Ecco le nuove opzioni per modificare le foto in iOS 10

iOS 10 nu aduce doar schimbari majore pentru interfata aplicatiei Photos, Poze, sau noile functii pentru recunoasterea obiectelor/persoanelor, ori crearea de slideshow-uri in baza lor, ci are noi functii pentru editarea pozelor disponibile in terminalele noastre.

Mai exact, utilizatorii de iDevice-uri beneficiaza de o serie de functii noi care permit marcarea pozelor cu ajutorul unor optiuni ce pana in prezent erau disponibile doar in aplicatia Mail, pentru atasamente, sau in aplicatia Preview, a sistemului de operare OS X.

In clipul video de mai jos aveti o prezentare sumara a optiunilor pentru marcarea pozelor in iOS 10, ele putand fi accesate din meniul pentru editarea pozelor, interfata pentru marcare fiind una foarte simpla, astfel incat va puteti da seama de la bun inceput ce face fiecare.

Apple ne ofera posibilitatea de a trasa linii peste pozele noastre intr-o serie de culori predefinite, grosimea acestora depinzand de intensitatea cu care apasam pe ecran, daca avem 3D Touch, sau de setarile facute pentru grosime direct din interfata aplicatiei Poze, Photos.

Oltre a contrassegnare con i mesi, abbiamo la possibilità di inserire una lente di ingrandimento per ingrandire una determinata area dell'immagine, oppure abbiamo la possibilità di inserire vari testi o caratteri emoji, è possibile modificare il carattere e la dimensione delle lettere secondo necessità, nonché la posizione dei testi.

Le opzioni per contrassegnare le immagini sono molto interessanti e ci saranno sicuramente abbastanza persone per apprezzare ciò che offrono, l'implementazione di queste funzioni elimina in una certa misura la necessità di installare applicazioni di terze parti per il fotoritocco.