Xiaomi maakt een domme videoclip om de camera van de iPhone 6 Plus te bespotten

https://www.youtube.com/watch?v=2zXULP–Xys

  Xiaomi Mi Note werd vorige week door het bedrijf gelanceerd Xiaomi, waarbij de CEO ervoor zorgde ironisch te zijn tijdens de presentatieconferentie 6 iPhone Plus. De camera die aan de buitenkant van de behuizing uitsteekt, trok de aandacht van de CEO en het op de conferentie aanwezige publiek; Xiaomi MiNote (hoewel met een ontwerp "geïnspireerd" door de iPhone 6 Plus) had geen camera die uit de buitenkant van de behuizing stak .

  Om het belachelijk te maken, hebben de mensen van Xiaomi de bovenstaande videoclip gemaakt om nogmaals de externe camera van de terminal van het bedrijf te bespotten Apple. In de clip zien we de medeoprichter van Xiomi, Bin Lin, een 6 iPhone Plus met een pan totdat het één geheel wordt Xiaomi Mi Note waarvan de camera niet buiten de behuizing gaat.

  Eerlijk gezegd heb ik zelden meer stomme video's als deze gezien, maar Xiaomi moet op de een of andere manier proberen de aandacht van de wereld te trekken, toch?

9 REACTIES

  1. S-au apucat saptamana trecuta de facut aparate si acum le-au dat dintii, au ‘arfe de “telefonisti”! Au si gasit de cine sa se ia, cand facea Apple produse electronice ei impuscau pestele cu carbit in Yangtze. Stai sa vezi peste cateva luni cand le vor “sari telefoanele in sus”…
    Nici la facut misto n-au niciun talent, macar… Glume chinezesti…

  2. Vrei sa-ti spun ceva? Nici mie nu-mi place iPhone 6, din doua motive: spatele mi se pare banal (in contradictie totala cu ceea ce, cel putin pe mine, ne-a obisnuit pana acum), iar camera iesita in afara (ce ironie!?) e inestetica si predispusa la zgarieturi (de aceea eu am si ramas la 5S), dar sa vina Xiaomi (ce nume!) sa faca caterinca din asta ieftina, si nici macar amuzanta, de Apple pe care i-a si copiat intr-un mod “remarcabil” mi se pare absolut tupeist.
    O mai da si Apple de gard, sunt de acord, dar macar e o companie de prestigiu, cu stil, cu nume, cu istorie am putea spune, ceea ce Xiaomi ma indoiesc ca va avea vreodata.
    In plus, foarte putin probabil ca Xiaomi sa atraga utilizatori de iPhone, nici macar de telefoane de top de la ceilalti producatori, mai degraba utilizatori de telefoane mid-range care vor sa testeze ceva mai de Doamne-ajuta! Oricum, le va trece repede…

  3. or fi ei niste anonimi dar cam au dreptate in leg cu camera iphone 6 .se putea mai bine ai mai frumos Apple

  4. Și astăzi Apple e tot o anonimă falimentară, nu? De asta toată lumea pe grupuri de vânzări vrea să dea la schimb plasticul made by “coloși ai vremii” in Korea (plus diferența) pe iPhone? “Coloșii” ăștia care pe lângă frigidere, aspiratoare, mașini de spălat și televizoare, încearcă să fabrice (culmea tupeului) și telefoane? Iar Xiaomi… o firmuliță obscură apărută după ploaia cu pisici, care “avansează încet și sigur”, cu produse “bune, frumoase și fiabile”… yeah right, ultra fiabile. Frumoase or fi, că nu degeaba clonează produsele Apple. Cumpără-ți, nene, un produs Xiaomi bun, frumos și fiabil, dacă-ți place să învârți volanul de Renault pe Dacia Nova. !Disclaimer! – A nu se înțelege că laud camera i6/i6 Plus ieșită înafară, care e, în mod clar, o hidoșenie!

  5. La 6s o sa fie aliniata in carcasa si il veti cumpara. Voi fericiti, apllea face banu’ bardiu. So, happy end !!