iPhone 6 poniża Samsunga Galaxy S5 i HTC One M8 w teście prędkości (wideo)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=nCln9_mgZJo&w=400&h=380]

  Wczoraj wieczorem ci to mówiłem iPhone 6 i iPhone 6 Plus zdominowały Samsunga Galaxy S5 i inne terminale Android w syntetycznych testach wydajności, a dziś nasza kolej, aby zobaczyć tego wyraźną demonstrację. W powyższym klipie wideo masz wykonany test prędkości iPhone 6Samsung Galaxy S5 si HTC One M8i terminal z Apple po prostu upokarza topowe smartfony z Androidem swoich bezpośrednich konkurentów.

  Na potrzeby testu uruchomiono wiele aplikacji i uzyskano dostęp do strony internetowej, a wszystko to w celu sprawdzenia, jak terminale radzą sobie zarówno podczas przeglądania sieci, jak i dostępu do przechowywanych w nich informacji. Jak widzisz, iPhone 6 wszystko działało 14 sekund szybciej niż HTC One M8, różnica od Samsung Galaxy S5 czyli 1 minutai jest to niezwykle zaskakujące.

  Praktyczny iPhone 6 jest znacznie szybszy niż Samsung Galaxy S5, upokarzając go w tym teście, podczas gdy HTC One M8 udaje mu się dotrzymać kroku, ale nie tak dobrze. Jeszcze ciekawszą częścią testu jest to iPhone 6 otwierał aplikacje zapisane w pamięci znacznie szybciej w porównaniu do terminali z Androidem, które mają prawdziwą wielozadaniowość, ale nie tak przemyślaną.

98 KOMENTARZY

  1. Am avut ocazia sa ma joc cam o saptamana cu amandoua terminalele concurente: s5 si M8. Daca S5 e un fail total dupa parerea mea si asta nu din cauza specificatiilor care sunt de top, ci din cauza Androidului personalizat de Samsung in cel mai oribil mod posibil. M8 este mult peste S5 la capitolul funcitonalitate OS, dar acolo camera foto e de toata jena.

  2. iphone mereu va umili orice android deoarece au cel mai bun sistem de operare din lume

  3. Evident, nu poti face pe ios ce poti face pe android. Ireal !!! Ce tristi :))) . Dar e customizabil :)))

  4. cel mai penibil test realizat vreodata. nu poti compara viteza de deschidere a unor aplicatii pe 2 platforme (sisteme de operare) complet diferite si in plus sa cronometrezi pe acelasi device timpul cat faci toate operatiunile alea ! ! ! chiar nu pot sa inteleg care este rostul acestei comparatii. ok, S5-ul este o “bubuiala” de telefon din cauza TW. M8, chiar daca este putin sub S5 ca specificatii, spulbera S5-ul din cauza Sense-ului care este mult mai light la consum de resurse si muuuult mai bine optimizat pentru hardware. iPhone+iOS sunt practic construite impreuna, de aici si optimizarea. un test de viteza cad de cat ok ar fi un loading al paginilor in browser-ul nativ al fiecarui telefon, dar nici aici nu se poate vedea “puterea bruta” a unui device (de exemplu Samsung au un sistem destul de prost gandit in kernel-ul stock – nu lasa procesorul sa urce la putere maxima in task-uri uzuale, pe cand HTC a optimizat mult mai bine acest lucru, iar iPhone impinge procesorul la maxim ~ lucru bine gandint, parerea mea ~ atunci cand incarca, de exemplu, o pagina).
    sa fim realisti totusi, pe niciunul din aceste device-uri nu o sa simti ca se incarca greu o pagina sau o aplicatie (ma rog…exclus S5 unde lag-ul este la el acasa, dar nu este vina hardware-ului sau a androidului, este vina TW si “desteptilor” care l-au creat). daca ar fi pus in teste si un M8 Play edition de exemplu, sunt convins ca ar fi atins acelasi timp ca si iPhone, sau poate mai bun…sa nu mai vorbim de momentul in care o sa fie disponibil Android L pe M8 – Play edition baby :D.
    btw sunt utilizator de Android (HTC ONE M7) si am “iubit” iPhone pana la iPhone 5…inca imi plac device-urile facute de Apple, doar ca am constatat ca Androidul se pliaza mai bine pe nevoile mele.
    Bafta 🙂

  5. @gigica: Asa e, Android-ul e gandit tampit. Smartphone-urile alea au putere de procesare, nu mai mare ca iPhone 6 conform ultimelor benchmark-uri, si ar trebui sa fie cu 1/2 secunde in spatele lui, nu cu 1 minut.

  6. @zaone – nu Andoidul este gandit tampit, absolut deloc. ci interfetele care ruleaza peste el. exemplu – nexus 4, android 4.4.4 – ram consumat in day-to-day use – 700-900Mb. galaxy s4, s5 – ram consumat in day-to-day use – 1.5-1.7gb. htc one ram consumat day-to-day use – 750-850mb. se adauga aplicatiile care le-a deschis omul ala, care sunt 3rd party si care, daca nu sunt codate corect, nu au nici o valoare in teste de genul asta. daca ar fi facut testul cu aplicatii native, atat in iOS cat si pe device-urile Android, ar fi fost alta mancare de peste. nu neg, iOS este optimizat mai bine, aplicatiile sunt facute mai bine (pentru ca altfel Apple nu le accepta in store) si intr-adevar procesorul pe 64bit este un “monstru” la ora actuala (chiar daca este “doar” un dual core cu 1gb ram – iOS optimizat + 64bit = love :P). ideea care vroiam sa o punctez este ca pe niciunul din device-urile actuale (flagship – mai putin S5 ~ btw mi se pare cel mai penibil “flagship” de pe piata, un S4 se misca mai bine decat S5, chiar si cu un custom rom cu toate functille si interfata de pe S5) nu o sa simta nimeni lag sau probleme cu timpii de incarcare a paginilor web sau ale aplicatiilor. respect pentru Apple in ceea ce priveste optimizarea, mai au putin de lucru la bug-uri (dar si Android-ul este in aceeasi galeata in anumite cazuri)…dar mai este si partea cealalta a povestii – google face android-ul si este socs moca (lasand la oparte licentele catre producatori). cand un producator de telefoane ia android-ul pur AOSP sa construiasca telefoane, este treaba lui cum il optimizeaza si cum il customizeaza. nu da vina pe android – sistemul in sine este foarte bine gandit si foarte puternic, mai trebuie sa stii cum sa il optimizezi ca mare producator care scoti flagsip-uri cu nspe mii de core-uri si nspe mii de gb de ram. o sa vedem in curand o comparatie intre 2 sisteme 64bit care ruleaza practic pe aceeasi arhitectura a procesoarelor… can’t wait for that day to come 🙂

  7. Mi-as dori sa vad acest test cu androidul curat, cel de la nexus si nu customizat cum este in cazul de fata pe m8 si s5. Abia atunci putem spune ca iphone este mai bun. Si astept si testul de baterie, ca 5s-ul meu este groaznic la baterie fata de m8 si lg g3

  8. @demyco79: Dar S5 si HTC One M8 nu au Android curat si in cazul asta iPhone 6 le face muci. Nu prea inteleg ce legatura are Nexus-ul aici, ca nu el a fost testat. Am vazut cateva teste si pe Nexus, iar la aplicatiile native iPhone 6 a fost mai rapid.
    @gigica: Toate sunt scuze, cert este ca Android a fost facut muci.
    Oricum o dati, aveti testul, indiferent ce setari fac producatorii, terminalele stock au fost facute muci de iPhone 6.

  9. cert este ca androidul e varza,degeaba ne kkm pe noi ca tot varza e.pe ce pune google mana,praf iese.un sistem de operare infect,telefoanele trebuie restartate de doua sau trei ori pe zi etc.androidul functioneaza perfect doar cand sta telefonul in stand by

  10. Nexus-ul are android stoc. Eu nu am spus sa-l compare cu nexus, ci sa fi avut m8 si s5 rom stock de la google, fara artificiile care le baga cei de la samsung si htc, asa poate se bateau intre ele. In alta ordine de idei, ios nu este customizabil, asa ca normal ar fi sa comparam cu un telefon la fel de puternic ca m8 si s5 dar cu versiune curata de la google, fara artificii in rom. Rusinea mare a fost cand un coleg de-al meu mi-a comparat 5s-ul meu cu nexus 5 al lui, un telefon scos de 2-3 ani. M-a facut praf, absolut in orice. Oricum, cu i6 cred ca ma abtin momentan, si chiar de tot.

  11. @AppleForever vorbesti numai prostii. Vad ca si id-ul spune tot. Cum poti spune ca-s praf cei de la google. Inca folosesc hartile lor care sunt foarte bune pe langa panarama de harta de la apple (eu sunt posesor si utilizator de iphone), si treaba cu restartatul tel de 3-4 ori pe zi la android, minti. Poate ai tu probleme cu telefonul tau

  12. Hai sa nu fim atat de ipocriti. Nici mie nu-mi place androidul, dar nu sunt atat de batut in cap sa spun ca totul este praf de la android

  13. @demyco79 eu nu folosesc android.am iphone 5s ,iar cand am zis ca pe ce pun mana cei de la google ma refeream si alte chestii facute de ei nu doar la android.iar ultimul meu android sansung galaxy s3 se restarta sau trebuia restartat de 3-4 ori pe zi.nu mint.de atunci nu am mai atins un android si nu o voi mai face in veci

  14. Tocmai, sigur ai avut probleme cu telefonul. Sotia mea are android, un lg g3, si iti spun sincer ca de 2 saptamani de cand il are nu s-a restartat niciodata

  15. @demyco79: Din nou scuze, sa punem rom custom pe bla bla. Asa vin telefoanele alea din fabrica. Sa punem un iOS custom pe iPhone sa mearga totul si mai repede?

  16. Testul asta este unul dintre cele mai bune facute vreodata pentru ca aici se vede functionarea in lumea reala a unui telefon. Eu am cumparat toate iphoanele de la 4S incoace (acum iph6+) si asta dupa ce am facut o tentativa cu un HTC One M7 care m-a distrus nervos si dupa o saptamana l-am vandut (noroc ca nu aparuse pe aici prin RO si l-am vandut cu cat il cumparasem) pentru ca se misca dezastros fata de iph5.
    Am luat 6+ (il am de pe 23 Sept) si prima zi am crezut ca am luat teapa ca era f mare. Acum am realizat ca este o scula excelenta si ca cei care zic “raman la iph5S care e cel mai tare” vb in necunostinta de cauza. Pe iph6+ bateria tine cel putin dublu, ecranul este fantastic, la fel camera foto iar acum iph5S pare o jucarica. Sigur sunt mici problemute gen cea cu raspunsul prin slide si aplicatii neoptimizate dar dracia asta e cum spunea o pustoaica “ipad mini-mini” cu telefon inclus!

  17. Sa vedem si un iPhone 6 plus vs note 4 sa vedem atunci cine pe cine umileste si cinstit ar fi cu telefoane lansate recent sony z3 , note 4 viitorul Nexus când va apărea . Țin minte când a fost testat iPhone 5s cu samsung s5 toți ați sărit cu gura ca nu este corect . Acum de ce este corect ???

  18. Toate testele unde iPhone nu este pe primul loc sunt irelevante, unde este pe primul loc sunt foarte corecte, evident și camera este cea mai bună

  19. Maaa,super ce sa zic! Dar cu cu ios 8 cum facem,ca e plin de buguri?ca sunt multe aplicatii care se inchid din senin? ca nu ai un smart dialer in 2014! ca fara jailbreak e mort?
    Si lista continua……m-am saturat de Apple! Htc One M8 is the best!!!

  20. Ce mai conteaza ?! La utilizarea de zi cu zi folosesti softul instalat in telefon ! Asa se compara ! Androizii iau bataie ( un fel de a spune ) de la un smartphone cu procesor dual core de 1,4 g si 1 g ram ! Hahaha , vai de capu’ lor ! Mi-a placut comparatia asta .

  21. Acest filmulet este pt cei care inteleg cu adevarat! Eram hotarat sa nu ma ating de i6, dar acum gata! E clar! Il cumpar! Multumim pt un video real
    Chiar daca Apple sunt cu tehnologia in urma, macar o fac sa mearga mai bine!
    Daca iti doresti sa umilesti si tu pe cineva cu Android, cumpara acest telefon!

  22. E clar , Galaxy S5 e declarat invins in fata noului iPhone 6 ( diferenta de jumatate de an ) , dar eu zic ca pierde frumos in fata iPhone-ului http://youtu.be/hPhkPXVxISY.
    Cand vine vorba de Nexus 5 si Android stock situatia e alta http://youtu.be/hPhkPXVxISY.
    Eu nu vreau sa ma gandesc la Nexus 6 si Android L ,,
    Eu tot iPhone 6 Plus astept dar nu pot sa vorbesc si sa mint pentru a acoperi Apple in situatia in care iPhone-ul nu poate tine 4-5 tab-uri in timp ce S5 tine zeci , iar @zaone e nevoit sa redimensioneaze continut pentru a duce Safari , avem 1GB RAM ?? Suficient pentru 2014 ,,
    Folosesc produse Apple ,cumpar cu drag produse Apple ,astept un iPhone dar asta nu ma impiedica sa fiu corect si sa respect munca lor . Am avut Nexus 4 si functiona impecabil precum iPhone-ul dar am renuntat la el pentru ca nu m-am putut acomoda cu Android , cu toate astea o spun cu mana pe inima ca patru luni cat am folosit Naxus 4 s-a comportat impecabil fara pic de lag cu zeci de aplicatii care nu ingreunau sistemul si nu avea nevoie de restart pentru a merge bine ,,

  23. parca vad ca cine a facut testele s-a asigurat sa umple S5 si M8 cu aplicatii ca sa le traga in jos si o tinut I6 cat mai gol/curat. chiar e penibila asta sa zici ca aspiratorul de I6 le bate la fundul gol. La asta nu va gandti ca poate sunt facute de un fan apple care s-a asigurat sa aiba grija ca S5 si M8 sa mearga praf. Poate nu as spune nimic dc erau 2-3 sec diferenta dar hai sa fim seriosi. stire de 2 lei – fake.

  24. Mi-e cam mila de androizi ca le-a spart asa tare buza. Dar cam asta E, soarta… Nu prea inteleg de ce se oftica. In fond , iPhone va fi mereu peste. Cand nu va mai fi ne facem si noi droizi.:)))

  25. Treaba sta in felul urmator , un test corect intre cele 2 telefoane ar fi ca iphone-ul 6 sa aibe jailbreak ( stiu ca nu este aparut ) si sa fie instalate toate tweak-urile ca sa ajungi sa poti face ce faci pe android . Deabea atunci poti spune , ba sunt 2 sisteme diferite dar care pot face aceleasi lucruri . Am avut de la iphone 2g pana la iphone 5 , dupa jailbreak si multe tweak-uri instalate , telefonul se misca mult mai greu decat stock. E normal ca iOS ala sa se miste bine si cu cel mai prost procesor daca nu aduce mai nimic folositor , iOS=facebook , youtube , poze , filmulete si cateva aplicatii folositoare din AppStore , cam asta face iphone .

  26. @Robert: Deci nu e ok sa testezi telefoanele cu software-ul din fabrica, trebuie sa le tunezi intai ca sa fie corect ?

  27. Mai androzilor si incepatorilor , v-ati tot plans ca progresul la 6 este prea mic , ca procesorul e depasit dual la 1,4 g , ca are doar 1 g ram ( cune mai fabrica asa ceva ? ) , ca va fi un fiasco . Acum ce mai spuneti ? Voi cumparati specificatii tehnice sau un smartphone ?
    Apple a demonstrat inca o data ca stie sa utilizeze f bine hardware-ul , asa cum nimeni altcineva nu poate !

  28. Dupa mine,ANDROID inseamna dezastru !!! ( se vede ca e un soft facut pe vapor dupa ios )

    Am avut 3gs,4,4s,5,5c iar dupa am trecut putin la un s4 . Sincer sa fiu , e DEZASTRU !!!!
    Dupa un reformat ca la carte,si cu toate functiile dezactivate + memoria stock,imi consuma 1,2 GB ram doar cu functia de apeluri,mesaje, fara nici-o aplicatie deschisa , daca intre timp ziua mai intram pe net sau mai deschideam aplicatiile lui stock,imi ajungea lejer la 1,7 Gb Ram consumat (chiar daca inchideam toate task ) . Dupa un restart simplu,se rezolvau problemele si imi consuma 600 Mb .

    Chestia asta am observato si la tabletele mele android … + Am prieteni cu android care au aceleasi probleme !

  29. Inca ceva robert .. ai spus ca faci multe pe Android, INTRADEVAR ! e platforma Linux . Instalezi si faci toate prostiile de pe el.

    Din propria experienta iti spun ca Politia iti ridica telefonul mai ales daca e android.

  30. Iphone 6 este disponibil la pret aproape dublu fata de htc one m8 si diferenta de 6 luni intre ele, normal ca ip 6 se va misca mai bine, urmatorul htc se va misca mai bine si tot asa, treceti odata peste fanboyismele astea, ambele sunt telefoane grozave si fiecare este liber sa isi cumpere ce vrea, eu anul asta am preferat sa imi iau htc one m8, peste un an sau doi poate revin iar la iphone sau samsung, cine stie… Un lucru este cert: concurenta este buna si daca nu ar fi concurenta nu ar fi nici inovatie!

  31. Bai frate pt toata lumea s5 e o prostie.
    Am telefonul de 3 luni si nu s-a blocat niciodata. Nu caut sa laud samsung ,pur si simplu merge impecabil telefonul.e normal,firesc ca ios sa incarce aplicatiile mai repede .e mai optimizat ca androidul.
    Am s5 si dupa 3 luni de utilizare pot sa spun ca pentru mine , e telefonul ideal. Am avut nexus 4 android pur , si intr-adevar interfata de la samsung ocupa foarte mult ram, dar sa fim seriosi interfata de la htc chiar e hidioasa. Faci scrool la aplicatii in jos . E mai simpla ca la iphone.
    In concluzie, oricede top fie el samsung ,iphone ,lg, htc este foarte foarte bun si va garantez ca niciunul nu sacadeaza nu se blocheaza si ruleaza perfect sistemul de operare.
    Alegerea e pur subiectiva ,dar nu poti sa spui ca iphone e mai bun ca s5 sau la g3 pt ca incarca aplicatiile native mai repde. E chiar aiurea.

  32. Dobry wieczór,

    Uneori citesc acest forum si ma minunez!

    Iphone 6 umileste M8 si Galaxy S5!!!! Serios? Voi sunteti normali?

    Cine dracu da 800-1000 euro pe un telefon sa deschida Angry birds si alte jocuri idioate, cu asta va laudati? Comparati telefoanele la web browsing si vedeti acolo diferente…stiu zaone nu ma pricep la retelistica….sunt servere diferite la milioane de km departare dar cum se face ca Apple pe net acceseaza intotdeauna serverele cele mai indepartate?

    Nu stiu voi dar eu prefer un telefon care sa se miste bine pe net, sa aibe un ecran de calitate, o camera buna care sa pozeze/filmeze si atunci cand sunt nori sau este seara, un telefon pe care pot edita anumite fisiere si care sa imi permita o utilizare intensa mai mult de 6-7h.

    Daca vreti un telefon care sa deschida Angry birds cu 2 sec mai repede va recomand Iphone 6 dar daca vreti sa intrati pe idevice si sa cititi acest blog(fara a avea pozele subdimensionate), daca vreti un telefon care sa se miste foarte bine pe web browsing, daca cautati un telefon cu ecran superior celui de pe Iphone sau daca vreti doar un telefon care sa va permita sa filmati 4k si sa faceti poze si in zilele fara soare VA RECOMAND ORICE ALT TELEFON!

    Acestea fiind spuse va doresc o seara buna tuturor!

  33. Evident, de asta si costa 800 eur. Este peste ceea ce ofera concurenta. In alta ordine de idei, vrei calitate, plătești. Si loganul e tot mașina, dar altii prefera sa o arda la mercedes.

  34. Nu l-a bagat nimeni pe Victor Preda in seama cand a postat video-ul acela cu comparatia dintre Nexus 5 si iPhone 6… Urat asa.

    Aici aveti link-ul: youtu be/hPhkPXVxISY

    Vedem acum si Note 4 cum se descurca.

    P.S: Ca sa inlaturam orice dubiu, sunt client apple din 2007, nu sunt fan android sau samsung, nu sunt platit de google sau samsung sau mai stiu eu ce aberatii mai aveti de zis. Incercati sa mai acceptati si adevaru ca o dati din penibil spre prostie.

  35. Haha ce penibil sunt atâtea teste în care android bate Apple și voi ziceți ca servere diferite.. Bla Bla Bla.. Bate odată Ios și gata android praf ar trebui sa postați toate testele nu doar alea în care Ios casriga

  36. De cateva zile e foarte greu sa dai play la video embeded de pe youtube. Trebuie sa apesi de multe ori. E valabil la toate. Ipad mini retina ios8.0…

  37. pai pe safari nu playaza nimic cu ios8 ipad mini, trebuie restore daca ati facut doar update, iar safari este depasit pe ipad, pe idevice nu incarca pagini poze etc, cu chrome nu se intimpla, ca prima oara am crezut ca ai vreun flood de merge asa greu.

  38. Adevaru ca maru face toti bani cand aveau aia tehnologie samsung se scobea in nas , cand facea maru primu pc samsung construia radio casetofonu! :))) referitor la teste sincer ca aparate sunt slabe iphonurile softu e toata baza ei investesc in soft si aplicatii in schimb aia sunt 2 tabere diferite samsung isi fac aparatele google softu vor fi si ei cu adevarat la valoare cand isi vor construi propriu soft!

  39. Acest test este o idiotenie si pana si tu Zaone o sti. Se testeaza 2 sisteme de operare total opuse si care functioneaza in parametrii diferiti.

    In timp ce multitaskingul de pe android ruleaza toate acele aplicatii deschise,Ios practic le inchide astfel incat sa nu consume memorie.

    Daca Ios ar fi functionat pe acelasi sistem,dupa 3 aplicatii deschise deja returna low memory.

    Pe langa diferentele intre cele 2 sisteme de operare,avem si diferenta de dimensiune ale ecranelor si numarul de ppi,asa cum s-a dovedit si faptul ca Iphone 6+ se incarca mai greu decat Iphone 6, acesata regula se aplica si in cazul de fata.

    Hai sa mai luam in calcul si faptul ca Samsung si Htc au jumatate de an de cand sunt lansate pe piata,costa mult mai putin decat un Iphone.

    DIferenta intre Iphone 6 si Htc este destul de mica,tinand cont de diferenta intre sistemele de operare.

  40. Si daca te declari asa neutru si ca nu doar ridici in slavi Apple si Iphone,dc nu postezi si filmuletele de pe youtube sau de pe net in care Iphone pierde in fata la telefoanele cu Android? dc nu postezi si filmuletele in care se vede ca Iphone scoate un punctaj la fel ca telefoanele cu Android in testele benchmarks? desii sunt vechi de jumatate de an?

    Stim doar sa postam cand Iphone este invingator. Te inteleg ca acesta este site-ul tau si de aici vine venitul tau,dar totusi sa nu exageram sau sa nu ne laudam prea mult cand nu este cazul.

  41. Daca instalezi toate aplicatiile care sunt pe android in IOS acesta din urma….MOARE!

    Cei care comenteaza aiurea sa numere cate aplicatii sunt instalate nativ pe IOS si cate pe Android, cat iti permite IOS_ul sa-l costumizezi si cat iti permite androidul?

    E primul an cand Apple a introdus tastaturile terte…dupa 3-4 ani vs Android, NFC-ul la fel, etc.

  42. Se pare ca nimeni nu vede comentariul in care este un link catre un filmulet in care este comparat Nexus 5 vs Iphone 6.

    Dc nu apar si filmuletele astea pe aici? dc nu este prezentat si o filmare in care Iphone 6 un telefon de 3 ori mai scump si care a aparut acum nici o luna incarca aplicatiile mai incet decat un Nexus vechi de 1 an?

  43. @EuGeorge: Pentru ca nu e asa cum prezinti tu lucrurile. Acolo se vede clar ca iPhone 6 face muci Nexus 5 cand vine vorba de deschiderea aplicatiilor native.

  44. Poftim? in cazul carei aplicatii a fost facut muci acel Nexus 5?

    In filmuletul din articol este facuta cumva comparatia intre aplicatiile native sau aplicatii de uz zilnic?
    In filmuletul din articol arata cumva daca telefoanele pe langa acele aplicatii mai sunt si altele deschise?
    In filmuletul din articol numai conteaza rezolutia telefoanelor la care trebuie sa incarce telefonul?

  45. @EuGeorge poti sa te certi si 10 ani cu astia ca degeaba. Gandeste-te ca esti pe un forum al fanilor infocati Apple nu al clientilori fideli Apple. Una e sa fi client fidel alta e sa fi fan infocat. Ei nu vad dincolo de iPhone, tot ce e altceva decat iPhone e praf si trebuie aruncat. Se publica teste care sunt numai in favoarea iPhone-ului, se vede clar la Nexus 5 ca in mare parte 80% din filmulet este peste iPhone 6 dar totusi iPhone-ul este miezu. Imi pare bine ca macar eu gandesc ca un client fidel… inainte eram la fel, fan infocat, criticam tot ce era in jur dar dupa ce am umblat pe atatea cel putin acum in ultimu timp de top si am vazut si filmulete de tip hands-on atunci am inceput sa ma orientez spre alte terminale cum ar fi Note 4. Nu te mai chinuii sa le explici, nu vor intelege niciodata, vor intelege doar cand Apple va scoate si la anu acelasi telefon si peste 2 ani la fel si abia atunci cand apar tehnologii mult mai frumoase si mai interesante pe care Apple nu le va introduce abia atunci vor incepe sa isi dea seama cat au de pierdut. Tu stai in banca ta potolit cum stau si eu si nu te baga, nu are rost, risti sa fi injurat si criticat ca nu tii cu Apple, las-o asa ca ne obosim aiurea ca sa ne zica ca suntem fani Android sau Samsung sau ca suntem platiti de ei.

    P.S: Am asa o impresie ca Android L va fi mult mai bine optimizat si cred ca va face ceva pisu pisu pe Apple.

  46. La android tot timpul va fi .. La apple deja este. Cam asta e diferenta. Restul de cancan de droizi :)))

  47. @12345,daca este cum zici tu,care este motivul pentru care citesc atat de multe probleme generate de Ios fix pe acest site?
    Dc are probleme cu localizarea?dc are probleme cu iesirea din meniul telefonului?dc iese din aplicatii? dc se restarteaza telefonul? dc au ramas utilizatorii fara telefoane 2 zile?dc sunt extrem de multi care se plang de problemele generate de Ios? zi prietene?

    Dc acel Nexus 5 vechi de 1 an si de 3 ori mai ieftin bate acel Iphone 6? hai prietene…Canta…sa te aud cu argumente..zi cum e?

  48. Sa mai precizez cateva problema: problemele cu bluetooth?problemele cu wireless-ul? faptul ca nu e in stare sa incarce o pagina de pe acest site? e nevoie Zaone sa redimensioneze pozele astfel incat sa le poata incarca safari? problemele cu pozele?faptul ca au o nuanta mov? problema ca daca schimbi wallpaperul intra in reboot loop( repornire continua)? eroarea Unoable to download idem,care apare mereu? afisarea parolelor in quick type? problemele cu autonomia bateriei?
    Iti mai zic?

    Hai,canta cu argumente..hai Ios perfect..sa te aud

  49. Mai trebuie sa apara un comentariu,trebuie aprobat! Zaone, sa-l aprobi decat odata sa nu apara de 2 ori.
    In acel comentariu mai sunt si alte probleme generate de Ios. imediat ce apare comentariu sa te aud cu argumente.

  50. @12345,asta e argumentul tau? asta este scuza ta? sunt probleme imaginare?=))

    Amice,du-te admira-l un pic pe idolul tau Tim Cook si du-te la culcare :)))

    Sa nu uiti sa zici rugaciunea de seara: “Apple este perfect,Iphone este perfect,Ios este perfect”,cum v-a invatat Apple sa va tot mintiti :)))

  51. Ps. Am uitat sa precizez de noua propozitie in rugaciunea de seara pt cei care tine : “Multumim Apple pentru noua dimensiune PERFECTA”,care a fost criticata ani de zile :))

  52. Zici ca de ieri dezvolta iOS-ul asa probleme au ajuns sa aiba, s-au prostit in ultmul hal, au distrus tot ceea ce a construit Steve Jobs, majoritatea cumpara iPhone-ul ca e la moda, in trecut era o diferenta intre iOS si android, iOS-ul iti crea acea senzatie de siguranta, stabilitate, stiai ca oricand te poti baza pe el.

  53. @EuGeorge la ce sa te astepti de la 12345 ala… daca ii da maicasa sau taicasu bani sa isi cumpere iPhone ca sa il ia la scoala sa se laude ca are ultima “fitza” de telefon asta e. Omu nu mai gandeste, el e legat de cat costa si ca se lauda la lume ca are bani :))))).

  54. Vai de noi ca d-asta le si merge bine astora de la Apple, le merge bine ca exista persoane care cumpara doar ca sa se laude ca e scump la fel ca si marii producatori de haine aceleasi carpe doar ca sunt zeci/sute de mii de euro si na, daca ai de la ei esti mare boss.

    Apple nu se mai bazeaza pe calitate de cand a murit Steve Jobs, Apple se bazeaza pe clienti si pe prostia lor.

    Cand se vor trezii toti atunci Apple o sa o ia in bot!

  55. D-asta le si merge bine astora de la Apple, le merge bine ca exista persoane care cumpara doar ca sa se laude ca e scump la fel ca si marii producatori de haine aceleasi carpe doar ca sunt zeci/sute de mii de euro.

    Apple nu se mai bazeaza pe calitate de cand a murit Steve Jobs, Apple se bazeaza pe clienti si pe prostia lor.

    Cand se vor trezii toti atunci Apple o sa o ia in bot!

  56. apropo,am prieteni cu android si se plang ca li se inchid telefoanele cand vor muschii lor.ies din apel,fac o poza me minut,se incarca un joc cu o grafica mai buna in 2-3 minute apoi se blocheaza si uneori trebuie sa le scoti bateria ca nici restart nu mai poti face.banuiesc ca de asta se tot spune ca androidul e mai flexibil ca atunci cand ramane blocat ii scoti bateria iar la iphone nu se poate :))

  57. =)))) @12345,imi explici si mie cum e cu Ios 8 ala perfect. Ce sunt cu acele probleme enumerate de mine?:))) am inteles Android este praf,se restarteaza e vai mama lui,am inteles nu e problema,asa e,ai dreptate,nu contest nimic :))

    Zi-mi te rog cum e cu Ios 8 si cu problemele enumerate de mine,ai zis ca e perfect,dar ce facem ce problemele alea?

  58. Stai asa ca mereu va confund :)) uneori chiar cred ca sunteti aceiasi persoana
    @ AppleForever,mesajul este pentru tine :)) zi-mi ce sunt cu problemele astea generate de Ios 8.

    Am si eu prieteni cu Iphone care stau cu incarcatoarele dupa ei :)) si cauta prize prin cafenele :)) si se plang de problemele enumerate mai sus,zi cum e cu Ios si perfectiunea sa?:))

  59. EuGeorge, vad ca stii ceva, ceva despre android… dar daca “tot o tii cu androidul tau” de ce un Iphone 5s,5c,5,4s,4 nu se blocheaza? de ce nu are probele cu grafica? de ce se misca fluent? de ce nu un iphone 4 ruleaza orice jocuri cu cerinte mari? daca il compari cu un S3? avand in vedere ca s3-ul este mai “tanar” de ce are nevoie un Samsung de nuclee si 3 ram sa ruleze un Real Recing? De ce un iphone poate deschide 50 de aplicatii si are extrem de putin lag, iar un android la 4 jocuri iti da crash? Hai prietene, esti smecher, zi-mi!
    Iphone 6-6plus intradevar are mici probleme cu softul, dar in 1-2 luni se stabilizeaza si cand se stabilizeaza Ios 8 atunci exte fixat! nu ca android faci 100 de up-uri si iti merge mai de cacat!
    Daca nu ati avut un iphone care sa-l utilizati, inchideti gura, ca nu sunteti informati, in video eu nu vad pic de lag pe 6 iar S5… este FIX INTERNET EXPLORER!!!!!!!
    Spalati pe creier de androidu’ pulii!

  60. Esti spalat pe creier de Apple amice :)) iphone 4 nu are lag in jocurile cu cerinte mari?:))) aveam lag cand ma jucam flappy bird pe Iphone 4 prietene :))
    Pe Iphone poti deschide 50 de aplicatii pt ca el le inchide si iti pastreaza deschis decat aplicatia pe care esti si cand intrii in alta o reincarca.
    Dc incepe sa aibe lag safarii cand deschizi 5 tab-uri?
    Dc nu e in stare sa deschida un articol de pe idevice safarii si e nevoie sa redimensioneze pozele?:))
    Esti total pe dinafara :)) danseaza in continuare dupa cum canta Apple :))

  61. Si hai sa iti mai zic cv :)) eu nu am ridicat Android in slavi ca fiind mai bun, asa ca poti spune de Android mult si bine, te voi anunta eu cand ma intereseaza, dar asa se intampla cu turma marca Apple cand cineva spune cv de idolii lor.

  62. Prietene, nu stiu ce Iphone ai folosit, un Iphone 4 are putin lag la un joc cu cerinte mari pentru ca are o vechime super mare, i4 are 4 ani zi-mi ce telefon cu 4 ani ani iti ruleaza Asphalt 8? s2? note 1? lg? NU! i4 are lag daca ii pui ios8 frate, logic pentru ca e un soft mult prea “greu” Singurul telefon care bate iPhone 5s/6/6plus este Nexus 5, nici Note 4 nu face fata asa ca terimina, daca nu-ti permiti un iphone nu trebuie sa critici aiurea, nu se compara cu materialele, i6 plus are probleme cu carcasa dar a declarat apple ca in 2 luni schimba structura :* buy a fucking Iphone!

  63. Aaaah…esti cam prost informat amice,Iphone 4 nu accepta Ios 8,vorbesti fara sa te informezi.
    Avem Ios 7 pe Iphone 4 si aveam lag in Flappy Bird. Este un telefon vechi,dar dc Apple imi permite sa fac update si ma blocheaza pe Ios 7,daca ei stiu ca acest update imi va strica telefonul?

    Ti se pare ca Flappy Bird este un joc cu cerinte ft mari? este un joc creat cu ajutorul unui template de 10$. Nu o ma da din gard in gard,nu eu am facut afirmatii ca telefoanele de acum 4 ani sunt bune,tu ai venit si ai zis cu gura ta.

    Ti se pare normal ca un telefon ca Nexus 5 care este de 3 ori mai ieftin si are un an vechime sa bata un telefon ca Iphone?

  64. Sti ce imi place ca moderatorul aicea e subiectiv daca este injurat unul care scrie ca androidul este de c…. atunci nu sterge mesajul vulgar ca cel “utilizator de iphone” dar daca cineva spune ceva despre iphone sau ios se sterge repede bravo tot inainte ! La inceput credeam ca este un forum subiectiv adica toti ne spunem parerile si e ok dar vad ca aici au ajuns o gramada de oameni fara pic de cultura care injura ca la usa cortulu felicitari !

  65. […]   iPhone 6 a fost testat împotriva Samsung Galaxy S5 și HTC One M8 în trecut, l-a umilit pe primul și a avut un avans considerabil în fața celui de-al doilea, iar acum a venit timpul să vedem un nou test. În clipul video de mai sus cele două smartphone-uri sunt supuse unui test extins care are menirea de a ne arăta cât de rapid este iPhone 6 în comparație cu un smartphone HTC One M8 vechi de câteva luni de zile și diferența nu este una colosală. […]

  66. Eu am iphone 6 de cand a aparut si nam avut nici un tip de problema ….mentionati de niste probleme pe care sigur le-ati citit pe undeva …..daca nu va puteti permite iphone6 luativa S5…

  67. Din pacate asa este detin un htc one m8s si pur si simplu sacadeaza in jocuri groaznic si are procesor octa core cu 2 gb ram dar degeaba adroidul este varza murata….:(