iPhone 4S versus HTC One X - vergelijking van technische specificaties

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Iutd8PzRtCc[/youtube]

  Gisteren Ik heb je voorgesteld de videoclip hierboven waarin de HTC One X-terminal er in enkele eenvoudige tests niet in slaagt de iPhone 4S te overtreffen en sommigen van jullie zeiden dat de batterij van de terminal bijna leeg zou zijn of dat sommige instellingen in het Android-besturingssysteem de prestaties aanzienlijk zouden hebben verminderd. Alleen degenen die de videoclip hebben gemaakt, kunnen zeggen of ze de testresultaten op welke manier dan ook hebben beïnvloed en totdat er andere vergelijkingen verschijnen, lijkt het erop dat de HTC wat "trager" zou zijn, hoewel ik dit moeilijk kan geloven als ik naar de vergelijking hieronder.

  Apple's iPhone heeft een zwakkere processor, een even goede grafische chip, een kleiner scherm maar die beelden in minstens even goede kwaliteit weergeeft, heeft een minstens zo goede camera, heeft minder RAM maar een besturingssysteem dat daar veel efficiënter mee omgaat, heeft een zwakkere camera aan de voorkant en een kleinere batterij, maar ondersteunt niet zoveel hardware. In de praktijk is de HTC volgens de specificaties iets beter, maar een eerste vergelijkende test leert iets anders, maar daar hoef je voorlopig niet al te veel op te vertrouwen.

  Er wordt aangekondigd dat de HTC One X de terminal zal zijn die tot de lancering van de Samsung Galaxy S III de aandacht van velen zal trekken, nu valt nog te bezien of deze voldoende verkocht zal worden.

29 REACTIES

  1. Mda,vad multi fani apple care se uita de sus la toate telefoanele android
    dar mai vad inca,vanzari mari
    flame-uri intre fani care nu-si au rostul
    review asta e interesant si parca nu reflecta specificele tehnice cu proba practica
    desi cam mare htc pt un telefon

  2. @area51, nu esti foarte clar in exprimare.iphone sa itnreaca 4s sau invers? Ca e neclar.
    @Alexandru Dordea, spune-mi la ce inovatii te referi, putem sa ne gandim la Face Unlock, la widget-uri care sunt extrem de utile, la internet traffic control, absenta butonului Home fizic? Daca vrei, iti fac lista completa, pana atunci nu va mai dati cu parerea, am un feeling ca aruncati cu noroi fara sa fi vazut ce inseamna ICS. 🙂

  3. Zaone, imi pare bine ca ai ascultat si ce au zis utilizatorii de Android, in speta faptul ca acel telefon folosit in test are bateria aproape de 0 deci cu siguranta in Battery Saving mode. O alta chestie utila, cand esti la mama dracu` si esti la limita cu bateria poti accepta un compromis de genul asta, un underclock decent care permite salvarea bateriei. Asta apropo de inovatie, ca acuza cineva mai sus, Androidul suporta nativ underclock, atunci cand situatia o impune face automat underclock (chiar pana la 200mhz, la Galaxy S2 cu ecran pornit). Este o chestie extrem de utila, cand ai ecranul oprit nu prea ai nevoie de toata puterea de sub “capota”.

  4. @Ciprian C.
    Ce sa stie apple fanboys .
    Galaxy Nexus cu ICS bate la fundulet orice iphone disponibil pe piata.
    Ecran , browsing , profil, baterie , hardware.

    nadelen:
    Plastic prost , No Gorilla Glass .

    PS: SI nu se intrerupe in apel , are semnal cam peste tot si da… pot sa ii pun si baterie mai mare acum…
    Apple nu moare … va deveni nisa asa cum este si pe piata PC-urilor.

    Am fost fan Apple( inca sunt al iOS) , am bagat zeci de milioane in telefoane apple insa oricat de mare fan ai fi la un moment dat vezi cat de mult ai fost prostit.

    In rest … incercati ICS cu ecran mare si nu ROM de pe net ci ICS pur de la Google.

  5. @Castravete: Am inteles, ai avut probleme cu iPhone-ul, ai dat-o cu Nexusul desi e total pe langa, hai s-o lasam asa. Nu-ti mai place iPhone-ul lasa-l in pace, mergi inainte cu Nexus-ul daca te intelegi asa bine cu el. Demonstrezi doar ca esti frustrat, e a nu stiu cat oara cand vii si spurci iPhone-ul. Ai avut ghinion, asta e, l-ai schimbat cu altceva mergi cu ce ai si gata, nu vreau certuri nu vreau trollareala aiurea.

  6. Total pe langa ? Argument te rog
    2. 50 % din userii forumului au raportat ca au probleme pe partea radio
    3. Return rate-ul in service este peste 50%
    4. Asa e , am schimbat Iphone de 6 ( sase) ori in service in Romania

    Cam unde arunc cu rahat?

    PS: tre sa fie cineva si avocatul diavolului… maica si membru fondator forum idevice.ro

  7. @Castravete: Aia cu rata de peste 50% fara documentatie e … doar o afirmatie.
    Problemele s-au rezolvat in 5.1 deci s-a dus totul si da NU ARE TREABA GALAXY NEXUS in acest articol despre iPhone 4S si HTC One X. Ma bucur ca iti place Nexus, sa-l folosesti cu placere, m-am plictisit de preaslavirea lui si cu asta basta. Nu-ti mai place iPhone 4S, nu mai scrie despre el si. Stau si fac offtopic aiurea despre un terminal care n-are ce cauta aici.
    Acestea fiind spuse, no more offtopic.

  8. 1. Cifre oficiale … poate iti da un membru ar forumului ( eu nu pot ) documente oficiale Regenesis
    Eu le-am vazut
    2.Problemele nu s-au rezolvat cu nici un 5.1 . S-au mai atenuat cele legate de OCNA dar legat de semnal si intreruperi te inseli amarnic.
    Nu o zic eu o zic forumurile oficiale Apple.
    The End

    PS: eu vin cu argumente , pe viitor te rog sa le pregatesti si tu ”
    m-am plictisit de preaslavirea lui si cu asta basta” nu e argument

  9. Samsung Galaxy Nexus are o rata de return de 83%, am vazut documente oficiale, eu cu ochii mei. Foarte multa lume se plange de bateria foarte proasta si de sunet, unii spun ca Samsung si-a batut joc de seria Nexus. Si astea le poti cauta pe internet si le gasesti, la fel de multa lume se plange si de terminalul asta iar bateria, culorile ecranului si sunetul sunt principalele bube pe care le reclama lumea.

  10. Hai sa iti dau vestea buna ( pt mine)

    Din primul lot de 1000 Bucati seriile care s-au intors in service au fost de fix 37.5 %.

    Nus de unde ai scos 83 suta , dar m-am panicat si am dat niste telefoane .

    Procentul e mare dar nici chiar 83 %

    Iar te-a pacalit cineva 🙂

  11. Te-ai pacalit singur, eu am scris procentul ala doar ca sa iti demonstrez ca pot sa scot si eu cifre din neant. Deci gata. Daca mai are cineva ceva de spus de subiect e ok, daca vrea cineva sa vorbeasca de nexus, sa caute un blog/forum Android.

  12. 4s. Pro: ecran, baterie.
    Htc Desire HD. Contra: ecran mult prea mare, baterie insuficienta (cam jumatate de zi), android.
    Pro: sistemul cu sense 3, rapiditate pe internet, materialul folosit, liniile si trasaturile, locizarea prin gps mult mai buna.

    Nu cred ca htc one prezentat este mai incet cu mult decat iphone. Mie personal mi s-a parut mult mai rapid modelul de htc desire hd.
    Astept cu nerabdare sa vad win phone cum se dezvolta si compatibilitatea cu sistemul de pe noile calculatoare. Pana atunci ma folosesc de iphone.

  13. Ok la camera foto inteleg, se stie ca iphone e foarte rapid.
    Dar faza cu incarcatul site-ului e nerealista, in sensul ca nici macar un Desire HD nu sta sa incarce atat un site. A fost prins intr-un moment prost, conexiune idioata, nu stiu dar nu se comporta asa in mod normal.

  14. iar flame uri aiurea. iar ca ala e si alalalt nu e. si asta pe un site numit idevice. adica cu partizanat evident.
    nu mai invata lumea ca nu ai cum sa compari mercedes cu bmw.
    sunt 2 device uri, doua concepte, doua utilitati, doua idei total diferite fratilor. nu mai comparati mere cu pere. care e mai bun care e mai rapid, benchmarkuri, alaturari, etc. e bullshit.
    vrei un telefon cu care sa te joci si cu care sa faci orice vrea inima ta, iti iei droid. cu minusurile de rigoare.
    vrei un tel care merge impecabil, dar care iti ofera doar cu cevine din fabrica plus app store iti iei apple. cu minusurile lui.
    am trimis cuiva o melodie prin mail pe iphone. a primit. a ascultat. a vrut s-o puna ton de sonerie, s-o salveze macar ca s-o puna pe un playlist… pauza. a primit o mare m*** de la apple.
    am vrut sa fiu smecher cu droidu si sa stau fara grija cu filme o zi intreaga in avion si sa se vada si cu contrast belea…pauza. am primit o mare..la fel ca mai sus.
    aia e. ficecare cu preferintele lui, fiecare cu partizanatele lui. comparatiile sunt inutile desi omenesti 🙂