Samsung GALAXY S21: ONGELOOFLIJK stomme telefoonadvertentie

Samsung GALAXY S21 are parte de un anunt incredibil de prost, iata ce ar urma sa se intample cu noile modele de telefoane pregatite de catre Samsung.

Samsung GALAXY S21 exyno's

Samsung Galaxy S21 este unul dintre cele trei telefoane care vor fi lansate in primavara anului 2021 de catre compania Samsung, o versiune Plus, si inca una Ultra urmand a fi lansate deasemenea pentru clienti. Se pare ca in interiorul Samsung se discuta in momentul de fata ca telefoanele din seria Samsung GALAXY S21 sa fie lansate fara chip-urile Qualcomm Snapdragon 875, care vor fi lansate in 2021, si care vor avea performante de top.

Samsung Galaxy S21 are readus in discutie zvonul conform caruia ar putea fi folosite chip-uri Qualcomm Snapdragon 865, adica fix acelea de anul acesta, care sunt mult mai ieftine. Profitul pentru seria Samsung GALAXY S21 ar fi unul urias daca aceste chip-uri ar fi folosite, iar asta pentru ca, se pare, noile chip-uri Qualcomm Snapdragon 875 urmeaza sa fie destul de scumpe, cu un pret initial de achizitie de 220 de dolari, neasteptat de mare.

Samsung GALAXY S21: ONGELOOFLIJK stomme telefoonadvertentie

Samsung Galaxy S21 ar putea avea integrat si un chip Exynos 1000 in toate modelele care vor fi vandute pe piata, performantele sale fiind slabe, la nivel de an 2020, dar sunt mai ieftine de produs. Avand in vedere ca Samsung s-a laudat intotdeauna cu performantele telefoanelor sale, ar fi o miscare incredibil de stupida sa nu foloseasca in Samsung GALAXY S21 si cele mai bune procesoare pentru telefoane mobile, dar orice este posibil.

Samsung Galaxy S21 este o serie de telefoane care vine dupa un an in care foarte multi producatori au avut de suferit de pe urma pandemiei de Coronavirus, ceea ce le-a afectat substantial profitul. Lansand seria Samsung GALAXY S21 fara procesoarele cele mai performante pentru telefoanele mobile, cei de la Samsung isi cam risca reputatia pe piata producatorilor de telefoane, si le-a putea lasa “cale libera” celor de la Huawei sa-i depaseasca.

Samsung Galaxy S21 va fi lansat in primavara anului 2021 de catre compania Samsung, in luna februarie, cel mai probabil, insa in martie l-am putea vedea in magazine.