Samsung wygina Galaxy S6 i S6 Edge, aby pokazać, jak trwałe są (wideo)

  Samsung Galaxy S6 się wygina i w zeszłym tygodniu z testu przeprowadzonego przez amerykańską firmę dowiedzieliśmy się, że Samsung Galaxy S6 Edge ugina się, ale łatwiej niż iPhone 6 Plus, tylko HTC ONE M9 są bardziej kruche niż terminale Koreańczyków. Ponieważ problem zginania zaczął dotykać coraz większej liczby osób, ludzie z Samsunga nakręcili własny klip wideo, w którym pokazują siłę niezbędną do zgiąć Samsunga Galaxy S6 si Samsunga Galaxy S6 Edge, czyli około 36 KG.

  Samsung starał się wykazać, że jego terminale powinny wytrzymać zginanie pod wpływem normalnej siły, ale także, że po zgięciu urządzenia wracają do pierwotnego kształtu, co nie ma miejsca w przypadku dotkniętych końcówek iPhone'a przez zginanie. Samsung twierdzi ponadto, że jego terminale mają różną odporność na zginanie w zależności od strony, z której zostanie przyłożony nacisk, więc tył i przód wymagają przyłożenia różnych sił, aby się zgiąć, i wracają do pierwotnego kształtu, jeśli siła nie jest zbyt duża.

Samsung Galaxy S6 wygięty

  Chociaż Samsung twierdzi, że siła 36 KG przyłożona do Samsunga Galaxy S6 i Samsunga Galaxy S6 Edge może je zgiąć, w przypadku iPhone'a 6 Plus demonstracja zakończyła się przyłożeniem siły 49.8 KG, co stanowi granicę dla także najnowszy terminal Samsung. Mimo to Samsung twierdzi, że nikt ręcznie nie będzie przykładał tak dużej siły i że użytkownicy nie powinni obawiać się wygięcia, ale w tym przypadku nawet iPhone 6 Plus nie byłby zagrożony.

  Praktycznie teraz Samsung stara się zmniejszyć liczbę krytycznych komentarzy pod adresem jego terminali, które nie są bardziej odporne na zginanie niż iPhone 6 i iPhone 6 Plus, jak początkowo powiedzieli Koreańczycy, więc niezależnie od tego, co wybierzesz, problem będzie wynosił około ten sam.

23 KOMENTARZY

  1. Publicam si acel drop-test de pe Phonearena? a tot fost prezentat S6 fiind la fel de fragil ca un Iphone. Prezentam realitatea?prezentam cum se face praf Iphone 6 de la 1m?cum se sparge sticla de safir de la camera de la Iphone 6 si la S6 rezista. Mai prezentam si noi aici realitatea inafara aberaților facute special pt a provoca discutii in comentarii.

  2. Yap publicam nu ne deranjeaza, dar vad ca lumea uita pt ce sunt utile aceste obiecte
    Mai nou vad ca lumea le cumpara ca sa faca cu totul alte lucruri.
    A innebunit lumea, sper un razboi cu Rusia sa inceapa anul asta sa rada de pe fata pamantului pe toti ce fac aceste teste si folosesc un produs in acest sens.
    Ca viitorul suna nasol, o sa se inceapa intr-un an doi sa se indoie si smatwatch, si usa de la casa o bagam in blender sa vedem ce si cum…Poate incepem si indoim sau bagam in blender si Tv’urile ca deh pt asta sunt produse pt distrugere si pt discutiile care urmeaza pe baza acestor teste de distrugere
    Sper sa nu traiesc sa vad cum baga oamenii si S classe in blender sau sa incerce sa il indoaie cu macarale etc

  3. Good point Srb Srb. Sunt de aceeasi opinie! Oricum, cretini pe planeta asta sunt multi, nu ai cum sa-i ocolesti si nu ai cum sa-i multumesti pe toti. Mai ales pe cei in care a crescut inima cand au vazut video asta. Ei nu inteleg care e scopul unui telefon, fie el si smartphone. In niciun caz au scopul de a fi aruncate de la inaltime sau calcate cu masina:) daca nu faci niciuna din astea, sau mai stiu eu ce le debiteaza mintea unora, garantat orice telefon va ramane in regula! Adica va ramane asa cum ai grija de el, ce naiba

  4. traim intr-o tara unde wifi si 4g e maxim, crede-ma si masoara daca nu ma crezi, radiatiile emise de iphone sau orice alt smartphone sunt nimic pe langa ce suportam cu wifi de 100mbs-1000mbs

  5. da nu porti routerul lipit de corp! plus una este sa te radieze antenele 4g si alta sa umbli/cu iphone 6 in buzunar. Daca ai citi ai vedea ca Samsung @ alte telefoane radiaza de 4 ori mai putin. Eu am copil mic deci il feresc cat pot de radiatii. Dupa cum spui tu nu ar fi nici o problema sa ii pun telefonul in pat pe principiul lasa ca oricum vin radiatii din vecini!

  6. Hei Fc fanboy dc te faci ca nu vezi comentariile in legatura cu Afon?:))
    Iar fugi de la articole cand nu stii ce sa mai balbai?:))

    Penibil!:))

  7. Asta e viata,vreau sa comentez aici comentez aici,vreau sa comentez pe phonearena comentez pe phonearena.
    Daca nu-ti convine fa-ti un site propriu si comenteaza doar tu pe el.

  8. Nu are cum sa scape de radiatii..suntem o tara plina de ele la fel si Coreea…la cate antene sunt..noi am mai scapat nu am prins de mici…dar copii acuma nascuti nu au cum sa scape oricat ai feri

  9. LOL!
    Aproape orice articol deschis il vad pe mascariciul asta de EuGeorge cum comenteaza. Prietene, tu viata/munca n-ai? Cand naiba ai timp sa comentezi atatea articole… Macar de ai zice ceva pertinent, insa in afara de a blama in diverse moduri produsele astora de la apple, nu spui nimic interesant. Eu nu stiu ce e in capul tipului care detine acest blog sa te lase sa vorbesti atat de liber cu atatea ineptii….

    Acesta se vrea a fi un blog care sa te puna la curent cu produsele companiei in cauza. Daca m-ar fi interesat despre produsele altei companii sau despre comparatii, m-as fi pus frumusel pe citit pe blogurile specializate/destinate platformei respective.
    Lasa-ne, te rog, du-te si polueaza vizual pe altii.

    Dobry dzień.

  10. Daca nu te intereseaza despre produsele altor companii si daca intrii aici sa citesti doar despre produsele companiei Apple ce cauta acest articol pe acest site si ce cauti tu sa comentezi la acest articol?

    Titlul articolului este urmatorul “Samsung indoaie Galaxy S6 si S6 Edge pentru a demonstra cat de rezistente sunt (Video)”

  11. Auzi la un inteligent pe aici, s6 edge e clona iphone 6 plus.. Baga-te intr-o pestera si documenteaza-te ca te faci de ras..

  12. Pe ăștia ca tâmpitul asta din clip i-as bana si șterge de pe YouTube toate clipurile de genul asta dacă ar fi după mine. Acuma hai sa iau mâine un S-Klasse ultimul model si cum ies cu el din showroom,sa iau la rând toți copacii si stâlpii care îmi ies in cale ca sa văd cât de tare tre sa intru in ei ca sa meargă încă motorul? Orgasmic ar fi,așa-i? Ce,nu pentru așa ceva a fost creată mașina? Fac bani din vizualizări pe YouTube,iar mașina da-o draq ca am full Casco la el,nu?

  13. :)) raspuns tipic pentru fani. Imi iau un telefon care radiaza mai putin! Cum reuseste samsung sa aive SAR 0.407 si iphone 1.59 nu am sa inteleg. Dar pot sa am device-uri care radiaza mai putin.