Samsung ogłasza dużą liczbę zamówień przedpremierowych na Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 si S7 krawędzi au inregistrat un numar mare de precomenzi in pietele in care sunt disponibile pentru achizitie incepand de astazi, sau cel putin asta sustine Koh Dong-jin, presedintele diviziei de terminale mobile din cadrul Samsung.

Desigur ca nu au fost oferite cifre privind numarul de precomenzi inregistrate pentru Samsung Galaxy S7 si S7 Edge pana in prezent, insa coreenii sunt foarte multumiti de ceea ce au realizat pana in prezent cu noile dispozitive.

Contrar celor spuse de catre Samsung, o publicatie din Coreea de Sud a afirmat ca precomenzile pentru Samsung Galaxy S7 si S7 Edge sunt mai mici decat cele ale predecesoarelor, motivatia oferita de catre ele avand la baza faptul ca preturile de vanzare si subventiile nu au fost anuntate de catre operatori.

Problema este ca diversi analisti sustin aproape la unison ca precomenzile pentru Samsung Galaxy S7 si S7 Edge sunt mai mici decat cele ale predecesoarelor, dar si ca vanzarile acestor doua noi smartphone-uri nu vor fi mai bune decat cele ale Galaxy S6 si S6 Edge.

Tech giant Samsung Electronics Co Ltd has seen stronger-than-expected preorders for its new flagship Galaxy S7 smartphones launching this week, a senior company executive said on Thursday. Koh Dong-jin, president of Samsung’s handsets business, did not give a figure or disclose sales targets during a press briefing for the phones, which go on sale in South Korea and other markets on Friday.

Samsung are nevoie foarte mare ca Samsung Galaxy S7 si S7 Edge sa inregistreze vanzari mai bune decat predecesoarele lor, insa primele semne indica faptul ca acest lucru are sanse foarte mici sa se intample.