idevice.ro hackad

Om du försökte komma åt idevice.ro under den senaste timmen, så möttes du verkligen av ett trevligt meddelande. Ja, idevice.ro gick sönder/hackad av flera personer, nu är allt igång och utan problem hoppas jag. Jag ska inte diskutera alls vad som stod där, men jag varnar dig för att om du har ett användarnamn här på sidan eller på forumet, så byt dina lösenord eftersom de som hackat sidan har fått tag på dina lösenord och konton mail/ facebook/yahoo/etc. Jag vet inte om de tänker använda dem till något, men jag varnar er från och med nu att vara försiktiga.

Med det sagt går vi vidare.

UPPDATERING: Så allt jag förklarat ovan gäller ENDAST de som har ett användarnamn registrerat på sidan och ENDAST om du har lösenordet från sidan även inställt på mailkontot/etc. Om du nyss kommenterat sidan har du INGEN anledning att frukta. Om du kommenterar med ditt Facebook/Twitter-användarnamn och lösenord, så har du INGEN anledning att frukta eftersom den inloggningen INTE görs via idevice.ro utan via Twitter/Facebook. ENDAST de som har ett användarnamn registrerat på sajten och på forumet berörs.

Du behöver inte vara rädd, jag ser inte vad någon av de som hackade sidan kan ha med dig. Det hände även med större hus.

54 KOMMENTARER

  1. parolele de obicei sunt cryptate.sistemul de inregistrare este tot al wordpressului?
    plus logarea cu twiter nu se face pe siteul tau si prin comunicare cu twitter.com

  2. Stai linistit, criptarea aia e egala cu zero. Afectati sunt doar cei care au user pe site, pentru ca au o parola setata. Cei care se logheaza prin twitter sau fb nu au de ce sa se teama.

  3. Nu nu , a zis ca are si el Iphone si nu din cauza asta a facut hack ci pentru ca l-a enervat Zaone stergand un post ceva.
    Au contribuit mai multi castraveti la hack asta e sigur .

  4. nu stiu cine e castravete aici? cel care si-a batut joc de idevice.ro sau zaone care se spala pe maini cu atata usurinta ca s-au scurs o gramada de usere si parole din “curtea” lui….

  5. Pina la urma daca stii ceva despre ei poate ar trebui sa ne spui , macar asa in particular , unii poate sunt buni la calculatoare si hack altii la tenis de masa si alte sporturi…:)

  6. Nu, am mai spus ca nu sunt afectati cei care se conecteaza asa. Conectarea asta se face prin facebook nu prin idevice.ro. Afectati sunt doar cei care au username pe site.

  7. zaone imi poti furniza informatii despre ei? nu stiu dk ti-am mai spus dar lucrez pe it de mai bn de 5 ani iar sambata sunt invitat la o intrunire a blackhat erilor din romania 🙂

  8. Eram sigur ca ei au fost. Merg la ei pe forum sa vad ce au publicat. Cateodata au dreptate, dar in cazul asta nu-s de acord cu hack-ul facut 🙁

  9. cum sa puna mana pe parola de la mail???
    doar nu ma loghez cu username-ul de la Yahoo si cu parola de pe Yahoo?!

    intreb si eu ca sunt mai mic?

  10. Chiar daca au baza de data a forumului, parolele sunt encriptate folosind MD5 (hashed + salt). Pentru a descoperi hash-ul pentru o singura parola sunt aproximativ 340,282,366,920,938,463,463,374,607,431,770,000,000 posibilitati, asa ca 🙂

  11. Nu am nimic cu baietii numai ca limbajul folosit denota gradul de cocalareala pe care il au iar motivul este mai mult decat stupid.

    Repet : castraveti mici murati ,feliati , frustrati . RST :))

  12. Cred ca o nare parte din cei care “sparg” de distractie sunt niste adulti care au nevoie de a fi in centrul atentiei, copilaria lor fiind plina de “ignoranta” parintilor.

  13. Cand unii nu mai au obiectul muncii, si stii exact la ce ma refer, atunci aduc in up acest tip de raspuns! Sa fie si asta un tip de raspuns la criza? 😉

  14. Ziceti mersi ,este nevoie si de cei care sparg ,deoarece se testeaza securitatea informatii ,tocmai de aceea este de recomandat sa faci ceva (cms) cu mana ta si sa il si testezi de buguri …

  15. @33. Maracq din pc meu de vedere nu exista site sau soft 100% sigur si nici nu vor exista oricat de bn securizezi un site daca cineva vrea sa-l sparga si aici nu vb de pusti care au invatat si ei putina programare si au descoperit mirc ul 🙂 vb de oameni cu experienta in domeniu il sparge! Cel mai bine e sa te feresti tu ca si utilizator sa iti protejezi conturile importante sa nu ai o parola generala mail-facebook-forumuri si asa mai departe !

  16. Urat din partea lor. Eu te admir pentru ceea ce faci, si foarte multe lucruri noi le-am aflat prin intermediul site-ului tau, asa ca tineo tot asa.

  17. Nu am putu niciodata sa inteleg oameni precum “cineva” fratilor daca nu va place ce mai cautati aici??! Daca nu va intelegeti cu administratorul daca nu va intereseaza…. mergeti in alta parte… nimeni nu va tine aici cu forta ! zaone are un site in special dedicat pasionatilor de idevice daca avti pareri contra idevice nu e nevoie sa le exprimati sau daca le exprimati faceti-o intr-un mod politicos! Omul e liber sa faca ce vrea sa sterarga comentraii sa le editeze nu va convine lasati excesele de personalitate ca nu isi au rostul ! Cui nu-i convine e liber sa plece!

    @cineva daca esti asa sigur pe tine iti lansez o provocare sa vedem cat de hacker esti!!!

  18. Cum poti numi “hacker” pe cineva ce se foloseste de exploituri folosite de altii pentru a prelua controlul total/partial al unor proprietati virtuale?

    Am cochetat cu hackingul in tinerete si tot ce pot spune este ca respectivii indivizi nu sunt in nici un caz hackeri. Fac parte dintr-o categorie de “leecheri” numita “scriptkiddies”. So… restul de concluzii le trageti voi.

  19. Quote de la ei de pe site:
    “Baza de date este de vanzare, cine este interesat pm me”

    Super tare, acum o sa ne trezim spamuiti cu porn and shit.

  20. “Proprietatile sunt cat se poate de reale chiar si pe internet, sunt supuse doar unor legi speciale.”

    Vroiam sa subliniez altceva acolo. Stiu prea bine incadrarile.