Sherif Hashim verontschuldigt zich voor de valse informatie over de ontgrendeling

ik weet niet of het oproepen van citaten uit de Koran had wel of geen effect op de manier waarop Sherif Hashim in de toekomst zal omgaan met mensen die hem vragen naar jailbreak- of decoderingsoplossingen, maar in de afbeelding hierboven hebben we een commentaar van hem op het Dev Team-blog in waarin hij excuses vraagt ​​​​voor het geven van valse informatie. Sherif Hashim zei dat de ontgrendelingsoplossing voor iPhone 4 tot vandaag, 16 januari, beschikbaar zal zijn, maar dit gebeurde niet en zal waarschijnlijk pas in maart gebeuren, wanneer iOS 4.3 officieel door Apple zou moeten worden uitgebracht.

Zijn deze excuses belangrijk? Ik dacht het niet.

Bedankt Odin.

11 REACTIES

  1. scuze ?? pai cine la pus sa se laude k dupa lansarea 4.2.1 se decodeaza 2.10 dupa lansarea 4.2.1 ca inainte de craciun se decodeaza orice bb de i4. ca pana pe 16 se decodeaza orice bb.?? la obligat cineva sa zica ca va scoate decodare? daca tacea filosof ramanea. daca nu zicea nimic nimeni nu astepta nimic. deci de ce se mira ca lumea incepe sa le ceara socoteala.? desigur k apare kte un idiot sa zica ca ei fac asta moca. care nu stie pe ce lume traieste sau ce e ala un idevice prea bine si cu ce se mananca dev-team o gasca de baieti pe interes. mai nou super incompetenti.care ar trebui sa isi stearga conturile de twitter ca si asa manca kkt toata ziua. si lumea deja si-a mancat kteva luni bune asteptand dupa vrajelile lor. in marte se face jumate de an de cand nu sunt in stare sa decodeze nimic. si ascultati la mine o sa vedeti k si in martie o sa scoata teripuri ca nu au decodare. sunt niste nesimtiti pe romaneste .

  2. Un prieten de al meu si-a decodat la dgsm ieri telefonul codat pe O2 , mai scump dar are telefon nu ipod touch.:)) .Fratilor bagati mina in buzunare si platiti si nu mai asteptati dupa astia ca sunt ghinionisti care are vrea sa plateasca dar nu pot din cauza retelei in care e blocat telefonul.

  3. @zaone: Probabil vrei să spui că în martie se lansează versiunea finală de iOS 4.3, nu Beta 1, că pe-ăsta îl avem deja!

    Nu cred că noua versiune de iOS va accelera în mod miraculos munca băieților de la Dev Team, mai ales că un nou baseband va presupune alte provocări, încă necunoscute lor. Probabil doar trag de timp pentru că n-au soluții.

  4. Da, totusi ei sustin ca pana atunci nu scot nimic. Daca nu au scos de 2 versiuni incoace si nu au deblocat nici un baseband teoretic Apple nu ar fi blocat exploit-ul detinut de ei pentru iPhone 4, deci teoretic exploit-ul ar trebui sa functioneze fara probleme si pe 4.3 final.