iOS 13 tillåter användning av appar i ett HELT nytt läge

iOS 13 appskärm

iOS 13, eller snarare iPadOS 13, ger Apples iPad-surfplattor en ny funktion som låter användare använda applikationer på ett helt nytt sätt. Mer exakt, från och med iOS 13 kommer iPad-surfplattor att ha möjlighet att köra en applikation i två instanser på samma skärm, något som vissa rykten har berättat för oss.

iOS 13 har denna funktion implementerad på iPad eftersom Apple vill erbjuda sina kunder funktioner som finns på PC, men ännu inte på surfplattor. I denna idé har användare möjlighet att arbeta på surfplattor som de gör på datorer, något som hittills bara verkade vara en dröm, men nu har det äntligen blivit verklighet.

Apple presenterar funktionen som utmärkt för att arbeta med två anteckningar, eller dokument, samtidigt, och teoretiskt sett skulle inga ändringar behövas för att applikationer ska använda den. Praktiskt taget bör nästan vilken applikation som helst kunna användas på detta sätt tack vare det sätt som Apple-företaget tänkte på operativsystemet iOS 13.

3 KOMMENTARER

  1. Aurel ai dreptate. din pacate Pad os este doar o interpretare proasta Mac OS. Apple se incapataneaza, cu toate produsele mai nou lansate,sa vina doar cu jumatati de masura sau functii incomplete!
    1. Widgeturi permise in pagina de start dar in control center?
    2. Permite utilizarea de mouse si tastatura dar doar limitat in accesibility
    3. Sporta acum SMB dar de ce nu si SFTP sau FTP. De ce nu AFS? Sau Rsync. Fratioare dar Background download pentru file app. Trebuie sa maia stept inca 5 ani si pentru astea? sau iPadOs 20? Copiati Mac os Finder si asta e!
    4. In sfarsit al doilea ecran pt Mac. Mac Pro e “pro” acum dar de ce nu posibilitatea de a conecta mai multe display-uri. acum poti cu un display + wireless al doila pe Mac! iPad pro 1500$ dati de geaba cand exista mac la un pret putin mai mare!
    Stiu ca pentru unii nu conteaza, arunca cu bani insa lucrurile astea sunt foarte utile, mai ales cand ai pretentia ca aceatsa tableta Pro sa inlocuiasca un laptop….Vise. Nu inlocuieste nimic. E un Rahat! Toate aceste lucruri le poti face doar prin jailbreak de mult timp deci nu stiu de ce nu le implementeaza si Apple. Doar ne tine pe loc.

    Osx a fost fantastic acum mult timp poate si Snow Leopard. Daca ar implementa asa ceva in pad ar fi nemaipomenit! ce tot atatea experimente si jumatati de masura?

    M-am enervat teribil si la standul minune de 1000$, care a stirbit din importanta ecranului 6K care este superb. Toata lumea vb de pretul ridicol pentru stand in loc sa se concentreze pe lucruri care conteaza. il integrau in pret, 6000$ si gata dar marketing defectuos! bine ca lanseaza ipod, acelasi ipod pe care nu il foloseste nimeni. MAC pro a luat prin surprindere chiar si profesionistii care nu au ce face cu atat de multa putere dar si cu pretul total de 30000$ cu echipare completa. poate doar pixar sa ia un lot pentru urmatoarele firme, restul firme cu f multi bani pentru ca varianta de baza e o gluma! restul o sa viseze frumos si o sa isi dea seama ca produsul nu este pentru ei. Stima

  2. Îmi pare rău dar nu cred că iPadOS este bun. Este o implementare slabă a aplicației MacOS / OSX. Nici măcar pe aproape. Nu trebuie să comparăm cu Android sau Windows. Acestea sunt junks.

    Cu toate acestea, am o mică speranță, deoarece acesta se rupe de la iOS, sperand ca in viitor sa aduca o experienta mai apropiata de PC. Sa ma anuntati atunci când iPadOS 50 va fi lansat. S-ar putea să fiu bătrână până atunci … dar sper că va funcționa ca OS X 10.0? ahh ce vremuri in 2000.