X

iPhone 8 – Design si Functie Cheie Confirmate de HomePod

iPhone 8 are noul design si o functie cheie extrem de importante confirmate de catre HomePod, prin intermediul sistemului de operare lansate de catre Apple saptamana trecuta. V-am spus atunci ca primul firmware cu sistemul de operare al HomePod poate fi descarcat de catre dezvoltatorii de aplicatii, iar in interiorul lor s-au gasit numeroase informatii interesante privind produsul, dar iata ca si privind iPhone 8.

iPhone 8 are noul design confirmat de o imagine descoperita in interiorul fisierelor de sistem ale HomePod, iar mai jos puteti vedea imaginea creata chiar de catre compania Apple. Puteti observa ca vorbim despre acelasi design pentru iPhone 8 pe care l-am vazut in atat de multe schite si concepte, acel decupaj din partea superioara fiind cat se poate de real, asa ca va trebui sa ne obisnuim cu el.

iPhone 8 are deasemenea noul sistem de recunoastere faciala confirmat de catre HomePod, intrari pentru un software BiometricKit fiind descoperite impreuna cu ele. Apple folsoeste acest BiometricKit pentru controlarea Touch ID, insa in fisierele de sistem ale HomePod se face referire la un sistem de recunoastere faciala pentru iPhone 8, care ar functiona si prin infrarosu, deci vorbim despre ceva avansat.

iPhone 8 – design si functie cheie confirmate de HomePod

iPhone 8 va putea detecta fetele utilizatorilor prin scanare din diverse unghiuri folosind camera frontala 3D si un senzor cu infrarosu, implementarea avand numele de cod Pearl ID. Acest sistem de recunoastere faciala pentru iPhone 8 este gandit pentru a face verificari si impotriva pacalirii sale, deci pozele, sau modelele 3D din plastic nu vor putea fi folosite pentru a debloca terminalele.

iPhone 8 are deasemenea numele de cod D22, aceasta fiind denumirea fisierului vectorial in care a fost descoperita imaginea de mai jos. Aceasta ar fi fost creata pentru a fi utilizata cu sistemul Apple Pay, deci este cat se poate de clar ca Apple a stabilit design-ul final al iPhone 8 si acesta este cel pe care-l vedeti mai jos si pe care foarte multa lume nu ar dori sa il vada in viitorul smartphone al americanilor.

iPhone 8 are, practic, doua schimbari majore confirmate astazi si se pare ca Touch ID ar putea fi intr-adevar inlocuit, sau suplinit, de Touch ID incepand de anul acesta. Asta nu inseamna ca iPhone 8 nu va avea Touch ID integrat in ecran, sau in butonul Power, dar se pare ca recunoasterea faciala va fi intr-adevar introdusa incepand cu anul acesta in iPhone 8, iar un iris scanner are putine sanse de a fi integrat.

This post was last modified on iul. 31, 2017, 10:51 PM 22:51

Disqus Comments Loading...