Samsung Galaxy S8 – zintegrowany układ Exynos 9810

Samsung Galaxy S8 będzie wyposażony w chip Exynos 9810 wyprodukowany przez firmę Samsung w nowym procesie produkcyjnym 10 nm.

Samsung Galaxy S8 Według niektórych informacji, które pojawiły się dziś rano, będzie miał zintegrowany układ Exynos 9810 przez firmę Samsung. Kilka godzin temu mówiłem, że Samsung kilka dni temu ogłosił, że Samsung Galaxy S8 będzie miał zaimplementowany nowy układ Exynos 9 i teraz wiemy dokładnie, jakiego rodzaju będzie to komponent.

Na obrazku poniżej możecie zobaczyć pracownika Samsunga zdradzającego szczegóły na temat chipa Exynos 9810, który z pewnością trafi do Samsunga Galaxy S8. Informacje pracownika są stare, pochodzą z lata ubiegłego roku, więc jest jak najbardziej oczywiste, że nowy chip Exynos 9810 będzie zastosowany w Samsungu Galaxy S8 i prawdopodobnie w Samsungu Galaxy Tab S3.

Pracownik, który opublikował tę informację dotyczącą przyszłego oblicza Samsunga Galaxy S8, pracuje w centrum badawczo-rozwojowym Samsunga. Choć nie podał szczegółów na temat nowego chipa Exynos 9810, różne źródła potwierdziły, że będzie to nowa wersja dla Samsunga Galaxy S8, po jednym Exynos 9810V i po jednym Exynos 9810M.

Samsung Galaxy S8 – zintegrowany układ Exynos 9810

Na podstawie tych informacji wydaje się, że pierwsza wersja Exynos 9810 V dla Samsunga Galaxy S8 będzie miała kartę graficzną Mali-G71 z 18 rdzeniami, a wersja Exynos 9810M będzie miała 20 rdzeni. Przedstawiciele Samsunga mają nadzieję, że te karty graficzne dla Samsunga Galaxy S8 będą oferować wydajność co najmniej tak dobrą, jak w tym roku iPhone 7.

Interesującą częścią nowego chipa Exynos 9810 dla Samsunga Galaxy S8 jest to, że będzie on produkowany w procesie produkcyjnym 10 nm. Dzięki tej nowej technologii Samsung Galaxy S8 będzie wyposażony w wydajniejszy układ Exynos 9810, który zużywa mniej energii niż poprzedni dla Samsunga Galaxy S7.

Ten układ 8910 dla Samsunga Galaxy S8 ma znaleźć zastosowanie wyłącznie w azjatyckich wersjach nowego smartfona. Według niektórych plotek, które pojawiły się ostatnio, azjatycka wersja Samsunga Galaxy S8 również będzie miała 6 GB RAM-u, ale europejska i amerykańska wersja na tym nie skorzystają.

Samsunga Galaxy S8 Exynos 9810

32 KOMENTARZY

  1. Zaone, srb or whatever ți-am nenorocit blogul în ultimul hal, nici sã fac RANT pe aici nu mai are rost, se închide de la sine în curând.
    Toți au văzut că ești doar nu travestit flămând.
    :))))

  2. Este clar ca tu faci un mare rau blogului pentru ca exagerezi cu trolaleala. Sincer, apreciez contributia ta, si sunt convins ca fara tine, idevice.ro nu ar fi la fel asa cum este acum.
    Insa toate au o limita Srb, iar tu nu stii unde este limita. Zaone incaseaza vorbe urate de la unii cititori pentru ca tu esti cel care ii enerveaza pe toti, iar oamenii se intreaba de ce ti se permite.
    Ai o atitudine atat de negativa si ostila incat experienta pe care o au oamenii aici este mai putin placuta decat ar putea sa fie.

  3. poate trebuie sa inveti sa citesti cine si ce a scris. Te rog sa te abtii de a mai face caracterizari in general, poti incepe prin a spune “in opinia mea..” Se pare ca nu totul are o limita, te contrazici singur, se pare ca, cunostiintele tale NU au o limita, dar tu totusi spui ca “toate au o limita”

  4. La samsung poti pune si cio i7 , tot ca o babarca se va misca androidul. Si apoi in final, suprasolicitat, inevitabil ii va exploda bateria. Specificatii si cam atat la samsung , produsul final e aproape un rebut .

  5. Nu ii mai raspunde, indiferent la ce articol comenteaza.
    Omul e plecat pe camp, nu intelege ca indiferent cat si cati ar injura, n-o sa se intample nimic.

  6. Desi valoreaza cu zero pentru mine, iti multumesc pentru apreciere: intr-adevar, cunostintele mele NU au o limita, dar apreciez ca inca este loc de mai mult :)))
    Tu vezi Srb ca nici nu stii sa te exprimi? Incercand sa ma ataci cu o jignire, ti-a iesit o apreciere fata de persoana mea :)) Doamneeeeee…

  7. nu exista loc de mai mult din moment ce nu au limita, nu te-am atacat, pur si simplu arat faptul ca te contrazici..zici ca totul are o limita, dar te comporti ca si cum cunostiintele tale sunt fara limite. Si mi-a iesit exact ceea ce vroiam,adica eram ironic- cunostiintele tale sunt fara limita, cand colo chiar esti limitat in a intelege ca ca te contrazici singur. O persoana care crede despre ea ca are cunostinte vaste,fara limite nu ar trebui sa spuna “totul are o limita”. Sper ca ai inteles acuma, ca la mintea cocosului am scris-o si cat mai explicit.

  8. Vorbești despre specificații și performanțe dar nici nu ști să folosești secțiunea de comentarii…
    Când vrei sa-i răspunzi apasă pe “răspunde” sub comentariul lui.

  9. Eu unul am renuntat sa accesez acest blog/site, intru foarte rar si am sters si aplicatia. M-am saturat sa tot citesc comentarii si jigniri inutile, sunt useri care jignesc, troleaza si nu aduc nimic bun acestui site si cu toate astea Zaone tolereaza acest comportament. Refuz ca in timpul meu liber sa citesc aberatiile unora care traiesc cu impresia ca daca au Iphone sunt buricul pamantului, prefer alte situri de specialitate unde useri chiar se respecta indifirent de device-ul folosit!

    Z poważaniem,
    Mihai

  10. Mihai , ai mai aplicat stilul asta si nu a tinut . Asa ca mergi calare … intra pe samsung forum ! Acolo e mai interactiv pentru tine si la acelasi nivel de IQ.

    Cu deosebita consideratie ,
    Ionut

  11. Ce sa zic… Total de acord: oamenii astia nu aduc niciun lucru bun discutiilor pentru ca strica atmosfera de fiecare data cand au ocazia. Inteleg sa mai faci un pic de val cu o remarca cu ceva, dar ce face Srb si TamBourinul este deja prea mult. iTurd e mai rezervat, intra mai rar, dar in schimb Srb strica absolut toate discutiile, iar TamBourinul nu face decat sa arunce cu noroi in tot ce e non-Apple.
    Si eu sunt satul de comentariile astora, dar oamenii pot spune ca daca nu imi place ceea ce citesc, pot sa evit comentariile. Consider ca sectiunea de comentarii da viata unui site ca idevice, si fara sectiunea asta, interesul ar fi mai mic. Pacat ca sunt trolli care distrug munca celor din spatele site-ului.
    Ceva imi spune ca oamenii din spatele idevice nu sunt neaparat multumiti cu ceea ce se intampla la comentarii.

  12. Nu tine, stai relax! Mie de exemplu, imi plac comentariile lui srb . Si o spun fara nicio urma ipocrizie.

    Uwzględnienie Cu,

    Jay'a Lee

  13. cel mai simplu ar fi sa-i lasam sa se certe intre ei de nebuni…decat sa raspundem la comentarii de astea infecte si toxice scrise intentionat sa agite atmosfera sa se faca trafic…asa nu le mai dam apa la moara

  14. Eu incerc sa la discutiile libere, sincer nu am timp sa stau sa urmaresc chiar tot, nici nu mai vreau sa stau sa fac politia comentariilor. Stii ca daca nu vrei sa-l mai vezi pe SRB, sau pe oricine altcineva, exista optiunea de block.
    Mr. Tambourine, daca nu ma insel, a mai comentat si in trecut pe aici si mult.
    Pe oricine as bana, si-ar face alt cont si ar continua sa faca la fel, si nu doar aici, oriunde altundeva. Banatul e doar o solutie temporara, nu rezolva o situatie pe termen lung.
    Daca nu va place de cineva, puteti da block, puteti ignora, comentariile cu injuraturi marcati-le ca imi apar separat si mi-e mai usor sa le sterg.
    Desigur mai este si alternativa de a inchide de tot comentariile ca sa nu mai existe probleme, lucru pe care unele website-uri il fac de ceva vreme.
    Mi-e cam rusine sa spun ca un om in toata firea vine sa ma injure pentru ca s-a suparat pe SRB si ma acuza pe mine ca as fi SRB.

  15. Zaone, îmi imaginez că este aiurea pentru tine să fii înjurat 🙁 Nimănui nu i-ar conveni să fie înjurat în spațiului propriu, “acasă” la el. În general, trebuie să fii erou să reziști unui volum de informație atât de copleșitor, să mai și răspunzi, să mai și moderezi, etc. Clar că tu nu trebuie să faci micro-management și să urmărești trollishorii ce scriu.

    Fii boier și nu te angaja în certuri cu ceilalți. Tu scrie articolele și publică-le ca și cum ai arunca nada la pești. Unii sunt piranha, alții sunt rechini, iar alții sunt guguștiuci. Unii îi mănâncă pe ceilalți…
    Nu poți fi pe placul tuturor…

    Sistemul Disqus este perfect, și te scapă de moderare.
    Deși te-am inclus în comentariul anterior, mesajul din spate era pentru Srb_Srb:discus și prietenul lui de suferință Tam-Bourinul. Cu alte cuvinte: “flăcăi, poate faceți damage aici, iar omul nu vă spune, dar asta nu înseamnă că îi și place”.

    Le scriu și acum că ar fi mai plăcut pentru toată lumea să fie și ei mai normali în comentarii :))

  16. Asta încerc să fac la majoritatea, însă la cele la care răspund o fac pentru amuzament. La mesajele provocatoare la care nu răspund, nu o fac pentru că nu merită efortul 🙂

  17. Eu nu ma angajez in certuri cu nimeni, pur si simplu sunt injurat pentru ca unii se supara pe SRB si incearca sa se razbune pe mine, fara rost.
    Mai mult decat atat, omul mi-a spus ca ar fi stat 7 luni sa “conforme” ca eu as fi SRB. Adica pe bune acum, e …