Så här fungerade system för röstkommandoigenkänning 1967 (video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OvWeTJGrTnA[/youtube]

  Om du någonsin har undrat hur utvecklingen av system för röstkommandoigenkänning började, ja, i videoklippet ovan har du en demonstration. Detta system går tillbaka till 1967 och tillhör Bell Labs, och det utvecklades från honom Siri, Google Voice och i stort sett allt som innebär ett datoriserat system som talar för sig självt.

10 KOMMENTARER

  1. Bine ca puneti clipuri video bazate pe flash pe aplicatie destinata produselor apple, foarte inteligenti sunteti! Desi am Ipad 2, am mobil pe android (desire HD) si am sinceritatea si curajul (nu ca altii pe care i-am vazut in viata de zi cu zi sau am citit la diverse articole de pe idevice comenturile lor ) sa recunosc suprematia google, apple sucks rau de tot cu sistemul lor retard si cu zeci de limitari. O sa sara iar, cei care i-am amintit mai sus, sa dea replay ca de sunt fani apple, au iphone si ei sunt cool si in pas cu moda, in fine… Noroc cu JB ca altfel vindeam demult tableta.

  2. Clipul video e de pe YouTube si poate fi vizionat cu Safari sau orice alte aplicatii care au uiwebview. Ia zi, tu ce browser magnific folosesti? Ca daca era Safari il vedeai si nu te atacai asa usor.

  3. Siri ca si … Magleb spre ex au zeci de ani de munca si de teste ! Si cateodata nu ne explicam de ce unii lupta atat pt patente etc !

  4. Aplicatia magnifica imi afiseaza clipul video… iOS-ul afiseaza filme de pe YouTube fara nicio problema indiferent in ce aplicatie le vizualizezi. Nu exista vreuna care sa nu afiseze si sa ruleze clipul.

  5. Dc folosesti produsul apple daca zici ca este un rahat si mai zici ca ai si alta tableta? Poate ca pentru ca este mai bun produsul apple?

  6. Nu am alta tableta, am telefon cu android, si folosesc apple pentru ca inca nu aparuse samsung galaxy tab 10.1 cand mi-am luat eu ipad-ul, soarta….. 🙁