Steve Jobs heeft Amazon opgericht... volgens Pro TV

  Van de redactie die beweerde dat een Roemeen Siri naar iPads en oude iPhones heeft geport, hebben we een nog mooiere hoax waarin Steve Jobs de oprichter van Amazon kan worden genoemd. Het is de moeite waard om dat te vermelden het artikel het is 2 dagen oud en geen enkele pseudo-redacteur van Yoda heeft gedacht de stommiteit te corrigeren.

via.

20 REACTIES

  1. Am crezut ca numai eu ii injuram pe ProTvisti pt prostia cu portatul lui Siri pe iPad.Trist este ca titlul suna ceva de genul: “Romanul care a hackuit Apple”

  2. Nici nu e de mirare… E pro tv. Mai aveam eu o poza in care lauda noul iPhone 4S ca are un ecran mai mare decat predecesorul, nu stiu cati gb de ram, nu stiu cati Gigapixeli camera :))))

  3. Buhnici e ca un papagal acolo! Deci mai bine ar angaja un pusti pasionat de tehnologie care ar putea sa explice mult mai bine si mult mai clar anumite chestii ! Am vazut si un review facut pt s3 facut de buhnici e varza!

  4. @zaone totusi cea mai tare faza a fost in Vodafone.Nu ma consider expert dar ma consider documentat bine in tot ce e device mobil, lucrand in domeniu.Intr-o zi eu si un coleg am zis sa fim a-holes si sa mergem la Vodafone sa ne prezinte noul iPhone 4s.Iar domnisoara incepe frumos a ne zice informatii despre iPhone cum utilizeaza Symbian:))

  5. mai bine pun mana sa citeasca macar cartea”Steve Jobs” decat sa calce in strachini aiurea…dar la noi merge telefonul fara fir…cred ca asa au stirile..din auzite…:)))

  6. Trebuie sa recunoastem, sunt stiri scrise de catre prosti pentru prosti.

    E un tabloid care are si el audienta lui de melteni, acea audienta trebuie hranita corespunzator cu toate c*******e posibile care bineinteles nu au nicio semnificatie pentru acele persoane dat deh …

    Ei preiau tot c*****l de pe internet si il porteaza pe situl lor.