Night of Museums 2014 – iPhone-applikationen som hjälper dig att hitta museerna som deltar i evenemanget

  Museernas natt 2014 este un eveniment organizat in perioada 16 mai – 17 mai in multiple tari europene, projektet Europeiska museernas natt permitandu-ne sa vizitam cele mai populare muzee din tara intr-un eveniment de 2 zile. Pentru ca un proiect de acest gen nu putea fi complet fara o aplicatie pentru iPhone, Noaptea Muzeelor 2014 a fost lansata saptamana aceasta in App Store.

  Folosind aceasta aplicatie puteti afla o lista a tuturor muzeelor care participa la Noaptea Muzeelor 2014, cate o sectiune speciala fiind produsa pentru fiecare dintre orasele romanesti participante. Mai mult decat atat, aplicatia ne ofera posibilitatea de a folosi GPS-ul pentru a ne localiza si a afla directii pentru cel mai apropiat muzeu folosind sistemul Apple Maps.

  Aplicatia Noaptea Muzeelor 2014 är tillgänglig GRATIS i enpp Store, iar daca doriti sa aflati detalii suplimentare despre eveniment puteti vizita website-ul oficial al sau.

Ursprungligt pris:
-
Namn:
Museernas natt 2014

fri

LASTA AV





Utvecklare: SMART SOFTWARE HO...
Kategori: Resor


Beskrivning: Den officiella ansökan av kulturevenemanget European Night of Museums 2014 i Rumänien.

Hitta enkelt besökarmuseer, visa dem på en karta och planera till och med en rutt till den du väljer. Över 100 miljoner…


Applikationens storlek är: 36.5 Mb