De CEO van Nissan prijst de auto-ontwikkeling van Apple

Carlos Ghosn

  Carlos Ghosn is de CEO Nissan, een van de grootste autofabrikanten, en tijdens een conferentie georganiseerd in Mobile World Congress 2015 hij wilde het initiatief van het bedrijf prijzen Apple om een ​​autonome elektrische auto te ontwikkelen. Nissan is een van de voorstanders van de ontwikkeling van elektrische auto's, heeft momenteel modellen te koop en andere ontwikkeld om de komende jaren op de markt te komen. Gezien het feit dat Nissan de ontwikkeling van elektrische auto's ondersteunt, beweert de CEO van het bedrijf dat de toetreding van Apple tot deze markt gunstig is en serieus zal bijdragen aan de ontwikkeling van dit type auto in de toekomst.

Als Apple het doet, is dat uiteraard goed nieuws voor ons. Het feit dat een bedrijf buiten de auto-industrie elektrische auto's wil maken, is verfrissend. 

  Carlos Ghosn niet overwegen BMW, Tesla of Apple als concurrenten, maar als bedrijven die er serieus aan bijdragen mensen ervan te overtuigen dat elektrische auto's de toekomst vertegenwoordigen, en voor een groot deel heeft hij gelijk. Bovendien bewijst de interesse van een smartphonefabrikant om een ​​elektrische auto te ontwikkelen dat de toekomst aan dit type auto behoort en niet aan de klassieke, en als Apple deze weg inslaat, zullen anderen zeker volgen. Als er onder de presidenten van autofabrikanten sommigen zijn die slim genoeg zijn en in staat zijn om te leren van de fouten van Steve Ballmer of de voormalige CEO van Palm, dan zullen hun bedrijven niet verrast worden door Apple.

7 REACTIES

  1. Nissan nu este nici pe departe unul din ce-i mai mari producatori de automobile . Poate doar colaborarea cu Renault sa-l faca mai mare . Ma gandeam ca Apple a urmat drumul deschis de multi altii in dezvoltarea masinilor electrice si nu invers . Totusi sa vedem ce are Apple de pus pe masa in domeniu , ca valva se face nemaipomenit de multa . ar tot asa s-a facut si pt televizorul Apple care nu a mai aparut .

  2. Conceptul Apple referitor la aceasta masina este unul inovator. Practic acesta este Apple: nimeni nu dadea vre-o sansa iPod-ului in Octombrie 2001 cand a fost anuntat de Jobs – chiar daca ideea de baza era a unui englez pe nume Kane Kramer-dar aplicata besemnificativ in practica, sau a iPhone-ului anuntat in Ianuarie 2007 si aparut la noi peste mai bine de un an…
    Acela a fost Apple, si mai mult ca sigur acest car concept este un proiect la fel de maret!
    Prin asta, Apple vrea sa arate ca intradevar a fost, este, si va ramane o companie de top in tehnologie!
    Mai ales achizitia diviziei din Israel a Texas Instruments, specialistii adusi din domeniul automotive, si din domenii conexe comunicatiilor – Zaone a descris aici multe astfel de actiuni-multumim Zaone , clar duc la ideea ca acesta este proiectul zero al lui Apple!

  3. Includerea sau neincluderea ablativul în declinarea românească contemporană, tine strict de pretiozitati latinizate fortate, iar Academia Romana inca nu a formulat desluşire competentă şi clar exprimată in acest sens!
    Multumesc pentru relatarea (eventualei) greseli de scriere, dar in telefonul meu ( care chiar daca nu crezi, este un iPhone nou ), exista scurtaturi in tastatura, intrucat ma ajuta la munca la redactarea ofertelor. Cred ca mai apare pe aici in loc de -va- scris -vin acum-
    Oricum esti off topic cu comentariul de mai sus, si sunt convins ca tine strict de orgoliul personal profund ranit!

  4. Zaone, te rog sa ma ierti pentru postarea anterioara, dar este un membru al acestei distinse comunitati pe care ai creat-o, care doreste sa duca un razboi personal aici, si nu numai cu mine…
    Vad ca unele postari ale ilustrului nostru coleg, nu mai apar aici.
    Promit ca le voi neglija pe urmatoarele!
    Scuze de off topic, si multumesc inca odata – spef ca am scris corect-, pentru munca depusa de tine Zaone!