De Samsung Galaxy Note 6 zou 6 GB RAM kunnen hebben

Samsung Galaxy Note 6 zou meer RAM kunnen hebben dan je laptop als een gerucht uit China gisteravond 100% waar blijkt te zijn, waarbij de Koreanen bij Samsung klaarblijkelijk bereid zijn om niet minder dan te implementeren 6 GB RAM in hun toekomstige smartphone.

De Samsung Galaxy Note 6 zou een 5.8 inch RGB AMOLED-scherm hebben met een resolutie van 2560 x 1440 pixels en 1024 drukpunten., de Koreanen verlaten de Pentile-technologie om gebruikers een betere ervaring te bieden bij het gebruik van dit type apparaat.

De grote verandering zit echter in de hoeveelheid RAM die wordt aangeboden, en dit omdat a Samsung Galaxy Note 6 met 6 GB RAM het zou een primeur zijn in de wereld van smartphones, aangezien die van Samsung momenteel terminals hebben met maximaal 4 GB RAM.

6 GB RAM voor beter Android

Samsung maakte vorig jaar bekend dat het gaat starten met de productie van 6 GB RAM-modules met behulp van een 20 nm-productieproces, omdat het het eerste bedrijf is dat dergelijke componenten kan produceren, dus de implementatie van 6 GB RAM in de Samsung Galaxy Note 6 het lijkt niet zo moeilijk te geloven.

Galaxy Note 6 5.8" Slank RGB AMOLED 2560×1440 6GB LPDDR4 High-Speed ​​RAM 64GB / 128GB UFS 2.0 ROM 1024 drukgevoelig scherm (? Scherm wordt te dun loodkrimpen) S-Pen krijgt nog steeds 12MP Camera met [D + sensor shift beeldstabilisatie lens shift beeldstabilisatie] hebben nog steeds twee SoC-oplossingen

indien De Samsung Galaxy Note 6 krijgt 6 GB RAM, dan wordt deze smartphone verkocht met meer RAM dan er op dit moment in de overgrote meerderheid van de actieve of verkochte laptops beschikbaar is, en voor die van Samsung is dit een echte prestatie.

indien De Samsung Galaxy Note 6 krijgt 6 GB RAM, dan hebben we nieuw bewijs dat Android een grote verbruiker van hulpbronnen is, maar gezien het feit dat de tekortkomingen op het gebied van multitasking vorig jaar zwaar werden bekritiseerd, zou een nieuwe toename van het RAM-geheugen misschien nuttig zijn.

Behalve deze, De Samsung Galaxy Note 6 zou over een 12 megapixelcamera beschikken met een verbeterde optische beeldstabilisator worden versies van 64 GB en 128 GB aangeboden voor de terminal.

Wat vindt u van de implementatie van 6 GB RAM in de Samsung Galaxy Note 6 ?

49 REACTIES

  1. Daca cresterea ramului la 6 gb aduce un plus de fluiditate si performanta atunci bravo samsung. Abia astept sa scoate telefoane peste apple ca sa ii forteze sa vina cu ceva mai bun.

  2. Degeaba .. Androidul e praf poate sa puna si 24G de ram .. Ca orcum doar sistemul de operate acupa 70% din memorie . Ca si samsung s6 are 3g de ram si doar sistemu de operate acupa 2 g

  3. Eu ma uit la fimiu cand joaca o panarama de League of Legends , laptop-ul lui are 4 GB RAM , Windows 7 iar in timpul jocului RAM-ul e ocupat 100% . Cu alte cuvinte are nevoie de 8 GB pentru a face fata inca 2 ani .

    Uite , sincer sa fiu , cand am vazut cat de multe functii are aplicatia Camera a Note-ului am zis ; Sa ma bata mama de nu sunt functii cat jumatatate din iOS .
    Asa ca ; Bravo Samsung , baga tata cat poti de mult , din moment ce pretul nu creste eu zic ca e de bine ??

  4. Câtă vreme diferența la costul de producție între 6 GB și 4 GB este nesemnificativă, bravo lor! Din partea mea să pună și 16 GB.

  5. Poate ca iti dadeam dreptate la ce spui . Deschid o singura pagina (idevice) in Safari apoi intru in aplicatia Youtube sa vad doua clipuri iar cand revin pe idevice pagina e reicarcata din cauza RAM-ului insuficient .
    90% din RAM-ul iPhone-ului 6 Plus e ocupat de iOS . Eu nu rad pentru ca stiu ce am la usa !!

  6. Un mare neadevăr ce scrii tu. Android merge excelent pe configurații cu 1 GB RAM, iar cei 70% ocupați sunt o minciună cu rea intenție.
    Am scris de nenumărate ori că Android are capacitatea nativă de a-și administra eficient memoria ram. Este o caracteristică a Java numită “garbage collection”. Memoria RAM în Android funcționează complet diferit față de cea din ios, Windows sau Mac OS.

    Ios este construit pe C-objective, care prin natura lui nu poate administra RAMul eficient.

  7. Nu fiti rai !! ?

    Note 5 are functii de te doare capu ( vezi si tu @Srb cum sta treaba cu ecranul si noile functii din iPad Pro si cum a fost obligata Apple sa bage 4 GB RAM )

  8. Seria Note sunt niste telfoane excelente. Si, tb sa recunoastem, Samsung creste presiunea pe Apple, care ar fu fost in stare sa o mai tina lunga cu 1 ram…

  9. da corect, sunt sigur ca rezolutia si sistemul de pip sau multitasking din ipad pro nu ar fi mers la 60fps fara acei 4gb ram si gpu
    Aici da, si Apple a aratat ca nu poti face multitasking adevarat pe ipad fara macar 2 gb ram

  10. daca te deranjeaza, poti trece pe iphone 6s sau 7, clar aia cum spui si tu este din cauza 1 gb ram, dar in anii ce au trecut, mai ales pe idevice nu m-a deranjat acea reincarcare/refresh pt ca vedeam noile comentarii, bine pana sa apara noul sistem

  11. jocurile pe orice platforma este o aplicatie care papa cam tot ce ai (vorbesc in general) adica foloseste ram cpu gpu cel mai mult in acelasi timp
    Oricum cine vrea si este limitat de buget un telefon si tableta intr-un singur device nu ai cum da gres cu Note. Acest android device nu prea are rival pe piata

  12. Depinde, dacă este un gamer atunci are ce face cu ei, call of duty bo3 consuma 12 gb dacă are de unde și peste 4 gb de vram( dacă are de unde)

  13. Am o întrebare referitor la memoria RAM, am un iPhone 5s și în aplicația Waze nu pot ruta mai mult de 1000 mile și asta cred ca din cauza ramului și rog pe cineva cu 6 sau 6s sa-mi spună dacă de exemplu navighează spre Paris (Franța) din București de exemplu, ii da vreun mesaj de eroare. Altfel un prieten cu android și cu mai mult ram îi rutează și China.

  14. Exact. Pentru că există suficient de mulți fraieri cu bani care habar n-au sau nu le pasă că bugetul irosit pe un “laptop special pt gaming” le-ar ajunge și chiar prisosi pentru configurarea unui sistem desktop ultraperformant. În plus, Alienware vinde și desktop-uri.

  15. dece ai da atat de mult pe un laptop cand dai de 3 ori mai putin pe un pc si ai o performanta muuuult mai buna…exista si asus rog ,daca ai bani si nu ai ce face cu ei iti iei alienware dar nu se merita, pacat sa dai in jur de 1000 lei pe un laptop de gaming cand la 40 iti faci un pc mai bun si de durata

  16. cred ca te refereai la suma de 10.000 lei, laptopul totusi iti ofera ideea de portabilitate, si pt cei care sunt in gaming si fac mult traveling e ok
    Oricum mi se par grele si cumva urate

  17. am scris gresit suma:P ,pentru cei care fac traveling sa zicem…..si care nu au ce face cu 10.000 lei 😀 ,si laptopul de la asus rog este mai ieftin si la fel de performant , ofera ideea de portabilitate si il cumpara cei care nu au ce face cu 8.000 lei 😀

  18. daca diagonala de 17 sau 18″ ti se pare mica, te poti conecta la un monitor dar da consola e ok in caz ca o poti folosi

  19. Chestia cu laptopurile de gaming este destul de relativa. Eu detin un laptop gaming MSI mid range.. Am dat pe el in jur de 600 € . Nu am tintit catre performanta gaming absoluta. Am avut nevoie de ceva mobil cu o placa video dedicata care sa faca fata la ceva task-uri mai solicitante ( editare video, photoshop, ceva jocuri pe mediu-high settings ) . Este stiut ca nu se compara un tower cu un laptop la gaming.. Dar eu sunt multumit ca imi merge GTA V pe mediu/high undeva 40 – 80 fps

  20. Am un prieten cu OnePlus One care acum 1 saptamana putea ruta nelimitat, iar zilele trecute mi-a spus ca si lui i-a aparut limitarea de 1000 mile, asa ca se pare ca problema e din serverele lor si ca aplicatiile sunt diferite in functie de OS.

  21. Dacă zvonul se confirma atunci Androidul se va duce în cap…așa cum s-a întâmplat și cu ios-ul.
    Se pare ca marile companii încep lucrul de la ceva palpabil,îl dezvoltă apoi , ating apogeul,se extind teribil și apoi vine etapa când se prăbușesc, când toată lumea regreta versiunile anterioare reușite și functionale.