Samsung valt de iPhone opnieuw aan in een reclamespot voor de Samsung Galaxy S4 (Video)

[youtube]http://youtu.be/DlXp41WwpOs[/youtube]

  Als onderdeel van de marketingstrategie voor de jaren 2011/2012 zijn die van Samsung ze dachten eraan de terminals aan te vallen iPhone en de ventilators Apple in verschillende reclamespots op Amerikaanse televisiekanalen. Begreep Samsung vorig jaar niet dat het potentiële klanten niet moest aanvallen, dit jaar heeft het bedrijf zijn strategie gewijzigd en valt het de iPhone aan. Die van Samsung zeggen dat Samsung Galaxy S4 is slimmer dan iPhone 5 en presenteert een hele reeks functies die interessant lijken, maar tot nu toe is bewezen dat het niet in alle situaties correct werkt, en hier heb ik het vooral over de gebaren.

  Gezien de historie van vorig jaar is het mogelijk dat Samsung in de nabije toekomst nog meer reclamespots uitbrengt en dat zij Apple-fans opnieuw gaan aanvallen.

31 REACTIES

  1. oricum daca apple nu scoate ceva nou iphonul se va duce de rapa…eu sunt un fan apple si am ramas placut impresionat de s4 …. e mult mai destept ca ip5 …. acum asteptam 5s sa vedem ce se va intampla

  2. @alexik29, imi poti spune si mie de ce iti face impresia ca s4 e mai destept decat i5?
    Nu am tinut in mana si nu cred ca mi se va intampla prea curand sa tin in mana un s4 dar daca faci o afirmatie de genul celei de mai sus, te rog vino si cu argumente. Eu sunt fan Apple si voi ramane fan Apple atata timp cat va exista o diferenta, fie ea cat de mica, intre produsele Apple (ce tintesc un anumit segment din piata) si concurenta.
    Iar ca sa iti demonstrez ca nu sunt ipocrit, iti spun ca la capitolul TV, Samsung este lider de piata si momentan nu as da SmartTV-ul meu Samsung pe nici un alt TV. Eh, acelasi lucru e valabil si pe partea de comunicare, nu mi-as da marul pe nici un alt smartphone, ori tableta/macbook-ul sau iMac-ul pe nici un alt produs asemanator.

  3. in reclama totul e bine si frumos , in realitate toate acele noi functii cu care se lauda samsung nu-s chiar asa grozave , de forte multe ori dau rateuri…

  4. Macar Samsung incearca sa adauge functii noi. Ce functii noi a adaugat Apple la iPhone 5? Sau la iOS 6? Le numeri pe degetele de la mana. Stiu, nu inseamna ca toate prostiile bagate de Samsung sunt utile sau implementate corect. Dar nici Apple nu se inghesuie cu inovatia daca iPhone-ul se cumpara si asa

  5. Sunt pe drum sa-mi iau un S4 acum.

    Vreau sa miros si eu costitele doar din poze, sa raspund la telefon doar dand din mana si activand speakerul ca sa auda TOATA lumea ce vorbesc si cel mai importat sa transfer poze doar prin a atinge telefonul cu prietenii mei care au nokia, lg si htc….can’t wait…killer features.

  6. Un spot realist, degeaba va agitati si aparati marul, astia chiar stiu sa faca telefoane destepte, mie nu imi place Samsung pe segmentul mobil, dar functiile incluse sunt beton, am i5 si sunt 80 % multumit, unele functii lipsesc, eu sincer nu cred ca marul va mai veni cu lucruri marete pe domeniul mobil.

  7. M-am jucat ieri cu un s4, arata f bine, are multe functii, ecranu superb. Dar cand am pus mana din nou pe iphone-ul meu, mi-am dat seama ce plastic mult este in s4. Ii ca o jucarie. Daca il facea din aluminiu… Bravo lor, dar asa tot telefon din plastic ramne, il pui la ureche si auzi cum scartaie plasticu.
    Este doar parerea mea.

  8. Dacă ar fii fost samsungul făcut din aluminiu ar fi cu siguranță cel mai bun smartphone la ora actuala !!! Iphonul de la a 4 a generație nu a venit cu nimic nou inafara de mă lungi ecranul !!!

  9. Nu inteleg care e marea smecherie cu disputa intre plastic si aluminiu/sticla. Sunt materiale diferite, fiecare cu avantaje si dezavantaje. Eu am schimbat 3 iPhone 4s cu defecte de fabricatie (capac baterie pacanea, motor vibratie cu bazait, sunt in difuzor pe 3g). Si la iPhone 3 am avut probleme cu plasticul carcasei… Un telefon trebuie sa te multumeasca in ansamblu si se pare ca pe multi ii multumeste Samsung S4. Foarte bine, ce naiba atata ura?

  10. Cum nu inteleg nici eu care e marea smecherie sa miros costitele din poza, sa ating telefoanele intre ele ca sa transfer niste poze (pentru asta la apple exista icloud si o face chiar daca eu sunt in Ro si nevasta in USA) sau sa folosesc telefonul pe post de telecomanda la teveu- geez inca una?

    Ideea e ca un telefon e tot un telefon. Acum vin eu si va intreb, cati dintre voi folositi smartphone-ul la capacitate de macar 20%? Adica, in afara de a da un telefon prietenilor, un sms lui mama, a intra pe FB si a face check-in din mall, a juca un joculet in tramvai, il mai folositi si la altceva?

  11. @adrian
    Chiar nu reusesti sa iti dai seama ce are samsung si ii lipseste la iphone? NFC, telecomanda, full hd, barometru, termometru, …chestii dinastea.Daca nu te-ai jucat cu s4 fugi la flanco ca au acolo. Am iphone 5 dar il bate la cur paleta asta de s4 de nu stie de el. Si eu imi doresc o schimbare la 5s, dar pana atunci tin si 5-ul dar nu pot sa nu imi iau si s4, e top-ul acum pe piata.

  12. Băi ce prost am fost ca am facut upgrade la i5. Pai daca stiam eu ca pot face oua prajite in pauza de masa pe ecranul lui s3, s4 mini-maxi (or whatever) nu-mi luam eu aragazul de voiaj s4?
    F…k

  13. Functii multe inutile pe S4.Nu am nimic cu Android (am Nexus 7),dar compania Samsung cu review-urile lor false (ex.Roger Federer,chiar si proprii angajati),iar reclamele astea de prost gust…nu imi lasa o impresia buna deloc.Doar 9GB din 16…no thanks,e plin de bloatware.
    Iar functiile prezentate in clip nu stiu daca le foloseste cineva in viata reala.

  14. Nu am s3, nici s4 si nici nu imi doresc! Am avut un S Duos si eram in stare sa il dau si cu 5 mil. dupa 3 luni de nervi, numai sa nu-l sparg de pereti! Inainte de asta avusesem un 3GS super iar acum mi-am luat un 4S si sunt foarte multumit, nu imi doresc mai mult de la un telefon! Experienta in utilizare este totul!

  15. Am un singur cuvant pentru relclama asta: ieftinache! Nu stiu ce vad unii utilizatori de mai sus misto la ea, dar mie nu-mi spune nimic in afara de faptul ca Samsung vrea sa se creada mare facandu-i mici pe ceilalti (sau celalalt :)). Pentru cei care au un cat de mic habar de marketing/publicitate aste-s cel mai la-ndemana de facut/realizat reclame (cea de comparatie) pentru cei lipsiti de… inspiratie… In plus, nu cred ca cineva va face switch-ul la Samsung dupa reclama asta. Sau poate ca da! Who knows?
    Btw, JeNel, tenismenul ala era David Ferrer

  16. Din punctul meu de vedere asta e cea mai proasta stire pe care o puteai scrie… Nu sunt fan Iphone recunosc dar chiar crezi ca Samsung nu are ce face decat sa atace Iphone? S4 e un telefon pe care iphone nu il va putea produce mult timp de acum in colo… Sti foarte bine ca sunteti in spatele S3 chiar si cu iphone 5 ca sa nu zic in spatele s2 cu sistem de operare 4.2.3 vorbesc pentru ca am avut pana acum toata gama galaxy si detin in prezent un s3 si un s4… Nu are absolut nici o problema la gesturi merge perfect nu se blocheaza… De cand am s3-ul nu am intampinat nici o problema ceea ce nu as putea spune despre iphone 5 care are mici probleme ca sa nu mai vorbesc de i4…

  17. Sunt dastia ca @mariurs care isi iau telefoane pe android la 500ron , single core .. placa grafica proasta si normal ca se misca praf .. cum poti compara telefonu ala cu un s3 ? Ala e telefon de abonament .

  18. Chiar merita toti bani S4 are o camera wow si se misca aproape perfect dar si Htc One e ceva, greu de ales pe Android. Parerea mea iphone deja a scazut mult pe piata, daca nu inoveaza cu ceva apple o sa moara :D, doar brand-ul vinde pentru uni

  19. Stiti foarte bine voi ” fani apple” ca va curg balele dupa niste schimbari la ios sau la caroserie…
    Am iphone 5 si pe zi ce trece imi dau seama ca e tot mai depasit…
    Adevarul va va face liberi…. hhh

  20. Inca mai aveam indoieli daca koreenii sunt retarzi..acum totul e clar. Il contrazic pe PSY :Korea are in Nord :), asta e clar. Galaxy S3/4(oricum sunt la fel) ofera exact oglinda meltenismului de la noi: hai sa cumpar 3 frigidere de mancare, ca sa fie, iar pe parcurs arunc doua ptr. ca am mancat doar un sfert din primul. DAR, sunt constient ca au piata cu asta, ptr. ca dintr o piata de 700 milioane de consumatori de smartfonuri, peste jumatate sunt cei care inca beau coca cola, daca s-a inteles aluzia.