Samsung Galaxy S8 e il problema del riavvio casuale

Samsung Galaxy S8 are o noua problema care afecteaza unii dintre utilizatorii din lumea intreaga, mai exact reporneste din senin in timpul utilizarii obisnuite. Utilizatorii afirma ca terminalele Samsung Galaxy S8 afiseaza o serie de artefacte in partea inferioara a ecranului, acesta inchizandu-se si terminalul repornind, totul intamplandu-se in mod inopinat.

Problemele afecteaza unitatile Samsung Galaxy S8 livrate initial de catre compania Samsung si operatori in primul loc, cat si unitatile inlocuitoare primite de la companie si operatori. Practic, clientii Samsung Galaxy S8 nu pot scapa de problema orice ar face, iar in momentul de fata cei de la Samsung nu par sa aiba o solutie pentru probleme.

Unitatile Samsung Galaxy S8 afectate repornesc chiar si de cateva ori pe zi, problema fiind una extrem de deranjanta pentru foarte multa lume. Desi nimeni nu stie sursa problemei, unii utilizatori ai Samsung Galaxy S8 afirma ca folosirea sistemelor de recunoastere faciala sau scanare a irisului pare sa fie principala cauza pentru aceste reporniri aleatorii.

Samsung Galaxy S8 e il problema del riavvio casuale

In baza modului de manifestare al problemei, totul pare sa aiba legatura cu posibile defecte ale unor componente din Samsung Galaxy S8 si nu cu probleme software. In unitatea Samsung Galaxy S8 Plus pe care am avut-o nu am intalnit vreodata o problema de acest gen, iar majoritatea celor care se plang sunt din SUA, acolo ei avand alt procesor.

E greu de spus de acum ce anume ar genera atatea probleme pentru Samsung Galaxy S8, dar era de asteptat ca lansarea sa nu fie una perfecta. Totusi, aceste reporniri aleatorii ale Samsung Galaxy S8 pun intr-o lumina foarte proasta produsul, in ciuda faptului ca el aduce foarte multe noutati extrem de apreciate de catre oamenii de pe glob.

“I’m getting the same problem on my S8 standard. “Randomly, the screen will have some artifacts appear (nearly always on the bottom) then it just restarts. Happens in safe mode too, so it doesn’t appear to be an app causing it. Phoned Samsung and they told me to send it back to the retailers and ask for a replacement.”

Problemele acestea cu repornirile aleatorii ale Samsung Galaxy S8 vin la doar cateva zile dupa cele privind ecranele cu tenta rosiatica, deconectarile de la retelele Wi-Fi si imposibilitatea de a face incarcare wireless. Samsung a rezolvat unele probleme ale terminalelor Samsung Galaxy S8 si probabil o va rezolva inclusiv pe aceasta, dar e greu de spus cat de grava sau raspandita este ea.

riavvii casuali del samsung galaxy s8