De första iPhone 6S-klonerna dyker upp i Kina

klona iPhone 6S KinaFörst clone iPhone 6S au aparut deja in China de ceva vreme, insa astazi vedem una noua care este denumita foarte sugestiv iPhone S si seamana extrem de bine cu adevaratele terminale vandute de catre compania Apple just nu.

In imaginea de mai sus puteti vedea cum arata aceasta iPhone 6S klon, ea ruland o versiune modificata a sistemului de operare iOS care emuleaza intr-o anumita masura aplicatiile, dar nu ofera o experienta de utilizare chiar atat de grozava.

Mai mult decat atat, hardware-ul este mult mai slab decat cel al iPhone 6S si nefiind optimizat pentru versiunea de Android pe care o ruleaza, el ofera performante mult mai slabe pentru utilizator, insa cine se asteapta la ceva extraordinar de la o clona de 100 de dolari ?

De la filmarea clipurilor video si pana la deschiderea aplicatiilor sau folosirea unora dintre cele “native”, experienta de utilizare oferita de catre aceasta clona iPhone 6S este groaznica, insa utilizatorii o accepta deoarece nu au bani de un iPhone 6S real si prefera ceva intermediar.