iPhone 6 med iOS 9 – det första riktmärket avslöjar ökningen i prestanda

iPhone 6 iOS 9 benchmark

  iOS 9 este testat pe iPhone 6 de ceva vreme de catre compania Apple, iar luna aceasta am aflat si ce alte modele ale produselor companiei americane au instalata noua versiune a sistemului de operare. Astazi avem totusi ocazia de a vedea rezultatele unui prim presupus benchmark, test de performante, facut in iOS 9 folosind un terminal iPhone 6 cu hardware-ul standard oferit de catre Apple. Desi in mod normal putini s-ar fi asteptat ca Apple sa ofere un spor considerabil de performante pentru dispozitiv, iata ca in iOS 9 vom avea parte de mult mai multa rapiditate in utilizarea propriilor terminale, daca lucrurile nu se vor schimba pana in toamna.

iOS 9 creste performantele iPhone 6

  In imaginea de mai jos aveti rezultatele testului de performanta facut pentru iOS 9 pe iPhone 6 si observati ca exista inclusiv o comparatie pentru modul in care functioneaza iOS 8. La o prima vedere observam ca iOS 9 obtine performante mai bune in ceea ce priveste utilizarea memoriei, lucrurile nefiind chiar atat de bune in ceea ce priveste partea grafica, acolo imbunatatirile lipsit. Scorul total obtinut de catre iOS 9 in acest benchmark este, per total, mai bun decat cel obtinut de iOS 8 in cadrul testarii, iar asta ne da de inteles ca Apple intentioneaza sa ofere performante mai bune pentru terminalele sale in noua versiune a sistemului de operare.

iPhone 6 iOS 9 benchmark 1

  Daca intentiile companiei Apple cu privire la performantele iOS 9 vor ramane neschimbate vom afla abia in luna iunie, cand iOS 9 beta 1 va fi in mod oficial lansat pentru dezvoltatorii din lumea intreaga. Pana atunci vom vedea cu siguranta alte teste similare si vom afla si ce alte surprize a ascuns compania Apple in iOS 9.