Nokia Lumia 920 PureView versus iPhone 5 – cameravergelijking

  Nokia Lumia 920 hij beschikt over een 8 megapixel camera waarin de bekende PureView technologie is verwerkt, en iPhone 5 het heeft een 8 megapixel camera waarin het bedrijf uit Cupertino verschillende technologieën heeft geïmplementeerd die ons moeten helpen de mooiste foto's te maken. Uit de onderstaande afbeeldingen zou het moeten om het uit te zoeken als er alleen maar marketing in het midden zit of als er waarheid zit in alles wat de twee bedrijven ondersteunen. De eerste foto in de serie is van de Nokia Lumia, de tweede van de iPhone 5.

18 REACTIES

  1. Am descarcat cele doua foto cu masina pe strada, se vede clar ca cea facuta cu iphone 5 este clara fata de cea facuta de nokia lumia 920 dunga dintre portiere se vede mult mai clar la iphone 5, se poate ca in comparatia aceasta sa fi facut nokia focus in alta parte dar se vede diferenta si in celelalte fotografii. Sunt facute de tine Zaone?

  2. La pozele intunecate clar ies mai bine cele facute cu Lumia, in schimb situatia este inversa la pozele care au lumina.
    Este chiar o diferenta mare la pozele pe zi si par ca sunt out of focus cele cu lumia si totodata par blocate la cea mai mare deschidere, de acolo tragandu-se si depth of fieldul f mic, adica detaliile din spate mai putin clare.

  3. De ce NU Nokia si DA Apple ? Fost posesor de Nokia 5800 cumparat de la … cu 1300 RON, dupa cateva luni bateria a inceput sa se descarce aleator, intre timp am optat pt. iPhone datorita ecranului mai MARE, habar n-aveam eu pe vremea aceea de IOS, Symbian sau Android, tot ce doream era un ecran mai mare si atat. Pe iPhone-ul 3G cu 8 GB am dat vreo 700 sau 800 de RON pe care imediat l-am upgradat la baieti cu inca 140 euro pentru un 3Gs cu 16GB. Si a mers pana in zilele noastre chiar si dupa aparitia iPhone-ul 4, 4s, 5, iPad mini.

  4. zaone… care este sursa pozelor? stii de ce te intreb…. pt ca in 99,9999 % din testele facute pe net de oamnei normali sau mari site-uri de review nokia lumia iese invingator in orice situatie fata de orice telefon existent… si poze blurate pe lumia? rili…. are optical image stabilisation care tocmai asta face! nu iti scoate poze sterse ! foarte ciudat… cine vrea sa se convinga sa dea un search pe google si se va convinge! poza cu teava si cea cu coltul mizerail clar nu sunt facute cu lumia! la cum socae poze in low light ele trebuiau sa se vada perfect

  5. Unele poze sunt mai bune decat altele indiferent de camera. Orice fotograf stie ca norocul face parte din fotografie. Asa ca nokia face poze mai bune ca iphone si invers. Daca vrei sa nu stai la mana norocului prea mult, investeste intr-un dslr si trage pe manual.

  6. frumoase poze in lumina naturala la apple
    frumoase poze in luminozitate scazuta nokia
    dar inca un pont sunt absolut sigur ca nokia bate iphone la filmare pe timp de noapte stiu sigur
    …daaar mai stiu sigur ca iphone filmeaza bine ziua si bate nokia !
    deeeecii… 1-1
    daca observati ca nici un coment nu este gen huuuuuooo nokia cum se incalzeste atmosfera cand e vorba de samsung 🙂
    este o vorba…majoritatea fanilor nokia cand au fost dezamagiti au trecut pe apple 🙂