iPad Air versus iPad 3 – iDevice.ro browsersnelheidstest (video)

[youtube]http://youtu.be/Q3yIVzut1dk[/youtube]

  In het bezit zijn van de nieuwe tablet iPad Air, Ik dacht dat het nuttig zou zijn om u een korte demonstratie te geven van de mogelijkheid om op internet te surfen op een tablet iPad 3 ter vergelijking gebruikt. Geen tablet hebben iPad 4 bij de hand laat ik je een indruk krijgen van de prestatieverschillen tussen de tablet die afgelopen voorjaar werd gelanceerd Apple en die van nu. in de zee iPad Air Het laadt websites 1-5 seconden sneller, afhankelijk van de website, en met een complexe interface doet het het beter bij scrollen/zoomen.

PS: mijn excuses voor de kwaliteit, maar ik heb weinig tijd met de tests.

14 REACTIES

  1. Este diferenta si cu 4, cand stai intins in pat cu el pe piept, ore intregi…se cam simte diferenta :)))… Eu zic ca greutatea este una din diferentele demne de luat in seama.

  2. Este normal ca iPad-ul nou să fie mai bun decât predecesoarele. Dacă plănuiești să îți iei un iPad, acesta este cel pe care trebuie să îl cumperi. Dar dacă ai deja un iPad, care ar fi motivele pentru upgrade? (nu este o întrebare retorica și dacă poți zaone sa raspunzi la ea)

  3. un iPad3 3G 16GB second hand se vinde undeva pe la 300-350 euro. iPar Air e minim dublu la pret, prin urmare nu se justifica sa-mi vand tableta si sa mai pun minim dublu doar pt a avea un castig de 1-5 secunde la navigare pe net. Nu contest superioritatea lui iPad Air, dar ma simt confortabil cu iPad3 🙂

  4. Testul facut de tine a fost facut pe wi-fi, nu pe reteaua 4G de la Orange, corect? Pe viitor la astfel de teste ar tb sa mentionezi asta.

  5. @Iordache Mihnea: Tableta iPad Air primita de la orange stie de 4G, iPad 3-ul meu nu. Ambele sunt pe WiFi, daca era test pe reteaua de telefonie as fi mentionat, dar nu l-as fi facut in casa.

  6. Daca nu ai un iPAD si vrei asta este solutia, sau daca ai un ipad 1 sau ipad 2 iarasi se justifica. Eu am un ipad mini si am luat ipad air si se simte diferenta cam in toate cazurile mai putin la dimensiuni, dar deja cu ipad air aceste dimensiuni si greutatea se apropie.

  7. @xpender , intradevar comentariul tau e f util.
    Nu merita sa dai o caruta de bani doar pt a se incarca o pagina mai rapid cu 2- secunde.
    Prin urmare utilizeaz-o linistit, ca m-am uitat de doua ori la videoclip si de fiecare data am ajuns la concluzia ca ipad 3 este perfecta pt a face browsing pe net.
    Daca vb. de jocuri , situatia se schimba, ipad 3 nu mai face fata.
    Dar pt office, email, internet un ipad 3 este perfect, la calitatea produselor apple prevad ca vei utiliza idad-ul tau inca cativa ani.
    Cat despre ipad 4 situatia e si mai buna, diferentele se vor reduce.