De Samsung Galaxy Note 7 Edge krijgt een dubbele camera

Samsung Galaxy Note 7 Edge va avea camera duala cand va fi lansat pe pietele globale, fie ca este vorba despre ziua de astazi sau una de luna viitoare, noul smartphone urmand a avea o functie pe care Apple o va prezenta ca fiind esentiala pentru 7 iPhone Plus op het moment van lancering.

Foarte multe zvonuri aparute pana acum ne-au pus ca De iPhone 7 Plus krijgt een dubbele camera, iar cei de la Samsung s-au gandit ca nu ar strica daca ar implementa o camera duala in Samsung Galaxy Note 7 Edge, mai ales ca anul acesta au fost lansate o serie de smartphone-uri cu o asemenea caracteristica.

Samsung a luat decizia de a sari peste cifra 6 anul acesta pentru a lansa Samsung Galaxy Note 7 Edge si a oferi o constanta in denumirile smartphone-urilor sale, care sunt similare cu cele ale Apple, cel putin in ceea ce priveste cifra, insa camera duala are la baza o ratiune separata.

Din moment ce alti producatori de smartphone-uri Android ofera o camera duala, era normal ca Samsung sa implementeze acelasi lucru in terminalele sale, asa ca lansarea Samsung Galaxy Note 7 Edge cu camera duala este cat se poate de logica si va fura din suflul Apple.

Samsung Galaxy Note 7 Edge va fi secondat si de un Samsung Galaxy Note 7 cu ecran normal, Samsung aplicand practic aceeasi strategie precum in cazul lansarii terminalelor obisnuite, deci se anunta cateva luni interesante cu smartphone-uri premium ce au camera duala.