Google presenterar Nexus 7 och Android 4.3

  Under en konferens som för närvarande äger rum i San Francisco, företaget Google lämnats officiella surfplatta Google Nexus 7, men också Android 4.3 Jelly Bean, som kommer att köras på den. Surfplattan har en 7-tumsskärm med en upplösning på 1920 x 1200 och 323 ppi, en frontkamera på 1.2 megapixel och en huvudkamera på 5 megapixlar, en fyrkärnig Snapdragon S4-processor på 1.5 GHz utrustad med ett Adreno 320 grafikchip och 2 GB RAM för att köra Android under anständiga förhållanden. Surfplattan är bara 7.6 mm tjock, sidokanterna är bara 2.75 mm tjocka och i slutet finns stereohögtalarna som ska erbjuda överlägsen ljudkvalitet.

  Utgångspriset på Google Nexus 7 det är $229 för 16GB-versionen och $269 för 32GB-versionen, båda modellerna är billigare än den billigaste iPad Mini-modellen. Förra året uppmärksammade Google ett stort antal konsumenter med Google Nexus 7, och i år kan vi förvänta oss exakt samma sak, det mycket bra priset är en extremt stark anledning till köpet.

19 KOMMENTARER

  1. Am văzut pe YouTube cum se misca tableta…..fără nici o problema,iar calitatea ecranului e net superioară unui ipad mini…
    Ps. Eu sunt fan Apple , dar îmi place sa vad ca tehnologia inalta poate fi si ieftină …

  2. Una peste alta, pare o tableta ok, ecran superb si pret numai bun. Pacat ca mariginile sunt prea mari si ecranul pare prea mic. Intelege ca ecranul este de 7 inch dar designul e cam ciudat.

  3. “procesor quad core Snapdragon S4 de 1.5 GHz echipat cu un chip grafic Adreno 320 si 2 GB RAM pentru a rula Android-ul in conditii decente” – vreau sa evidentiez CONDITII DECENTE. cat de absurd poti sa fii? il ruleaza perfect.. esti jalnic…

  4. @Markovnikov – zaone spunea de memoria RAM care pe Android se umple foarte repede. Nu era vorba de CPU / GPU.
    Tableta mi se pare chiar foarte buna si foarte accesibila. Mi se pare mult mai buna decat iPad mini.

  5. La nexus nu se umple niciodată, poate la de-alde Samsung și restu care încarcă sistemul cu toate prostiile lor.

  6. Android 4.3 va ucide ios7 care de fel e jalnic fara jaillbreak !!! Instalezi din appstore cateva aplicatii si cam atat si ceva optiuni custom

  7. @Markovnikov “il ruleaza perfect” zici ? Atunci tu esti jalnic..nu stii catusi de putin despre android , un sistem de operare instabil, nesigur, plin de lag si buguri, ce se altereaza foarte usor in timp, si care are nevoie de hardware foarte puternic ca sa ruleze DECENT, DA AI AUZIT BINE, DECENT( intrun cuvant PROST) dar te gasesti si tu sa te bagi unde chiar nu e de tine si unde esti total pe langa domeniu ca sa insultii oameni..exact cum fac Samsung si Google de atata timp.. Si mai nou si Microsoft, in loc sa se concentreze pe Dezvoltare si Cercetare ceea ce e tot ce conteaza pentru Apple acum ei sunt prea ocupati sa arunce cu ***** in Apple, in TV ad-uri stupide si fara sens iar pe ultima suta de metri ciordesc cate ceva ceva de la concurenta si gata vin la conferinte internationale ca sasi prezinte ultimele”inovatii” total useless 70% clonate de la altii..Tu ai vazut ca Androidul asta cu care se da mare Google ii seamana ca unui frate geaman lui iOS ? Nu tia trecut si tie prin minte nimic ?Tu esti cel jalnic aici..

  8. @Damian nu stiu de ce ai schimbat topicul discutiei si ai facut un review al Androidului, comparatie cu iOS cand nu e nimeni curios de asta. eu cred ca tu nu ai mai pus mana pe un dispozitiv Android de la Android 2.0, ce sa mai zic de un dispozitiv Nexus. uita-te la review de exemplu la Galaxy Nexus (telefon din 2011) sa vezi ce zice , cum se misca Android pe el, uita-te la Nexus 7 1st gen – se misca impecabil, si acum cand a facut un upgrade destul de mare in ceeea ce priveste procesorul, grafica si ramii, imi spui ca sustii ideea ca se misca DECENT? tu esti in urma cu tehnologia, hater de rand, ce sa mai zic.

  9. damian,lasa pliscul ala mai mic,ori ai deschis si tu prima data calculatorul si ai vazut disputele dintre android si ios?androidul nu mai e ce era odata plin de buguri,nu se compara la multe capitole cu ios cum nici ios cu android la altele,zaone asa e el mai”obiectiv” dar cam are dreptate.pe partea de telefoane androidul e in fata dar la tablete ipad-ul nu are rival deocamdata,nu mai vorbi tu de copiat,ca si ios 7 e copiat din celelalte,nu facem teoria chibritului dar fiti verticali si vedeti ca si ios si android au plusuri si minusri multe daca le pui in balanta,parca va da google sau apple de mancat asa sunteti de tampiti si turbati cate unii,zau asa!