OnePlus 5 – il primo smartphone con 4 fotocamere

OnePlus 5 ar putea fi primul smartphone cu 4 camere inregrate, schitele din articol aratand modul in care ele ar putea fi implementate.

OnePlus 5 va fi lansat in vara acestui an de catre compania OnePlus, ea confirmand pentru lumea intreaga intentiile cu privire la viitorul sau smartphone. Asteptarile sunt foarte mari de la OnePlus 5, iar asta pentru ca vorbim despre un smartphone premium care va trebui sa fie ieftin si sa se lupte cu iPhone 7 sau Samsung Galaxy S8 pe pietele globale.

Desi deocamdata nu se cunosc foarte multe in legatura cu OnePlus 5, o pereche de schite publicate direct din China dezvaluie o posibila inovatie extrem de interesanta. Mai exact, conform acestor schite, OnePlus 5 urmeaza sa fie primul smartphone echipat cu patru camere, iar in imaginile de mai jos veti vedea cum ar trebui sa arate acest model.

Vorbim despre o camera duala integrata in carcasa OnePlus 5, asa cum au smartphone-urile premium ale momentului, aceasta urmand a fi iesita usor in exteriorul carcasei. Separat, exista o camera duala frontala pentru OnePlus 5, adica acelasi lucru pe care compania Apple ar dori sa-l implementeze si in terminalul iPhone 8 din toamna acestui an.

OnePlus 5 – il primo smartphone con 4 fotocamere

Daca OnePlus 5 va fi lansat primul pe piata si va avea intr-adevar 4 camere, atunci cei de la Apple nu vor putea spune ca iPhone 8 este primul terminal cu asemenea noutati. Totusi, e greu de crezut ca OnePlus 5 va avea o camera duala 3D in carcasa frontala, asa cum se va intampla cu iPhone 8, asa ca ramane de vazut la ce vor fi utile camerele sale.

Nimeni nu se asteapta ca OnePlus 5 sa vina cu inovatii majore, ci doar sa ofer eperformante la fel de bune precum smartphone-urile premium, dar la preturi mult mai mici. In aceasta idee, compania OnePlus probabil nu va “forta nota” cu OnePlus 5 si nu va creste pretul final de vanzare doar pentru a avea 4 camere in acest dispozitiv.

OnePlus 5 a aparut ieri intr-un benchmark care ne-a confirmat deja ca performantele sale vor fi mai bune decat cele ale iPhone 7 sau Samsung Galaxy S8. Daca OnePlus 5 va avea si aceste 4 camere, atunci foarte multa lume va ramane placut impresionata de realizarea companiei OnePlus, dar nu mi-as pune mari sperante ca asta se va intampla.

OnePlus 5 patru camere

OnePlus 5 patru camere 1