Pas op voor pieken (Video)

  Waarschijnlijk is niemand van jullie onbekend met de ‘nieuwe’ telefoons die door oldtimers op verschillende locaties in Boekarest worden verkocht, maar het kan nooit kwaad om alarm te slaan. Veel klonen van iPhone-terminals komen uit China en worden overal in Europa verkocht, inclusief Roemenië, en ze liggen qua ontwerp/functionaliteit zo dicht bij de echte dat het erg moeilijk is ze uit elkaar te houden. Als u een telefoon niet kunt testen omdat deze geen batterij heeft of als de verkoper u vertelt dat hij u een andere, ongebruikte telefoon zal geven in plaats van de geteste, wees er dan heel voorzichtig mee dat deze betalen een mooi bedrag op een lege doos.

15 REACTIES

  1. Soft’u!!! Daca sti cum e iOS sti ca are butonul de camera cand apesi de 2 ori pe butonul de hone in lockscreen si mai ales rezolutia ecranului! La “Ceas” se vede cel mai bine diferenta intre retina si restu pt ca cifrele se disting unele de celelalte … cel putin asta am obs eu … Nu mai stiu daca avea NC …
    Ps: am avut unul fals aproape identic (marime si chiar camera de 3 mp (nu poti distinge prin poza doar daca le compari iphone langa iphone). (punct)

  2. In primul rand eu nu am vazut inca o clona cu microsim . Daca te uiti pe tavita microsimului este printat imei-ul tel … Mai e si codul *3001#12345#* care pune tel in field test mode ..

  3. Este diferenta de la cer la pamant. Nu am vazut pana acum nici o clona de iphone care sa aiba touchscreen capacitiv. Toate au touchscreen resistiv apesi de iti rupi degetele la unele clone si tot nu merge bine. Daca esti posesor sau ai fost posesor de iphone iti vei da seama imediat de o clona.

  4. nu voi cumpara niciodata telefoane dupa strada ce am cumparat am luat new si cu garantie,de la cei care se injecteaza (drogati)poti cumpara ceva ieftin si de caliatate iphone 4 500lei (5mil vechi)

  5. Am avut ocazia sa ma joc cu o clona de 4. Diferenta este mare, atat timp cat esti sau ai fost utilizator de iPhone. Probabil ca pot fi pacaliti cei care nu au pus mana pe un iPhone niciodata, altfel, nu prea vad cum sa iei teapa sau, poate cel cu care m-am jucat eu, nu era o copie prea buna (desi arata identic)

  6. :))) la 2 zile dupa lansarea lui iPhone 4 o tiganca in tm a incercat sa imivanda un fake … face catre mine are 64 de gb…. il iau ma uit in el… culori mai prostr decat un nokia 6230 si ma uit la memorie… 12 mb … la care eu : 64 de gb tot containerul de telefonae deastea 😀