PRE-ORDINA iPhone 6 e iPhone 6 Plus su Orange

  Incheind runda operatorilor de telefonie mobila care anunta il lancio di iPhone 6 e iPhone 6 Plus in Romaniaquelli Arancio au confirmat ca vor comercializa terminalele incepand din data de 31 octombrie in tara noastra. Urmand exemplul celor de la Telekom, Orange va oferi posibilitatea de a face PRECOMANDA iPhone 6 si iPhone 6 Plus incepand cu data de 24 octombrie prin intermediul propriului website, astfel ca va veti putea rezerva terminalul chiar de atunci.

PRE-ORDINA iPhone 6 e iPhone 6 Plus su Orange

  Niciun operator nu a anuntat deocamdata PRETUL iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania si nici noile abonamente pentru cele doua terminale, insa o vor face in data de 24 octombrie cand vor deschide sesiunile de precomenzi. Acestea fiind spuse, avem de asteptat inca o saptamana si jumatate pana cand noile produse Apple vor fi disponibile pentru precomanda in tara noastra, lansarea oficiala fiind programata pentru ultima zi a acestei luni.

Orange Romania aduce iPhone 6 si iPhone 6 Plus, cele mai noi smartphone-uri iPhone, incepand cu 31 octombrie. Clientii pot inregistra precomenzi pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus din 24 octombrie pe site-ul orange.ro.

  In final, nu uita ca poti sa vezi lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania aici cu toate actualizarile pentru informatiile noi care apar.