iPhone 8 – nuovi schizzi mostrano le modifiche al design

iPhone 8 este prezentat astazi intr-o noua serie de schite care au menirea de a dezvalui design-ul real al viitorului smartphone Apple.

iPhone 8 a fost prezentat intr-o varietate de schite care au fost publicate in cursul acestui weekend direct din China, ele fiind furate de la Foxconn, sau companii partenere care produc prototipuri. Aceste noi schite pentru iPhone 8 seamana intr-o foarte buna masura cu cele aparute in saptamanile anterioare pentru noul smartphone, asa ca vedem practic un contur mai bun pentru ceea ce va urma.

In prima schita cu fundal albastru putem vedeam foarte clar conturat ecranul iPhone 8 in raport cu panoul frontal al terminalului, el urmand a acoperi efectiv aproape intregul panou frontal. In aceeasi masura, vedem din nou faptul ca acea camera frontala 3D si cu senzori cu infrarosu nu va fi integrata sub ecran, ci va avea un local special, inconjurat de catre ecran.

Practic, panoul frontal al iPhone 8 va seamana foarte mult cu cele ale HTC, dar asta pentru ca va exista un ecran care acopera aproape toate suprafata, dar fara a inconjura marginile. In ciuda tuturor zvonurilor, aceste noi schite cu iPhone 8 ne arata ca doar cititorul de amprente ar urma sa fie integrat sub ecran, restul componentelor din vechile modele urmand a fi integrate doar sub panoul frontal.

iPhone 8 – nuovi schizzi mostrano le modifiche al design

Schizzo di iPhone 8

In cea de-a doua schita a iPhone 8 putem vedea si carcasa noului smartphone, ea coroborand zvonurile care sugereaza faptul ca Touch ID nu-si va gasi un loc in carcasa. Desi in schita exista un cerc in partea superior centrala a carcasei iPhone 8, acesta arata pozitia in care va fi vizibil logo-ul companiei Apple si nu cititorul de amprente Touch ID.

Ina fara acestor schimbari, noile schite ale iPhone 8 nu ne arata altceva ce nu stiam, astfel ca mai tot ceea ce ni s-a spus pana acum doar se confirma in fiecare saptamana. Inca nu am aflat foarte multe noutati cu privire la componentele iPhone 8, sau cu unele functii noi din iOS 11, separat de cele pentru realitate augmentata si, poate, recunoasterea faciala.

Schizzo di progettazione dell'iPhone 8 1

In final avem alte doua schite care ne arata un posibil iPhone 8 in carcase pe care chinezii le produc in momentul de fata pentru vanzare. Acest iPhone 8 seamana foarte bine cu primele trei modele ale smartphone-ului, deci seria iPhone 2G – iPhone 3GS, dar asta ne-au spus si alte cateva zvonuri lansate in ultimele saptamani din diverse surse.

iPhone 8 va fi o versiune aniversara a iPhone, avand in vedere ca se implinesc 10 ani din momentul lansarii primului model, iar de aici s-a inspirat si Apple pentru design.

Schizzo di progettazione dell'iPhone 8 2

Schizzo di progettazione dell'iPhone 8 3

Disegno schizzo iPhone 8 4jpg