Założyciel digg.com złamał jailbreak swojego terminala iPhone'a 4

Kevin Rose, założyciel Digg.com, zeszłej nocy jailbreakował swojego iPhone'a 4, co jest wielką sprawą dla społeczności iPhone'a. Dlaczego? Cóż, Kevin Rose jest niezwykle znaną osobą, ma prawie 1.2 miliona obserwujących na Twitterze, a fakt, że złamał jail, może zachęcić innych ludzi do podążania tą samą ścieżką. „Najwięksi” społeczności iPhone'a są zachwyceni faktem, że Kevin Rose zdecydował się na jailbreak swojego terminala i już zaczął polecać mu aplikacje do zainstalowania.

Kevin Rose jest osobą opiniotwórczą, Kevin Rose jest założycielem jednej z najczęściej odwiedzanych stron na świecie, a fakt, że złamał jailbreak swojego terminala, zmusi wielu do zrobienia tego samego, a to znak, że jailbreaking-ul nie jest zła rzecz.

7 KOMENTARZY

  1. "Kevin Rose este un formator de opinii, Kevin Rose este fondatorul unuia dintre cele mai vizitate site-uri din lume, iar faptul ca el a facut jailbreak terminalului sau ii va impinge pe multi sa faca la fel, iar asta e un semn ca jailbreaking-ul nu e un lucru rau. "

    Serios? Si daca de maine el va renunta la jailbreak, asta inseamna ca si restul utilizatorilor vor renunta si ca jailbrakul e un lucru rau?

    Nu cred ca daca o anumita personalitate isi face jb la telefon ii determina si pe resul sa-si faca si mai mult decat atat, nu putem trage concluzia ca jb-ul e bun din acelasi motiv.

    No offence, per ansamblu, blogul tau e ft util, dar uneori mai bati si campii, doar ca sa scrii ceva. 🙂

  2. Eu doar mi-am exprimat opinia, ceea ce multi nu inteleg, but it's ok. Parerea mea e ca tu bati campii, ala e un formator de opinii si da, faptul ca el isi face jailbreak da unora de inteles ca jailbreak-ul nu e un lucru rau.

  3. Asa e, ți-ai exprimat opinia si eu sau alții ți-am criticat-o. Atata vreme cat iti faci publica o parere, e normal sa te astepti sa primesti si critici. Cred ca tu nu ai înțeles, dar e ok 🙂

    Cu privire la formatorul de opinii, opinia e o chestie personală pe care fiecare si-o formează, nu ti-o formează cineva. Eventual opinia poate fi influentata. Iar după modul cum te-ai exprimat tu, ai lăsat sa se înțeleagă ca dacă Kevin Rose si-a făcut jb, rezulta ca jb e un lucru bun. Chiar dacă opiniile lui le imbratiseaza mulți, asta nu înseamnă ca dacă el si-a jailbreakuit telefonul, jb e un lucru bun sau rău.

    In fine, eu mă opresc aici. Sper ca si înțeles ce am vrut sa zic. Si sper sa accepti critica cuiva, nu sa o iei personal. :p

  4. de obicei, cand un tip cunoscut precum respectivu…l ( eu nu am auzit de el) anunta ca si-a facut jb, publicul reactioneaza prin increderea acumulata de-alungul timpului.

    ce spune zaone e corect. nu a gresit cu nimic.

    pe noi nu ne obliga nimeni sa facem jb, doar ca e un plus de incredere pentru cei care il urmaresc pe nenea kevin.

    daca mircea badea si-ar etala o perioada iPhone-ul pe birou, si la un moment ar spune in emisiunea lui sau pe blog ca si-a facut jb si e super incantat si multumit, sunt convins ca multi si-ar jailbreak-ui telefonul, chiar daca inainte erau reticenti..

    nu e vorba de spirit de turma aici.. e vorba de increderea acordata si popularitatea respectivului.

    no offence.