Samsung Galaxy S8 – Infinity-scherm en pc-functie

De Samsung Galaxy S8 wordt gelanceerd met een nieuw Infinity-scherm, met een 3.5 mm-audiopoort en een functie genaamd DeX, waarmee hij kan worden omgevormd tot een pc.

Samsung Galaxy S8 het zal een scherm hebben met de naam Infinity van het bedrijf Samsung, en dit komt omdat het naar beide randen van het voorpaneel gebogen zal zijn. Het Infinity-scherm van de Samsung Galaxy S8 zal een grotere diagonaal hebben dan die van de S7-serie en zal de boven- en onderrand aanzienlijk verkleinen, zoals alle geruchten ons vertelden.

De Samsung Galaxy S8 zal in twee versies verschijnen, één met een groter scherm en één met een kleiner scherm, maar beide zullen aan beide zijden dit gebogen Infinity-scherm hebben. Bovendien zal het Infinity-scherm van de Samsung Galaxy S8 menu's hebben met functies aan weerszijden van de rondingen, Samsung zal ons daarmee veel belangrijke nieuwigheden bieden.

Gezien de grote verandering voor het Infinity-scherm zal de Samsung Galaxy S8 het logo van het bedrijf in het onderste deel van het voorpaneel hebben, en niet in het bovenste deel, zoals tot nu toe gebeurde. Afgezien van dit alles zal de Samsung Galaxy S8 een 3.5 mm-audiopoort bevatten, in tegenstelling tot de iPhone 7, die niet over een dergelijk onderdeel beschikt.

Samsung Galaxy S8 – Infinity-scherm en audiopoort

Vervolgens lijkt het erop dat een functie waar we het een paar weken geleden over hadden, in de Samsung Galaxy S8 zal verschijnen, waarbij de nieuwe smartphone kan worden omgevormd tot een pc. Als je een Samsung Galaxy S8 op een monitor aansluit, wordt de Android-interface op het scherm weergegeven, en met een toetsenbord en muis kun je hem bedienen alsof je een computer gebruikt.

Vervolgens lijkt het erop dat sommige functies die voor de Samsung Galaxy Note 7 worden aangeboden, vanaf april ook in de Samsung Galaxy S8 te vinden zullen zijn. Onder hen is de irisscanner waar veel mensen dol op waren, waarbij de Samsung Galaxy S8 met zijn hulp kan ontgrendelen, maar ook veel van de bestanden en applicaties erin kan beveiligen.

“De Galaxy S8 van Samsung komt in twee formaten, heeft een bijna randloos, edge-to-edge ‘infinity’-display en een irisscanner. Twee bronnen zeiden dat er een nieuw dock en een nieuwe service beschikbaar zullen zijn die de Galaxy S8 in een Android-desktopcomputer verandert en verbinding maakt met een monitor, toetsenbord en andere randapparatuur genaamd DeX (desktopextensie).

Zoals we al hadden verwacht, wordt er een reeks zeer interessante updates voorbereid voor de Samsung Galaxy S8, waarbij de ontwerpwijziging op de voorgrond staat. Natuurlijk mag de functie waarmee je van de Samsung Galaxy S8 een pc kunt maken ook niet worden verwaarloosd, omdat deze velen kan overtuigen om een ​​traditionele laptop op te geven.

samsung-galaxy-s8-scherm-infinity-pc

52 REACTIES

  1. Acum chiar ca tre sa vina Apple cu ceva adevărat spectaculos dacă aceste zvonuri se vor transforma in realitate.

  2. Cu ecranul, fortat, intram in zona de premiera si nu de utlitate! Cu portul audio pe jack, e precum la CD sau casete tape. E istorie!

  3. Deja se poate pune android OS pe windows daca se vrea acest lucru…dar ce rost are…cine vrea asa ceva mai bine isi is un kkt de chromebook nou, din moment ce toate de acum incolo suporta google play

  4. Daca nu ai o tehnologie mai buna si care sa fie implementabila din punct de vedere al eficacitatii cost/beneficiu, portul audio ramane solutia ideala deocamdata.
    Tehnologii exista, problema este ca nu sunt standard, asa ca degeaba ai nu stiu ce mufa speciala care iti ofera pe X si pe Y, daca mufa aia ramane doar pe iPhone, si nu se poate conecta la alte aparate care redau muzica.

  5. Dar e ok, Srb. Același design obosit de 3 generații. Aceleași funcții (Aa, scuze, la iPhone 7 au scos o gaura, au făcut camera și bateria mai buna, WOW). In schimb da, și Apple a adus ceva nou : multe buguri. La asta e bun.

  6. Aici nu sunt de acord! Cand Apple inceta cu unitatea optica, ANAF inca cerea pe discheta. Prima a avut dreptate, ori Norvegia a luat-o razna pe radio unic digital! Daca e razboi, adio dioda si galena pe sarma de vie, nu?!

  7. Am impresia ca Samsung va da startul anul asta si la smartphone-ul tableta. Cred ca vom vedea anul asta telefonul care se face tableta.

  8. oameni buni , eu ascult muzica de cand ma stiu , de la casti pana la sistem acasa . niciodata vreun telefon nu va scoate ca un device audio . un ipod
    se aude mai bine decat un iphone , pt ca din cauza asta a fost facut . samsungul arata bine , iti fura ochi , nici iphoneul nu e vreun kkt de 2 lei , iati samsung si folosestel 2. sapt si pe cat e de frumos pe atat iti vine sal rupi in doua . nu doar samsung , asa ij general telefoane cu android . poate el sa fie frumos daca e varza . ios- ul cat de mult il critica uni inca e peste android cu mult . eu am
    ip7 de cand a aparut , vreo 2-3 culori am avut inclusiv 7 plus . merg de rup pamantul . vrei ceva sa sclipitor ia samsung dar nu te plange de el sau ia un iphone de care lumea zice ca are acelasi design de 3 ani dar merge de rupe si nu trebuie sai dai restartul productiv zilnic cum e la toate androidele

  9. Dacă spui ca e cazul sa treci la un nou pas in istorie, in detrimentul tradiționaliștilor, de ce Apple oferă la pachet și căști cu fir ? Dacă vrei sa revoluționezi piața smartphone urilor, oferă inclus la pachet și căștile acelea magice !

  10. Liviu, scuze, sunt deținător de iPhone 7. Nu zic că iOS e peste Android (momentan), însă am o mulțime de buguri pe el.

  11. La urma urmei nu e un lucru rău acest display curbat. Pentru Samsung, normal. Va dați seama câți căscați își scapă telefonul si adio display? Am auzit ca nu costa mult înlocuirea. Vreo 11 milioane. O nimica toată. Bravo Samsung! Vinde-le la fraieri coji de oua si ia-le banii pe service!

  12. Tambourine, măcar la ei, dacă ți-ai spart display ul, poți sa ți-l schimbi oficial. La Apple trebuie să dai o diferență și îți dă altul la schimb. Și stai liniștit că și pentru un iPhone abia apărut cam tot pe la 1.100, 1.200 lei te duce schimbatul.

  13. Adică nu-ți place cum arată, pentru ca are același design de vreo 3 ani, nu crezi ca iOS e mai bun, însă, in loc sa ai vreun telefon cu Android (care, dacă e sa mergem pe logica ta, are design nou, are și un OS mai bun, adaug eu ca e și mai ieftin) tu ai iPhone “plin de bug-uri”.
    Nu ne spui și noua care sunt bug-urile acelea majore pe care le-ai întâlnit tu in iOS?

  14. ? nu stii ce sa mai inventezi. Mori de oftica! In timp ce zvonurile ne arata un Samsung S8 demn de 2017, zvonurile legate de Iphone X ne arata doar o clona dupa Samsung S6 din 2015 ?

  15. Leo : in primul rând, NU am zis ca nu îmi place design-ul, dar totuși, Samsung aduce o schimbare, Apple stă pe loc de 3 generații. Parca vreau sa văd și altceva in materie de design. In al 2lea rând, am zis eu ca care are design nou, are și un OS mai bun ?

  16. In al 3lea rând, privind bugurile :
    1. După ce dezactivez Mod Avion, nu mi se activează rețeaua (trebuie sa redeschid/ scot cartela din iPhone);
    2. Uneori când apăs pe butonul principal, trebuie sa aștept câteva secunde pentru a mi se aprinde ecranul;
    3. Când este pus pe orizontala și vreau sa închid aplicațiile, pe la a 4a aplicație mi se blochează ecranul și trebuie sa apăs pe butonul principal pentru a mai putea funcționa;
    4. Aplicațiile ori nu mi se deschid uneori, ori mi se închid dintr-odată;
    Dacă vrei, mai pot continua.

  17. Da…primul macboook pro aberatie, primul iphone aberatie, primul macbook air aberatie, primul imac aberatie,primul ipad la fel..da copilul meu ce mananca de la kfc…ai dreptate

  18. hahaha da da da ai dreptate…superbe. Nici la ceasurile mele nu pot schimba cureaua atat de usor si sigur ca la apple watch, dar nah..ipad pro folosesc directorii de filme de la Hollywood deja dar nah aberatii

  19. minciuni este scurt si la obiect. Cand iti distrugi ecranul Samsung nu iti ofera gratis altul..asta doar la Htc am auzit candva, aveai dreptul la 1 schimb in primele 6 luni

  20. Forteaza pe naiba, nu au inlocuit acel port cu nimic mai bun sau mai convenabil pur si simplu l-au scos si nu mai exista pe telefoanele lor. Asta este clar un dezavantaj in comparatie cu telefoanele care inca mai au acest port extrem extrem de utilizat si in ziua de azi.
    Dar acar acum recunosti mai usor ultimul model de iphone, te uiti sa vezi daca mai are port audio.

  21. Nu putea pentru ca sunt niste incapabili lipsiti de orice imaginatie.
    Bine ca au putut sa lanseze la sfarsitul lui 2016 telefoane cu margini de 2010.

    Casti wireless exista de multa vreme si functioneaza cu orice smartphone, nu vad de ce trebuie fortat cineva sa isi cumpere astfel de casti daca nu vrea.

  22. da dar experienta wireless este aceeasi de ani de zile, zeci. Acuma cu ideea celor de la Apple, sper sa vina si altii si pe langa conectarea superba sa ofere si calitate audio si mai buna

  23. Experienta wireless nu este aceeasi, a evoluat in functie de cerintele si feedbackul celor interesati de acest tip de casti. Apple nu a schimbat nimic.

  24. eu am avut acum 7 ani primele wireless dupa care am avut/am niste beats solo 2 wireless…crede-ma airpods works like magic, doar ca nu au calitatea audio,a unor casti adevarate…aici sper sa intervina altii si sa invete de la Apple cum ar trebui sa mearga wireless’ul