iPhone 8 z Touch Barem może być najlepszym produktem Apple w 2017 roku

iPhone 8 cu Touch Bar este prezentat sub forma unui concept pe care multi si-ar dori sa il vada transformat in realitate de catre compania Apple, chiar in 2017. Totul are la baza noul Touch Bar integrat de catre compania Apple in MacBook Pro 2016, acesta permitand controlarea unei varietati de functii ale sistemului de operare folosind un ecran tactil.

In iPhone 8 avem deja un ecran tactil, dar nu la baza panoului frontal, acest concept inlocuind butonul Home cu o parte din ecran, ce poate fi utilizata de catre noi. Practic, ecranul iPhone 8 este ajungit si acopera inclusiv partea frontala, insa acolo conceptul ne arata o varietate de optiuni pentru a controla sistemul de operare iOS.

Ideea unui iPhone 8 cu o asemenea extensie pentru ecran nu este chiar atat de rea, insa problema sta in faptul ca Apple trebuie sa si gaseasca o utilitate pentru o asemenea schimbare. Chiar daca multa lume ar aprecia o modificare de acest gen facuta pentru iPhone, este greu de spus daca vom vedea asa ceva in vreun model viitor.