asta dar nu era vb de niciunul ce-si pun gandurile aici, ci doar vroiam sa spun parerea mea despre unii patroni din romania si nu numai si la stat se ia spaga la angajari.sunt tanar am 35 de ani am deocamdata studii medii(13 clase) diploma de bac luata am si 2 diplome de operator pc si ma descurc binosor pe 2 platforme de operare(macintosh si windows os) dar degeaba pt ca unde stau eu intr-un orasel mic(moreni) din dambovita aici nu am nicio sansa de angajare pe ce stiu eu sa fac pentru ca sunt altii care chiar nu stiu mai nimik si au un loc de munca asigurat si bine platit iar ca sa fac si o facultate este imposibil pentru ca deocamdata nu am finante deloc fiind deocamdata fara serviciu.la noi in oras nu sunt deloc locuri de munca pentru ca primarul nu a facut nimik pentru asta si este neoficial declarat zona defavorizata dar suntem municipiu ca sa ia baietii tari din administratia locala salariu baban.toti prietenii mei au plecat din orasul asta si s-au stabilit prin capitala,brasov,cluj pentru ca orasul asta nu ofera nimik tinerilor si nu numai.este greu dar asta este situatia.

LASCIATE UN MESSAGGIO