Oto szczegółowa prezentacja rzekomej obudowy iPhone'a 5 (wideo)

[youtube]http://youtu.be/8XY841RAY4Y[/youtube]

  Widziałem to na zdjęciach, analizowaliśmy to na ich podstawie, ale teraz czas zobaczyć, jak zostało to zaprezentowane w klipie wideo. Wygląda na to, że w Azji niektórym się to udało aby uzyskać obudowę, w której ma zostać zrealizowany iPhone 5, a powyższy klip wideo pokazuje szczegółowo. Obudowa ma dość dziwną konstrukcję, jest podzielona na 3 części, ma nowe maskownice na głośnik/mikrofon, ma nowy mniejszy port złącza, ma gniazdo audio 3.5 mm na dole i ma moduł GSM/Wi -Dołączona do niego antena Fi, w przeciwieństwie do iPhone'a 4S, gdzie anteny są zintegrowane z bocznymi paskami.

  Zmiany nie ograniczają się jednak do tego, gdyż Apple zaimplementowało w urządzeniu nowy slot na kartę SIM, co świadczy o tym Nano SIM mógł dotrzeć do nowego terminalu. Z konstrukcyjnego punktu widzenia obudowa wygląda brzydko, jedyne co mi się podoba to boczne paski, które wydają się być specjalnie pomalowane, żeby nie wyróżniać się zbytnio. Nie wiem, czy to będzie ostateczny projekt nowego etui do iPhone’a, ale na razie to wszystko, co mamy.

43 KOMENTARZY

  1. E atât de urata încât e greu de crezut ca e un produs Apple! Nu cred ca asta o sa fie telefonul cum nu cred ca o sa fie dotat cu procesor quad

  2. Mie mi se pare interesant, desi nu e wow, trebuie sa recunosc. Ca sa completeze un terminal reusit avem nevoie de un iOS 6 mult mai complex.

  3. mda.. cam toate anunturile despre cum ar putea arata iphone 5 spun ca o sa fie doar mai lung nu si mai lat 😐 TREBUIE UMBLAT SI LA LATIME PUTIN NU DOAR SA-L LUNGEASCA!
    heh we will see.. in octombrie!

  4. Interesujące.

    Off topic: observ ca Zaone are multi hateri pe aici:)

    Daca nu va convine ceva repede sa va luati de un om care va aduce o simpla stire, zvon , etc.

    Ia faceti si voi un site ca el, bring it to the top..pt ca e cel mai urmarit site de la noi si apoi rupeti **** .. parerea mea…

    Citeste, analizeaza si apoi taci din gura daca nu ai nimic constructiv de spus.

    PS
    NU ma refer specific la postul asta ( sunt multe oi pe net ).

  5. Parerea mea persona este urmatoarea : acel component “iphone 5” este o chinezarie ordinara facuta sa induca lumea in eroare …. la cate se copiaza in ziua de azi credeti ca le era greu la chinezi sa faca componentul ala?
    1. Nu cred ca apple face un telefon asa paleta sa-l lungeasca la ecran in felul ala , e oribil
    2 . Aspectul lui nu imi da incredere ca ar fi un produs apple
    3. “Sita” aia de la difuzuare este horror , nu ar face niciodata apple o asa urâţenie .
    4. Portul pentru incarcat nou arata la fel de oribil , gaura aia acolo .
    5. Revin iar la aspect … luuuuuuuuuuuuung in draci !
    Tind sa cred ca toate aceste imagini si filmari cu aceste componente sunt facute cu cap … facute sa indeparteze de actualul iphone 5 care se creeaza … Nu exclud si chestia asta .

  6. Oh deabea aștept sa apară paleta aia de tenis,nu de alta dar vreau sa îl vad pe fratili KFF la turneul de ping ping cu noul iPhone…..La lungimea aia este mai lung decât sgs2 dar ecranul ar fi mai mic,deabea aștept sa vad pledoariile fanilor cum dintr-o caramida se va transforma in exact așa este idealul,Oh nu mai vine ziua aia odată….

  7. In ce format va reda clipurile pe un ecran la fel de lat dar mult mai lung? 20:9 ?? Niciodata nu va arata ca magaria din imagine. Ma astept la o evolutie mai puternica , o schimbare cum a fost de la 3gs la i4 nicidecum un i4s ma lung. O companie cu bugete de miliarde cred ca poate mult mai mult si va demonstra asta la urmatoarea lansare iPhone

  8. nu stiu de ce va agitati si inproscati cu vb aiurea,e doar o supozitie a celor din China,iar eu ma gandesc ca v-ati obisnuit cu ideile lor…doar fantasme…ce vina are Zaone la toata treaba asta,nu stiu…mai vedem si noi prostiile si fantasmele unora…so,mai aveti rabare pana in toamna…;)))

  9. Vazand acest filmulet nu pot sa nu ma gandesc ca poate Apple ne va face o surpriza si va prezenta noul telefon la wwdc ..Daca acesta e designul final al aparatului eu unul ma voi gandi de doua ori daca sa il achizitionez .

  10. Este imposibil, dupa parerea mea, ca apple la lanseze Asa ceva! Este fenomeal de urata carcasa, iar ei nu-si permit sa dezamageasca Asa. Ba Mai mult, ar avea nevoie de o noua revolutie in lunea smartphone-urilor, exact asa cum au facut cu lansarea primului iPhone. In clipul de Mai sus nu sunt decat niste baietasi care vor sa para si ei interesanti, au confectionat cumva carcasa aia, ca se vede ca e tras de ea din toate directiile si ca e un iPhone 4s alungit, si acum au gasit noul iPhone 5, ce sa-ti povestesc…

  11. Observ ca toata lumea este preocupata de cum o sa arate iPhone 5 la carcasa si mai putin de ce o sa ofere in plus OS-ul ce va rula pe acest terminal. Eu peronal m-am plictisit sa vad ca preocuparea celor de la Apple are ca punct central cand vin vorba de lansarea unui nou OS eliminarea posibilitatii de a face JB si nicidecum User Experience-ul imbunatatit ceva mai consistent cum ar fi de ex: introducerea de toggle-uri pentru acces rapid la setari precum activare. de wifi, retea 3g/2g/4g, BT, plain mode etc. Poate o gestiune mai buna a consumului, accesarea contactelor de pe sim fara a fi obligat sa le transferi in telefon, integrare mai buna cu retele sociale, navigatie turn by turn offline inclusa in pretul telefonului etc.

  12. Arta înșelăciunii (the art of deceit). Se pare că acestei carcase îi lipsește acel al 2-lea microfon pentru “noise cancelation”.
    Moja opinia:
    -carcasa e reală și e făcută de Apple
    -după aspect pare un prototip în prima fază: faptul că arată ca a unui i4/s cu parțile lucioase; Apple a testat felul cum ar arăta dacă i-ar “alungi” ecranul (Apple a avut 3 sau 4 protoipuri când au creat primul iPhone și cu fiecare nou model la fel)
    -în afară de acesta fiți siguri că Apple mai are cel puțin 2 prototipuri pe care le testează, dar se pare că doar această carcasă a reușit să “scape pe piață”
    -vom vedea în toamnă care prototip a primat și a fost transformat în noul iPhone
    -nu vă mai faceți atâtea griji

  13. Zaone poti sa ma ajuti si pe mine cu o treaba?Daca am un iphone 4 cu baseband 03.10.01 si ios 4.2.1 care este ultima versiune de ios care pot sa dau update,jailbreak si unlock?Ca am cautat si nu am gasit.Multumesc mult.

  14. @VYC faci un custom .ipsw cu snowbreeze ( uitate la tutorialul de iOS5.1.1 cu snowbreeze ), inainte de a face update-ul isntaleazati cel mai recent iTunes si nu fa direct update din el, pui snowbreeze pe compatibility mode cu windows xp sp3 si dai ” run as administrator ” ( nu deschizi cu dublu click ca nu iti va merge ipsw-ul iti va da erori cand faci restore din itunes ), descarci iOS5.1.1 ( penultimul ca sunt 2 buiild-uri una cu 208 si cu 206, foloseste-l cel cu 206, asta iti pot recomanda ca si eu il folosesc pe iPhone 4, unlcok cu gevey ) si dupa aia urmareste-l tutorialul din tabel de jailbreak si vei avea un iPhone 4 Jailbreaked si hactivated pe iOS5.1.1 + poti face unlock cu ce aifacut si inainte ca baseband-ul ( ce conteaza la unlock ) ramane acelasi!

  15. Mie deja mi-e clar ca NU asa o sa arate noul iPhone! 🙂 O mana de chinezi, ce-i drept inventivi, s-au gandit sa deseneze schitele unui telefon (vezi stirile mai vechi), i-au facut si carcasa asta ca totul sa para cat mai real, si-l dau drept iPhone 5! E doar o DIVERSIUNE! 😛 Plus ca zvonurile cat mai apropiate de adevar vor aparea prin septembrie, cand se va lansa viitorul iPhone! Sau credeti ca vom avea vreo surpriza saptamana viitoare? 😀

  16. Multumesc mult pt raspunsuri. Ce nu inteleg este ca telul este codat pe o retea din uk iar el acum functioneaza fara gevey sau cydia instalata cu cosmote.

  17. OMG cat e de urat. Si nu inteleg de ce nu mai au frame-ul ala de la mijloc. Acum daca iti scapa telefonul.. e mort .. La 4/4s schimbai carcasa, la asta schimbi placa de baza

  18. Nu imi place deloc … Nici ca au mutat jackul, nici ca-s asimetrice gaurelele pt microfon/difuzor, nici ca microfonul secundar e acum unde tin eu degetul, si urasc faptul ca au renuntat la dockul cu 30 de pini, nu am sa-l pot folosi cu niciunul din dockurile vechi … Sper din suflet sa fie vreun prototip ceva

  19. Mie imi place cum arata cacasa asta. Si nu stiu de ce ziceti ca e facuta din 3 bucati, pentru ca pare a fi o singura bucata cu finish mat in zona de mijloc. Oricum, pentru cei care zic ca arata groaznic, abia astept sa va vad cum il vezi cumpara daca chiar asa va arata noul IPhone. Si daca cumva ii scimba si portul ala de 30 pini, inseamna ca Apple in sfarsit a intrat in secolul 21 pe deplin ( cam toate telefoanele au incarcare acu prin USB/microUSB ). Pana si portul jack daca va fi jos, va fi mai inteligent. Ganditi-va cand aveti telefonul in buzunar cu capul in jos ( pt ca asa va fi tinut daca aveti castile conectate ) , daca va suna cineva si vreti sa stati cu telefonul la ureche, miscarea va fi mult mai naturala pt a aduce telefonul la ureche.

  20. Chinezarii de doi lei , astfel de presupuneri gasesti peste tot. Unii nu au ce :)) nu va mai stresati, apple n-o sa va dezamageasca .