Video: BubCap beschermt de Home-knop van uw iDevice

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4Bnmy6k6h2U[/youtube]

BubCap is een relatief nieuw product voor iDevices dat de Home-knop van onze terminal afdekt en het indrukken ervan tot op zekere hoogte verhindert. Het accessoire is in principe een sticker die verkrijgbaar is in 3 verschillende uitvoeringen. Elke versie heeft een bepaalde mate van stijfheid en deze mate van stijfheid bepaalt de kracht die we op de sticker moeten uitoefenen om de Home-knop van onze terminal te activeren. Er zijn niet veel "scenario's" waarin een dergelijk apparaat nuttig zou zijn, maar in de VS zijn er nogal wat mensen die het hebben gekocht en gebruiken.

BubCap is verkrijgbaar in sets van 4 die elk $ 5 kosten en kan worden gekocht bij hier.

10 REACTIES

  1. Sunt satul de Home buton-ul de la iphone 4.
    Destul de des apas o data si se activeaza de fapt multitasking. Are un buton iphone-ul dar degeaba.Dau o gramada de bani iar apoi tre sa stau sa caut Activatoare prin Cydia care sa imi inlocuiasca functia de HomeButon.Mai bine le-ar face ca la HTC,touch.

  2. @Sunny2012 si @Paul Adrian, parerea mea ca ati vazut iPhone doar pe net pentru ca sigur nu ai cum sa spui ca butonul HOME nu este util. Face tot ce face HTC cu 10 butoane si merge foarte bine, asa ca spuneti numai prostii.

  3. Tradus de GOOGGLE TRADUCE: Nu sunt sigur dacă aţi înţeles motivul pentru BubCaps. Există multe situaţii în care doriţi să blocaţi un utilizator într-un app. De exemplu, aţi putea dori copilul dumneavoastră de a utiliza o aplicaţie de învăţământ, dar nu intra in aplicatiile si datele importante. Singura modalitate de a păstra un utilizator într-o aplicaţie este de a dezactiva butonul de origine. De asemenea, multe companii încep să folosească iPad-uri, dar trebuie să ţină ghidul într-un app specifice (cum ar fi o aplicatie meniu la un restaurant). Same pentru iPads utilizat în şcoli, atunci când elevii ar trebui să staţi într-o aplicaţie specifică. De asemenea, există aplicaţii pentru copii cu handicap, şi părinţii sau terapeutii doriţi să le păstraţi copii în specificate de asistare-tehnologie (AAC) app. Acestea sunt exemple de oameni mai multe cazuri la rândul său BubCaps, deoarece nu există nici un alt produs care mentine un utilizator în aplicaţia (dacă nu jailbreak, atunci puteţi utiliza IncarcerApp). Au fost peste 10.000 de BubCaps vândute până în prezent, nu doar în Statele Unite ale Americii, dar la aproape 30 de ţări diferite.