BlackBerry 10 zaprezentowany w nowym klipie wideo, wygląda bardzo interesująco (Wideo)

[youtube]http://youtu.be/YXC7AIT-XhQ[/youtube]

  Jeśli jeszcze nie widziałeś prezentacji BlackBerry OS 10, to w powyższym klipie wideo masz klip wideo wykonany na terminalu z odpowiednią wersją systemu operacyjnego. Szczerze mówiąc, jestem pod ogromnym wrażeniem sposobu, w jaki działa system i wielu gestów zaimplementowanych w nim przez RIM, nie sądzę, że Apple uzna za stosowne zrobić coś podobnego w iOS, ale mam nadzieję, że programiści tweak pożyczą niektóre funkcje i przeniosą je na iOS.

21 KOMENTARZY

  1. Oare cand o sa cumpere Apple, RIM-ul!? 😛

    Imi place ca schimba din modul Personal in cel Bussines… si tastatura e interesanta! Este un fel de iOS cu multe tweakuri…

  2. seamana destul de mult cu iOS-ul si nu cred k va reusi sa salveze compania din situatia in care se afla acum, iar telefonul mi se pare o carcasa mare si display mic …

  3. Da, si hub-ul cat si multitasking-ul sunt niste functii pe care le regasim nativ atat pe android cat si pe iOS. Not!!! Fanboys, sit down! Or sa vina vremuri faine. Toti vom avea de castigat de pe urma lansarii de la anu’.

  4. @vz… ai dreptate… restul vorbiti fara sa fiti documentati. aruncati cu vorbe aiurea… tin sa cred ca sunteti niste cocalari care au iphone fiindca asa e cool. telefonul e un prototip. sistemul de operare nu e o combinatie intre nimic. e un sistem propriu care a starnit mult interes si admiratie celor care au avut oportunitatea sa detina un prototip. camera foto e bestiala

  5. Mai desteptilor care ziceti ca nu va place forma device-ului.. voi nu vedeti ca e un prototip oferit pt teste si e tinut intr-un fel de husa de cauciuc(sau ce material e..)pe care scrie Dev alpha, tocmai ca sa nu se vada cum arata in realitate.. sunteti patetici..
    on: In ciuda faptului ca bb os seamana izbitor de mult cu ios eu il vad foarte tare.

  6. Telefonul e patrat – Ii da in judecata Apple clar si fara discutii
    Iconitele sunt patate – ii da in judecata Microsoft
    Au picture-in-picture video – ii da in judecata Samsung
    Au fade out / in la trecerea dintr-un ecran in altul – ii dau in judecata Google

    Pe scurt: s-au fript.

  7. vad ca unii vb in nestiinta de cauza
    nu au pus mana pe un BB niciodata
    unele functii la bb10 sunt chiar faine,cand o sa le vad in ios o sa ii vad atunci pe unii care tot comenteaza aiurea

  8. @iRunaway, oricum e bine ca are elemente imprumutate de la mai multi. La fel se poate spune despre o fata, ca daca ar avea sani ca la X, fese ca la Y etc, ar fi o bucata buna!

  9. Nici la asta nu vad nimic revolutionar. Revolutia a facut-o in 2007 Jobs cand a zis ca telefoanele actuale au tastatura in partea de jos si ca asta trebuie sa se schimbe … si s-a schimbat. Si a mai zis ca degetul este cel mai bun stylus … si asa a fost. De atunci toti doar aduc imbunatatiri la produsul pe care l-a scos el atunci pe piata.
    In momentul de fata smartphonurile sunt cam cum erau telefoanele nokia inainte de 2007 …. sute de modele pe piata care mai de care cu ceva functii in plus si cu pret diferit. Fiecare-si cumpara ce-i place, ce-si permite si cu care-si face treaba cel mai bine.