Så här tycker amerikaner om Windows 8 (video)

[youtube]http://youtu.be/Cor-lvXsgx0[/youtube]

  I Windows 8 Microsoft ändrats ganska mycket när det gäller gränssnittet, och amerikanerna verkar vara så nöjda med förändringarna.

28 KOMMENTARER

  1. Nu as face upgrade-ul la windows 8 ( acum am win 7 ) pentru ca il vad destul de pointless. Inutil. Stupid. Zici ca e un telefon cu tastatura si ecran, si pun pariu ca se misca ca naiba pe calculatoarele putin mainsalbute…

  2. Am facut sapt trecuta update definitiv la W8. Pot spune ca is foarte incantat de el. Desi am mai avut cateva tentative de a-l tine pe laptop inainte, tot il scoteam.. Acum in schimb totul merge perfect. Si boot time-ul e mult mai mic: de la 1 min si ceva cu W7, astazi am cronometrat si am avut 17 sec cu tot cu un scan de amprenta pt login.

    Binenteles, il am licentiat.

  3. scuzatima dar vb prostii este mult mai interesant decat w7, INCERCATIL si dupa aceea vorbiti, se misca mai bine, arata mai bine, e mult mai interesant. IN plus merg toate driverele din prima, si la w7 nu imi mergea la fel..

  4. @anonim se misca mai bine ca 7…am probat pe mai multe calculatoare…
    @ionut de unde ai scos tu licenta pt w8?…probabil ai luat un serial de pe net si l’ai activat prin telefon…asta numesti tu licenta?

  5. Mie mi se pare irelevant acest video. Explicatia.:

    1 Exact cum spunea cineva mai sus acestia nu sunt niste oameni prea avizati
    2 Pariu ca gasesti oamnei ca acestia sa zica acelasi lucru si despre osX si despre linux etc
    3 Win 8 are 2 interfate… metro si clasic . Cea din urma este in promoprtie de 95% la fel ca windows 7 asa ca nu te obliga nimeni sa folosesti metro
    4 Win 8 consuma mai putine resurse si se misca mai bine decat win 7
    5 Luate la general nu exista un sitem de operare mai vresatil decat win 8.
    6 LA GENERAL
    7 Pe mine personal nu ma incomodeaza cu nimic metro
    8 Mie imi place 😛

  6. Prima data testati win8 si apoi vedeti diferenta dintre sisteme!!!
    Eu am instalat <> pe mac si e mult mai rapid.

    Ceea ce este enervat este chiar interfata cea noua, deoarece tot ceea ce inseamna evenimente, email-uri… le primesc prin intermediul osx. Dar poate reusesc vreodata sa o scoat definitiv.

  7. Problema nu este IQ-ul utlizatorului nou, ci in cazul de fata este a celui care a gandit reportajul. Fiecare sistem de operare, lucru nou vine cu un manual de utilizare, iar in cazul de fata Windows 8 nu face exceptie. Daca le-ar fi oferit 10 minute cu instructiunile de baza, alta era reactia lor la prima vedere a noului sistem de operare.
    “Microsoft isi pastreaza aceeasi mentalitate, nu schimba nimic in softurile lor.” Acum cand intr-adevar apare o schimbare majora ( eu sunt de parere ca in bine ) oamenii zic ca au schimbat prea mult si vor butonul Start inapoi.
    Singura afirmatie remarcabila din video este aceea ca firmele vor fi nevoite sa investeasca in pregatirea angajatilor mai mult decat au facut-o in cazul trecerii la Windows 7.

  8. L-am incercat, merge foarte bine, este foarte rapid.

    M-am obisnuit cu el si nu ma voi mai intoarce la W7. Cand va aparea il voi cumpara.

  9. ce-mi plac mie de oamenii care vorbesc in necunostinta de cauza,
    am un sistem cu 1 gb ram pe care daca puneam win 7 ma chinuiam…mergea dar incetisor.
    Am pus win 8 si am avut parte de o mareee surpriza, mergea mai bine + ca intra in sistem mult mai repede, chiar si decat XP, pe cronometru 17-19 sec. cu win 8 fata de 28-32 cu XP.
    Daca s-ar “aprinde” si Mountain Lion asa de repede, ar fi excelent…dar traim cu speranta;
    In rest, e putin slefuit si merita un upgrade la 7, Noroc ca am si mac si nu depind de win 🙂

  10. Eu l-am
    Incercat si sunt total dezmagit de el.Meniu foarte mult schimbat,si eu trebuia sa caut un pic pana gaseam butonul de Turn Off.Iar al doilea lucru enervant este ca nu se oprea total (cand dadeam restart/start parca venea din sleep mode).Eu raman la 7.

  11. @Andrei-73 release preview…iti zice si numele…a fost o versiune pt a testa sistemul…e logic ca nu iti trebuie licenta pt asa ceva…si sunt convins ca @ionut nu se referea la release preview…ci la RTM care e pe torrente…licente pe utilizatorul de rand o sa apara cand o sa fie lansat oficial…doar daca @ionut detine o companie ce produce calculatoare si are vreun contract cu Microsoft sa ii ofere licenta sa echipeze calculatoarele cu w8…daca e asa atunci e greseala mea…

  12. nu stiu cum e la voi, dar win 8 se misca mult mai repede decat win 7
    si din momentul in care pornesc laptop-ul, in 4 sau maxim 5 secunde deja mi-a intrat in windows

  13. @Mihai un iq ridicat iti ofera si o intuitie mai buna… sincer w8 este foarte simplu… nu trebuie sa urmezi un tutorial sa te poti descurca

  14. Mda, cine altul decat chris pirillo sa faca asemenea video. Bias much? In primul rand, versiunea RTM exista deja pe Dreamspark (gratis pentru studenti/profesori/staf penrtu cei din departamentele de stiinta ale universitatilor din Romania), exista si pe MSDNA etc. Deci poate fi rulat si activat si fara a-l pirata.
    Intr-adevar, la prima vedere pare mai greu de folosit daca nu ai nici o idee despre el. Partea cu shutdown pe strada mi se pare penibila. In momentul in care va fi lansat de Microsoft va avea si tutorialele de folosire care vor explica punctele noi. Cel mai simplu Shutdown se face apasand butonul Power de pe laptop. Daca asta nu e suficient de simplu e ca si cum ai rade de oamenii de pe strada daca le-ai da un iphone/ipad si le-ai cere sa faca shutdown (din cate stiu ios nu are optiunea asta in software), asa cum s-ar astepta sa faca in OS X. Ar fi aceleasi exclamatii: unde-i marul din stanga sus, etc. Windows 8 e gandit similar, nu trebuie sa-l inchizi pentru ca intra automat pe sleep/hibernare.
    In final, win 8 e peste win 7 in privinta optimizarilor (care era peste win xp chiar pe hardware vechi). Numai cine nu a folosit versiunea Release Preview poate spune ca win7 e mai bun.

  15. este peste windows 7 si desi la inceput nu credeam ca o sa imi placa asa fara aero , e chiar dragut dar se misca mult mai bine si in plus partea de metro daca nu vrei nu prea o folosesti si gata iti pui pe desktop shortcut-uri la aplicatiile pe care le fol si ajungi cat mai rar in meniul de start (metro) desi mi se pare destul de interesanta si partea asta metro …. si apropo si eu il am licentiat RTM inainte de lansarea oficiala

  16. @ Mihai

    Wikipedia:
    IQ – Un coeficient de inteligență sau IQ este un scor derivat din diferite teste standardizate prin care se încearcă măsurarea inteligenței.

    Intelligens – Inteligența este facultatea de a descoperi proprietățile obiectelor și fenomenelor înconjurătoare, cât și a relațiilor dintre acestea, dublată de posibilitatea de a rezolva probleme noi.

    Sper ca ti-am raspuns la intrebare.

  17. @Danut nu are nici o treaba IQ-ul cu ce e in clip … cand ai de a face cu ceva nou intai trebuie sa te obisnuiesti cu el … sa-l descoperi …

  18. oricarui om care-i dai pentru prima oara windows 8, home user sau normal user, indiferent de IQ, tot ar avea probleme si ar avea nevoie de timp pentru a se obisnui cu windows 8 !!