Samsung Galaxy S8 en het eerste vermeende echte beeld

De Samsung Galaxy S8 verschijnt in wat het eerste echte beeld lijkt te zijn van de toekomstige smartphone die bij Samsung in ontwikkeling is.

Samsung Galaxy S8, of wat vermoedelijk de nieuwe smartphone van de Koreanen is, wordt in de onderstaande afbeelding weergegeven zoals iedereen zou willen dat hij eruit ziet. Zonder Home-knop en zonder grote randen bovenaan het scherm is deze vermeende Samsung Galaxy S8 de droom van veel Samsung-fans, maar is hij ook waar?

Het lijkt erop dat deze vermeende afbeelding van de Samsung Galaxy S8 nep is, maar het zou ons voor het eerst kunnen laten zien hoe de echte terminal eruit zou kunnen zien. Veel geruchten gaan dat de Samsung Galaxy S8 geen Home-knop zal hebben en geen grote markeringen aan de bovenkant, en deze afbeelding voldoet daar volledig aan.

Wat niet te zien is in deze veronderstelde afbeelding van de Samsung Galaxy S8 zijn de navigatieknoppen voor de interface, die essentieel zijn zonder een geïmplementeerde Home-knop. Aan de andere kant bestaat de mogelijkheid dat de Samsung Galaxy S8 verborgen navigatieknoppen zal hebben, of dat het nieuwe, vergelijkbare 3D Touch-systeem het mogelijk zal maken om de interface te besturen.

Samsung Galaxy S8 en het eerste vermeende echte beeld

Er is geen duidelijke verklaring voor wat er in onderstaande afbeelding te zien is, maar het lijkt erop dat dit geen Samsung Galaxy S8 is. Er is altijd de mogelijkheid dat we op de afbeelding daadwerkelijk een prototype zien van de Samsung Galaxy S8 dat in de echte wereld wordt getest, maar daar komen we pas rond april achter, wanneer de lancering zal plaatsvinden.

Als de Samsung Galaxy S8 er echter uitziet als het toestel in de onderstaande afbeelding, dan zullen veel mensen verwachten dat de iPhone 8 er precies hetzelfde uit zal zien. Voor de nieuwe Apple-terminal wordt een ontwerp verwacht dat lijkt op het ontwerp dat we zien voor deze vermeende Samsung Galaxy S8, ook al zal Apple dit uiteindelijk niet aanbieden.

Mijn mening is dat een Samsung Galaxy S8 die eruit ziet als op de foto een nieuwe golf smartphones met grotere schermen zal voortbrengen. Wat denk je van het ontwerp van deze vermeende Samsung Galaxy S8 en in hoeverre denk je dat dit de ontwikkeling van de iPhone 8 zal beïnvloeden?

afbeelding-samsung-galaxy-s8

65 REACTIES

  1. Sper macar screen to body ratio sa influenteze si iphone…sa avem si noi Plus de 5.5″ la dimensiuni fizice normale

  2. Sa influenteze Apple sa copieze screen to body ratio de la S8. Presimt ca in acest an Apple va copia la greu din S8 in Iphone, de la design la functii, tot ce vor putea fura vor fura, dua care vor vinde gogosi cu “noile inovatii”.

  3. o sa vedem..unii implementeaza functii cu galeata, apple iau si ei ce este mai de folos pt toti mai modifica sa fie mai usor de folosit si boom..

  4. Superb pe naiba,e plin de bling-bling. Nu știu de ce dar îmi aduce aminte de geamurile spate de tip oglindă la Daciile vechi. Am mai văzut și termopane din astea tip oglinda,le urăsc la maxim!

  5. samsung vine cu mizerii din astea pe cand altii
    “Taking a leap forward past the competition, Dell has today announced the launch of its UltraSharp 32-inch Ultra HD 8K Monitor”

  6. 1. In ziua de azi contentul 8K este inexistent, deci acest monitor este inutil, exact ca si comentariul tau
    2. LG and Samsung 98-inch 8K TVs at CES 2016, asta se intampla acum un an.

  7. 3. Mizeriile astea sunt asteptate si pe Iphone X sau aniversar, cum ii va zice. Fix aceleasi “mizerii’.
    Deci singurul lucru care este cu adevarat o mizerie, este comentariul tau de 2 bani

  8. ideea este ca parca samsung era primul in orice…vad ca din ce in ce, este primul doar in probleme majore

  9. “Dell’s UltraSharp 32 Ultra HD 8K Monitor (UP3218K) starts at $4,999 and will be available on March 23rd”
    Deci asta il poti cumpara ! Ce a anuntat samsung este o mizerie de concept

  10. voi voi…ca samsung inoveaza este tot timpul prima in absolut orice…voi fanaticii dar vad ca samsung ajunge sa ramana in istorie cu prima bomba atomica

  11. Da, o afirmatie corecta. Samsung are inovatiile sale. O parte din aceste inovatii le gasesti in produsele Apple ca si piese. O parte din acele inovatii le vei gasii in design ul Iphone ului anivarsar.

  12. Apple dc nu se afla la CES sa prezinte inovatii? aaaa da, pt ca Apple nu are inovatii, decat munca furata de la altii sau cumparata

  13. pai nah…e mai bine ca nu ai stiut/simtit. Deci unde este Samsung 8k? de 1 an l-au anuntat zici..de unde il pot cumpara?

  14. vorbesti serios cu aceasta intrebare? Apple prefera sa isi prezinte inovatiile in propriile sale eventuri, minim 3/an

  15. Da, stiu. Vorbeste doar invidia si frustrarea din el. Daca ar ataca Samsung prin lucruri reale atunci nu ar avea nimeni de comentat nimic, el doar se chinuie sa inventeze minciuni peste minciuni

  16. pai il cumperi de pe site’ul lor..ti-am zis si pretul lui si cand iti va ajunge
    Raspunsul la a 2a intrebare nu isi are rostul..pt ca daca vorbim de Samsung, sunt multe intrebari precum “la ce ma ajuta sa am xxxxx”

  17. inovatia pt novici inseamna doar produs gama noua sau un feature nou. Dar inovatia poate insemna si o tehnologie lasata balta de altii pe care TU o perfectionezi

  18. Pe care tu o copiezi si o prezinti ca fiind magica si inovativa. Singurul lucru in care inoveaza Apple este textul cu care isi prezinta produsele. Cel care le scrie discursurile merita fiecare $

  19. omule conexiunea wireless dintre airpods si apple device…este inovatie si un sut in fund tutuoror ce fac casti wireless de decenii ! asta este un exemplu. Deci lasa-ma cu tampeniile inovatoare de la altii pe care nici nu prea le folosesti zilnic..

  20. numai cand fol un samsung si trebuie sa pornesc wifi…si trebuie sa ma intind cu degetul in partea superioara a ecranului mi se face scarba, tinand cont ca telefoanele au devenit tot mai mari, trebuiau si ei, ca APPLE, sa faca sa poti accesa ctrl centre de jos unde iti este la indemna si f f usor..deci THE LITTLE THINGS

  21. Daca ai considera ca e de nota 2, nici macar nu te-ai mai obosii sa scrii despre Samsung, dar cand tu ataci in continuu aceasta companiei si utilizatorii care folosesc produsele companiei este cat se poate de clar ca e vorba de frustrare,

  22. imi place sa trolez care este problema? imi place sa intru in discutii interminabile cu voi. Nu prea intelegi ce inseamna frustrare. Eu provoc frustrarea

  23. omule voi aveti ce comenta si cand bubuie samsungul….deci???? frustrarea si fanatismul se afla la voi in CURte

  24. Control center ul ? adica chestia aia copiata de pe Android de catre Apple?
    Google prin android iti ofera optiunea de a customiza cum doreste sufletul tau acel control center prin aplicatiile pe care le gasesti in Google Play. Poti face acel control center sa fie de sus de jos din stanga din dreapta, prin comenzi vocale prin ce vrei tu. asa ca shhh

  25. Iubesc sa gasesc oameni ca voi…cu care pot vorbi ore in sir pe tema unui kkt de telefon/companie, fie ea apple, samsung,coca cola.

  26. Vorbesti de mizeriile alea de casti care se aud ca niste chinezarii la 3$ pe care nici nu le poti tine in urechi? o inovatie sa ai casti wireless pe care nu le poti tine in urechi, intr-adevar.

  27. PS: daca tu ai mainile mici sau pt tine e mai usor sa ai control center ul jos, sa stii ca asta nu se aplica la toata lumea.

  28. nu vorbesc de calitatea audio…apple nu face casti…ea a dat startul….un start care trebuia sa existe de 10 ani pe piata. Dar deja se stie daca apple nu isi da silinta, restul doar arunca cu lucruri noi fara sa le perfectioneze

  29. Ma uit la tine pe cont si vad asta:
    1. Iphone ul bubuie! scuza ta: e normal
    2. Iphone ul radiaza cel mai mlt! scuza ta: e normal, cat vrei sa traiesti
    3. Iphone ul se inchide la frig! scuza ta: e normal
    Si cred ca pot sa continui asa mult si bine cu scuzele tale penibile si de 2 bani de fanboyApple

  30. ideea este ca Apple le gandeste sa fie accesibile pt toate categoriile de oameni, de la copii pana la batrani. Nu toti avem maini de gorile

  31. Daca analizezi la rece, totul este adevarat !
    Chiar vrei sa traiesti la infinit? nu te-ai plictisi? Parca ziceai ca te opresti din spam…hmm zici ceva si faci altceva…cum sa ii spunem acestui om?

  32. Samsung a avut OO si a retras telefonul de pe piata. Apple nu are OO si cand are o problema de fabicatie nu misca un deget pana in momentul in care se aduna 30K de oameni si ii da in judecata, vezi displaygate (iphone+mac) si sa nu uitam de cazul bateria

  33. imi place cum simtiti nevoia sa va aliati ca sa faceti fata…cum va votati unii pe ceilalti..DOAMNE IUBESC, de fapt VA IUBESC…dati un nou sens vietii mele !!!

  34. @MD, nu stiu cine esti, dar imi place la nebunie ce raspunsuri ii dai entitatii asteia numita Srb Srb… Nu pot sa cred ca scrii atat de bine si ca ii raspunzi scurt si la obiect!! SUPERB!!

  35. Este fără scăpare acest Srb ? E bolnav de ceva sigur… Când se comenta la un articol de Samsung, spunea aceasta creatura ceva de genul ‘Funcția de încărcare rapidă e o prostie, cu cât se încarcă mai repede cu atât se strică bateria’. A apărut postare cum că iPhone va avea acesta funcție, boala i-a schimbat la 180 de grade părerea despre încărcarea rapidă ???

  36. Mai oameni buni! Credeam ca acest forum e unul de oameni intregi la cap care sunt fani ai produselor Apple. Observ ca multi sunt fanatici si nu accepta nici un produs al concurentei indiferent care ar fi aceea. Daca de exemplu mie imi place Honda si voua va place BMW… nu inseamna ca eu sau voi suntem mai destepti dau mai prosti. De aceea exista pe piata n tipuri de telefoane pentru buzunarul si necesitatiile fiecaruia. De ce credeti ca mai sunt pe piata pocnitori de nokia 1100 sau asa ceva? Pentru ca se cumpara!!!! Unii au nevoie de asemenea telefoane. La urma urmei nu conteaza care e cel mai bun ci care iti place tie si pe care-l folosesti. Niciodata nu or sa foloseasca toti oamenii iphone cum niciodata nu or sa foloseasca doar samsung. Asa ca terminati cu atitudinea asta de copii razgaiati si fiti civilizati!

  37. mai verifica ce am scris in continuare…Apple nu ofera aceeasi prostie ca la ceilalti..apple dezvolta baterii sa sustina mai mult timp aceasta incarcare rapida.Mai multe cicluri de incarcare etc…asa procedeaza Apple. Nu arunca o functie noua cu 1 avantaj si 2 dezavantaje !