iPhone 6 nie jest szybszy od Google Nexusa 6 i Samsunga Galaxy Note 4 (wideo)

  We wrześniu pokazałem Wam porównanie amerykańskiego wideoblogera, które to pokazuje iPhone 6 upokarza Samsunga Galaxy S5 i HTC One M8 w speed teście, a dziś widzimy, że tego samego nie można powiedzieć o Google Nexusie 6 i Samsungu Galaxy Note 4. Choć nie mówimy tu o upokorzeniu, bo różnica w wykonaniu zadań wynosi zaledwie 4 sekundy pomiędzy Google Nexus 6 si iPhone 6, terminal tych od Apple nie jest tak szybki, jak topowe produkty Google i Samsunga.

  Choć różnica między nimi nie jest duża, to jednak ma to mniejsze znaczenie, bo ostatecznie w teście wydajnościowym liczy się, kto wygra, a w tym przypadku iPhone 6 nie wygrywa zupełnie nic, wręcz przeciwnie. To normalne, że terminale Samsunga i Google'a były szybsze dzięki mocniejszym procesorom, a jedyną zaletą iPhone'a 6 była karta graficzna, która we wszystkich testach syntetycznych generuje znacznie lepsze wyniki niż obaj konkurenci.

  Chociaż iPhone 6 i iPhone 6 Plus nigdy nie będą potężniejsze niż nowe terminale z Androidem, Apple zaimplementowało w iPadzie Air 2 trzyrdzeniowy procesor i 2 GB pamięci RAM, upokarzając wszystkie konkurencyjne terminale mobilne z Androidem w testach syntetycznych. W tym pomyśle iPhone 6S będzie działał co najmniej o 50% lepiej niż obecne smartfony Apple, a w przyszłym roku będziemy cieszyć się doskonałym doświadczeniem użytkownika.

23 KOMENTARZY

  1. In viitor nu doar ca o sa umileasca alte telefoanea, ba chiar Apple o sa inveleasca marmota in ciocolata si staniol

  2. se pare ca google poate sa faca device’uri mai rapide decat samsung, bravo lor. diferente mici intre ele, cine vrea android la performantele lui ip6 acuma stiti ce sa luati.

  3. Nu este nimic nou aici. Toate telefoanele Google , Samsung , Android… nu mai sunt la VECHIILE VERSIUNI. Merg fluent si mult mai rapid decat ce ofera Apple de vreo 2 ani !
    Ma bucur totusi ca v-ati trezit si voi.

  4. Apple sa invete de la google ce inseamna sa faca un telefon dedicat unu i soft. Ca pana la urma asta este nexusu. Ca pana la urma 1gb ram in plus nu costa o avere…

  5. Fost posesor de Nexus 5 , actual de Iphone 6 ( in trecut , 4s, 5) vreau sa spun ca nu mai sunt diferente intr-e un Nexus si Iphone vis a vis de calitate in utilizare . Mai ales acum cu Android 5.0, este egalitate , plusuri si minusuri de ambele parti.

  6. Mai Leoane….
    “Toate telefoanele Google , Samsung , Android…..Merg fluent si mult mai rapid decat ce ofera Apple de vreo 2 ani !”
    Tu vorbesti serios???

  7. Opaaa. S-a ajuns in punctul in care partea hardware s-a echilibrat cu partea software si au inceput sa apara rezultatele si nu rezultate in teste benchmark ci avem rezultate pt utilizarea normala care este mult mai importanta.
    In testele sintetice partea grafica de pe Iphone este superioara pt ca reda pe un ecran Hd, fata de placa video de pe Nexus 6 si Note4 care reda pe un ecran QHD.

  8. Am si note 4 si nexus 6 si ip6 . Nici vorba ca note 4 (octa) sa se compare cu ip6 ! Nexus 6, insa, zbarnaie, ce-i drept.

  9. La iPhone Seria 6 sa descoperit recent ca de vina pt performantele modeste vs Nexus si Note 4, e culoarea device-ului care ar zapaci, datorita culorilor vibrante, procesorul, care astfel e furat de peisaj ca o soferita proaspat rujata.

  10. Cei care cred ca sunt teste false cu toate ca multi zic ca iPhone-ul este peste, altii spun ca Samsung-ul si altii sunt peste, cel mai bine va duceti singurei la un magazin si le testati, vedeti singuri care e mai bun. Acum, daca spuneti ca nu e de ajuns doar 10-15 min de umblat pe ele pentru a observa o diferenta, si asa e politica de returnare 30 zile, cumparati-va 2 modele de top si in 1-2 saptamani vedeti care e mai bun.

    P.S: nu mai fiti orbiti de Apple, sunt posesor de iPhone din 2007 pana in prezent si urmeaza sa renunt la ei. Doar la tablete au ramas primii ca la telefoane… Apple devine istorie. Au ramas doar cu numele atat, fite fite fite. La capitolul viteza, fluenta… nu mai detin monopolul, s-a terminat.

  11. @vali, daca esti un fan IPphone inseamna ca esti obisnuit cu acelasi lucru anual si cu upgrade-uri pe partea hardware a telefoanelor aproape inexistent, dar in timp ce Apple nu se oboseste sa faca nimic lt utilizatorii sai afla ca, concurenta nu doarme, iar in acest moment prea maritul Iphone a fost depasit, nu doar in specificatii pe foaie ci si in folosirea lui zilnica, sa numai vorbim ca pe Android e multitasking real, toate aplicatile ruleaza la intensitate maxima,iar pe Note 4 inca nu a aparut update la Android 5.0+ ca va aparea si varianta cu un procesor mai puternic cu arhitectura pe 64 de biti.

  12. Vali,daca se incarca memoria la android cea ce e putin probabil se inchid automat aplicatiile care ruleaza in background,dar voi nu aveti de unde sa stiti ca aveti bani doar de galaxy s1 !

  13. ce bine se simt uni pe aici, chiar imi place. la testul preceden cand S5 era canditat si-a luat aproape 1 min distantza de la ip6 hmmm, a fost normal ptr uni ca ip6 a aparut la 6 luni dupa S5, acuma ca acest octa mega giga ii da lui ip6 doar 4 sec. wawww ce la batut.
    se pare ca si hardwarele aste inexistente a celor de la apple le dau batai de cap unora.
    ia auzi de vre-o 2 ani incoace androidul merge fluent, poate ca da, dar nu pe samsung.
    daca stau sa ma gandesc 4 sec. mai lent poate sa fie si din cauza cum a tastat dar fie… si-a luato la f..du gol ip6.