iOS 11.0.2 – Problemi di batteria su iPhone

iOS 11.0.2 are probleme cu bateria pe iPhone conform unui nou clip video aparut in cursul noptii trecute, acestea parand sa fie destul de grave.

iOS 11.0.2 are probleme cu bateria pe iPhone, deocamdata doar iPhone 8 si iPhone 8 Plus avand problema manifestata, dar asta nu inseamna ca alte modele sunt ferite. In clipul video de mai jos puteti veea prezentata problema descoperita dupa instalarea iOS 11.0.2 pe iPhone 8 Plus, ea avand legatura cu sistemul de incarcare al bateriei, compania Apple avand o noua problema majora de rezolvat acum.

iOS 11.0.2 arata ca bateria se descarca in timpul folosirii cand telefonul este conectat la un incarcator pentru incarcarea rapida, situatia in sine fiind una complet neobisnuita. Singurul produs Apple pentru care a fost raportata o problema similara a fost un vechi model al unei tablete iPad, iar asta acum cativa ani, asa ca sa vedem ceva de acest gen pentru iPhone 8 Plus in iOS 11.0.2 este surprinzator.

iOS 11.0.2 – probleme majore cu bateria pe iPhone

iOS 11.0.2 are deasemenea probleme si cu afisarea corecta a procentajului bateriei pe iPhone 8 Plus, acesta blocandu-se la o anumita valoare in momentul in care incarcarea incepe. Acea valoare este resetata doar dupa o repornire a dispozitivului, asa ca utilizatorul nu stie practic daca bateria sa s-a incarcat, sau nu, problema iOS 11.0.2 putand fi foarte frustranta pentru cei care-si lasa telefoanele la incarcat peste noapte.

iOS 11.0.2 nu are deocamdata o explicatie pentru aceasta problema si avand in vedere ca a aparut abia aseara, e posibil ca primele confirmari in masa sa vina in cursul acestei zile. Daca ati instalat deja iOS 11.0.2 pe telefoanele voastre, sunt curios a aflu in ce masura au fost ele afectate de aceasta posibila noua problema majora care ar putea genera probleme nu doar pe iPhone 8 Plus.