Video: MacBook Air opgeblazen met 2 stukken dynamiet

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JDb7qwrpFqs[/youtube]

Toen de iPad-tablet uitkwam, wilden verschillende Amerikanen zichzelf filmen terwijl ze deze kapotmaakten. Nadat de iPhone 4 verscheen, vonden 2 Amerikanen werk met een pistool en schoten hem neer. De nieuwe MacBook Air verscheen en deze keer waren er 2 stukken dynamiet nodig om het probleem op te lossen en het resultaat kun je zien in de videoclip hierboven. Amerikanen hebben geld en te veel tijd tot hun beschikking.

22 REACTIES

  1. Cine are noua varianta de Macbook Air, in loc sa se bucure de ea, il arunca in aer.
    Si se mai plange lumea ca e criza.

  2. vai, cat de amuzant este… nu ma mai pot opri din ras…
    8-|
    (ha, …, ha, si nu in ultimul rand, ha)

    idioti rau omuletii ASTIA!

  3. nu trebuie sa copiezi toate idioteniile de pe site uri de pe care iti copiezi articolele……………..credeam ca ai invatat pana acum lucrul asta dar vad ca esti un fel de Libertatea…………..copy&paste….cu cat mai senzational cu atat mai bine

  4. doi idioti, mai bine ar slabi un pic cretinul gras ca tot am vazut o bicicleta in curte, sigur trebuie un efort , e mai simplu cu dinamita, crede-ti ca au muncit o zi pt banii de laptop?ei as traiasca
    mama tata

  5. @starter: Vezi ca folosesti cuvinte care nu au legatura cu realitatea. Ti-am mai explicat eu tie faza cu copiatul dar vad ca mergi precum calul. In rest, e doar un video, doar o stire, luati-o ca atare si comentati-o daca vreti. Nu inteleg ce anume vreti voi sa vedeti? Asta e ceva neobisnuit, ceva legat de Apple. Ce ati vrea sa va scriu? Despre indicii Apple la bursa?

  6. chestii utile, doar asta e scopul site ului tau, nu? ce e util in ce ai scris aici? cu ce ajuta pe cineva faptul ca Dorel din USA arunca in aer un macbook? judecand la rece………….pe cine ai ajutat cu articolul asta sau cui ai completat cunostiintele despre device uril Apple?cu ce? raspunde ti singur la intrebarile astea si o sa iti dai seama ca am dreptate si ca articolul e paralel cu site ul!

  7. Think outside the box. Pe site-ul asta se discuta despre lucruri legate de Apple si faptul ca 2 nebuni au aruncat in aer un MacBook Air are legatura cu lucrul asta. Putina nebunie e buna once in a while.

  8. mda……nu intelegi…..in fine……o nebunie care chiar merita sa o scrii era aia cu iPhone ul in spatiu( am vazut ca ai scris o). da aia e o nebunie, dar una educativa. 2 idioti care arunca in aer un macbook e o idiotenie. daca unu ar arunca un iphone in buda si ar trage apa, ai scrie si aia pe site? e acelasi lucru ca si aici…..

  9. e vorba de modelul, vechi, zice la inceput, ca a aparut modelul nou, saptaman trecuta, deci nu mai e nevoie sa il tina pe cel vechi.

    ‘the new Apple MacBook Air came out last week, so is really no point of really keeping around the old one, so we’re gonna’ see what happens…’