Na zdjęciach widać przedni panel Samsunga Galaxy S7

Panel przedni Samsunga Galaxy S7Panoul frontal al Samsung Galaxy S7 a aparut la sfarsitul anului trecut intr-o prima serie de imagini care denota faptul ca Samsung pregateste cateva schimbari minore pentru design-ul noului sau smartphone de top.

Mai exact, aceste imagini denota faptul ca Samsung a mutat senzorii panoului frontal in partea dreapta a dispozitivului, informatii separate confirmand faptul ca atat butonul Power, cat si cele de volum ar urma sa fie pozitionate in aceeasi parte a dispozitivului.

Imaginile aparute pe 31 decembrie sunt contrare celor furnizate de catre diverse alte surse in cursul saptamanilor trecute, asa ca exista o sansa ca ele sa nu fie 100% adevarate, insa in aceeasi masura exista posibilitatea ca Samsung sa fi facut o modificare de ultim moment.

Samsung a fost criticata ani de-a randul pentru faptul ca lanseaza smartphone-uri care seamana intre ele, iar de la Samsung Galaxy S7 erau multe asteptari in ceea ce priveste implementarea unui design nou si mai atractiv, insa se pare ca acest lucru nu se va intampla.

Panel przedni Samsunga Galaxy S7 1

In schimb, compania Samsung ar putea modifica pozitionarea anumitor senzori si butoane pentru a genera impresia ca a facut schimbari in design-ul dispozitivului sau, desi in realitate ele sunt mult mai mici decat par la o prima vedere.

Separat de aceste informatii privind design-ul Samsung Galaxy S7, diverse alte zvonuri au sugerat faptul ca terminalul va avea un ecran de 5.2 inch cu rezolutie QHD de 2560 x 1440 pixeli, 4 GB RAM, camera de 20 megapixeli, chip-uri Snapdragon 820 si Exynos 8890, un Samsung Galaxy S7 cu ecran de 5.5 inch urmand a aparea impreuna cu el.

Samsung Galaxy S7 ar trebui sa fie prezentat in preajma datei de 20 februarie in cadrul Mobile World Congress 2016, lansarea urmand a avea loc in luna martie, insa ramane de vazut daca aceste zvonuri privind aparitia sa se vor adeveri sau nu.

Panel przedni Samsunga Galaxy S7 2