iOS 4.3.1 ma problemy z połączeniem z niektórymi sieciami Wi-Fi

Zainstalowałem iOS 4.3.1 tylko na terminalu iPhone 3GS, który mam w domu i jak dotąd nie zauważyłem żadnych problemów z połączeniem się z sieciami Wi-Fi, ale i0n1c twierdzi, że u niektórych osób takie problemy występują. Twierdzi, że niektóre terminale nie mogą łączyć się z określonymi sieciami Wi-Fi utworzonymi za pomocą niektórych routerów, niezależnie od tego, czy terminale mają jailbreak, czy nie. Ponadto twierdzi, że wprowadzone dziś rozwiązania jailbreak zostały początkowo przełożone, ponieważ nie było wiadomo, czy przyczyną problemu z sieciami Wi-Fi jest jailbreak, czy problem z systemem iOS. Nie wiem, czy jego twierdzenia są prawdziwe, ale po jailbreaku za pomocą sn0wbreeze na iPhonie 3GS nie miałem jeszcze żadnych problemów, ale mogę się zdziwić, jeśli zrobię jailbreak na iPhonie 4 za pomocą redsn0w.

Czy miałeś do tej pory takie problemy z jakimkolwiek terminalem?

19 KOMENTARZY

  1. @zaone cum ti se pare ca se misca 4.3.1 pe 3GS ? aduce ceva performanta fata de 4.2.1 ?
    Daca se misca mai rapid prin meniu, la pornirea unei aplicatii, safari…Mersi

  2. Ma joc de cateva saptamani Haypi Kingdom. Cand sunt in oras o fac pe 3G si nu am avut niciodata probleme de blocare a conexiunii cu serverul. Pe Wi-Fi atat la servici cat si acasa pierdeam aleator in timpul jocului conexiunea cu server-ul chair daca eram la 2 metri de router, si trebuia, uneori, sa repornesc jocul alteori isi revenea si puteam sa continui. Am Iphone 4 fara jailbreak cu IOS 4.3.1.

  3. Am avut pb pe 4.3.1 la modul ca ma trezeam afara din wifi si nu doar la routerul de acasa, asta inainte cand era theatred sol de jailbreak. O sa vad cum merge ce a aparut acum.

  4. chiar azi am intampinat asta. la wireless-ul de la liceu , fara jailbreak si 4.3.1 imi mergea , acum cu jailbreak nu-mi mai merge , am testat cu un 3gs al unui colec si inca un ipod touch 3rd gen.
    o alta problema ar fi lagul ce il am in setari , cand dau scroll se misca laggy.
    oricum jailbreak&unlock going down !

  5. Pe ipad 2 cu 431 am observat mici probleme cu wifi,este conectat la router ca si laptopul pe care merge internetul insa pe tableta nu merge.cred ca problema e reala,dar nu continua,apare cand si cand

  6. UPDATE: conectat la PC cu iTunes pornit, pe aceeasi retea, nici o modificare, nimic, nimic, nici macar mutat 30 cm mai incolo, merge wi-fi de bubuie ! Deconectat de la PC sau oprit iTunes, mort: wifi se conecteaza si deconecteaza haotic, la cateva secunde!

    Poate chestia asta foloseste la cei care se pricep sa-i dea de cap, ca prin tot net-ul am vazut fel de fel de solutii, dar la mine nu merge nici una :-((