Publieke aankondiging

Vandaag was ik de hele dag weg, dus ik heb de tutorial voor het updaten naar iOS 4.0 met sn0wbreeze 1.7 niet kunnen doen. Ik heb niet op je opmerkingen gereageerd en ik zal het vandaag niet doen omdat ik te moe ben. Morgen ga ik die tutorial maken en ik zal proberen al je vragen te beantwoorden, dus heb geduld.

Degenen die "telefoons activeren" zouden er goed aan doen om wat video's te maken zodat we deze "activeringsmethoden" ook kunnen zien, anders neem je niet de moeite om reacties te plaatsen omdat deze in tweede 2 worden verwijderd. Stop met adverteren op websites en andere gekke mensen, je hebt geld, koopt een advertentieruimte en je hebt het probleem opgelost.

9 REACTIES

  1. Nu crezi ca e uşor sa fii ironic? Am menţionat vreun produs ca sa fie reclama? Tot ceea ce am avut intenţia sa fac e sa ajut. Dacă vrei sa vezi " videos " uite aici: http://reverse.hk/?p=doc . Produsul a fost menţionat de cineva pe site zilele trecute dar a lăsat-o moarta. Pun textul tau de mai sus pe seama faptului ca poate eşti obosit si stresat si nu ai gândit destul înainte de a scrie.Nu uita: nu eşti atoate stiutor si nu cred ca ai vrea sa ai un tel blocat in sertar sa nu-l poţi activa.

  2. Noapte buna :). Nu te stradui prea tare pentru ca cei care nu inteleg tutorialul lui ih8sn0w in engleza fii tu sigur ca nu vor fi in stare sa execute pasii nici chiar in romana

  3. @danut: Ok deci functioneaza, ia spune tu care vrei sa "ajuti" cat ceri pentru o activare? Dar aia care imi umplu forumul de anunturi cat cer pentru activare? Eu vreau sa ajut lumea insa aia care isi fac reclama si scot bani de pe spatele meu nu vor avea loc aici.

  4. "Domnule" @zaone care ai limita mica ai vazut tu ceva, undeva pe acest site, in vreun anunt ceva legat de vreo pretentie pecuniara? Am lasat nr de tel. tocmai pentru faptul ca voiam sa evit " publicitatea gratuita" pe site, aia de care tot acuzi tu. Fa un articol si pune pe site ceea ce ai aflat si tu sa stie toata lumea daca tot spui ca vrei sa ajuti si nu ti-e frica sa faci publicitate pt un produs care poate sa foloseasca multora. P.S. In calitate de moderator sau ce mai esti tu ar fi bine sa cantaresti cuvintele mai bine inainte de a le pune pe site, ca doar avem "pretentii" de la tine. Scuze de deranj!

  5. Nu stiu cine esti tu si cu ce nick-uri ai postat pe site insa in sectiunea forumului am gasit baieti de la service-uri care isi faceau reclama la activat telefoane contra-cost. Ar fi bine sa te documentezi in legatura cu lucrul asta inainte sa vorbesti.

    Pe langa asta eu nu am de unde sti ce ii ceri tu omului cand vine la tine pentru activare asa ca degeaba te dai "salvator" aici.

  6. cei pe care pot sa-i ajut sunt liberi sa posteze pe site informatii despre cum sau cat am cerut eu. Nu crezi lucrul asta? Nu am scris ceva pe site decat cu nick-ul asta. Nu sunt decat un iphone lover ca si tine.

  7. zaona, scuze daca te-am deranjat cu acel mesaj despre cartela , dar dupa cum am spus si in postare , nu am testat-o, pentru ca nu am nevoie, nu fac activari si nu ma ocup deloc de service sau altceva, am pus mesajul doar ca o informare, si am spus ca celor care au nevoie sa caute pareri pe forum, imi pare rau daca am fost inteles gresit, si daca am incalcat regulile paginii tale. O zi cat mai buna