Samsung Galaxy S9: EXCLUSIEF, camera met uitzonderlijke functies

Samsung Galaxy S9 va avea o camera cu functii exceptionale pregatite pentru clienti, coreenii pornind o noua revolutie pentru camerele telefoanelor.

Samsung Galaxy S9 camerafuncties

Samsung Galaxy S9 va avea o camera revolutionara pregatita de catre compania coreeana, noul telefon avand dezvaluite specificatiile acestei componente multumita unei imagini cu noua cutie oferita pentru el. Aceasta a confirmat in premiera o schimbare uriasa pentru camera Samsung Galaxy S9 in comparatie cu cea oferita in actualele modele, diferenta fiind uriasa.

Samsung Galaxy S9 va avea o noua camera cu rezolutie de 12 megapixeli, in timp ce modelul Plus va avea o camera duala cu doi senzori de acest gen, insa ambele camere vor imparti o noua functie extrem de importanta. Mai exact, camera Samsung Galaxy S9 isi va schimba deschiderea in functie de nevoile utilizatorului, aceasta putand face trecerea de la f/1.5 la f/2.4 foarte rapid, iar imaginea de mai jos exemplifica foarte bine schimbarea.

Samsung Galaxy S9 va avea o camera similara cu cea a modelului W2018, deschiderea variabila permitand schimbarea acesteia in functie de mediul in care este inregistrata imaginea de catre utilizatori. Deschiderea f/1.5 pentru camera Samsung Galaxy S9 va aduce poze foarte bune in conditii de luminozitate scazuta, dar si in conditii cu lumina excelenta, cea f/2.4 neavand, din pacate, vreun avantaj care sa fie demn de luat in seama in vreun fel, sau altul.

Samsung Galaxy S9 va avea o camera revolutionara integrata

Samsung Galaxy S9 openingscamera
Deschidere variabila demonstrata pe Samsung W2018

Samsung Galaxy S9 va avea deasemenea integrata, separat de deschiderea variabila, si o functie “portret” imbunatatita, efectul de blur aplicat pentru fundalul pozelor fiind mult mai puternic decat in trecut. Pentru camera Samsung Galaxy S9 va fi deasemenea implementata si posibilitatea de a inregistra clipuri video la 1000 FPS, cel mai probabil la rezolutie 1080p, coreenii urmand a obtine un avantaj serios si in fata Apple.

Samsung Galaxy S9 va uimi in principal cu deschiderea variabila pentru camera, desi in modelul W2018 aceasta a generat probleme cu poze deocalizate, dar cred ca ele au fost rezolvate pana acum. Cu o deschidere de f/1.5 pentru camera Samsung Galaxy S9, noul telefon va avea una dintre cele mai avansate componente de acest gen si ar putea intrece iPhone X sau Google Pixel 2 in testele DxOMark.

Samsung Galaxy S9 a fost confirmat in mod oficial de catre compania coreeana ca fiind pregatit pentru prezentare in cadrul mobile World Congress 2018, dar punerea in vanzare nu a fost momentan anuntata. Nici pretul Samsung Galaxy S9 nu este deocamdata cunoscut, dar cel mai probabil nu va fi atat de mic pe cat spera unii, ci s-ar putea apropia serios de valoarea de 1000 de dolari.