X

16 milioane de terminale iPhone si 6 milioane de tablete iPad vandute de sarbatori?

Pe 18 ianuarie Apple va tine o conferinta in care va prezenta situatia financiara a firmei plus informatii despre numarul de iDevice-uri si Mac-uri vandute in perioada sarbatorilor. Un analist de pe Wall Street prezice ca Apple a avut un sfarsit de an foarte profitabil estimand ca au fost vandute pest 16 milioane de terminale iPhone, 6 milioane de tablete iPad si 4.2 milioane de Mac-uri. Daca cifrele privind vanzarile de terminale iPhone sunt adevarate atunci Apple ar depasi recordul stabilit toamna trecuta cand a vandut peste 14.1 milioane de terminale iPhone in doar un semestru fiscal.

Analyst Mike Abramsky with RBC Capital Markets said on Wednesday that he sees Apple’s iPhone sales over the holidays increasing 84 percent year over year. At 16 million, that would well exceed the previous record of 14.1 million iPhones sold in the Sept. 2010 quarter, and put the company on its way toward a “holiday hat trick” of personal bests.

Sa nu lasam tabletele iPad si Mac-urile deoparte deoarece Apple a lansat produse extraordinare anul trecut si pana acum a cules roadele muncii.  Tableta iPad este cea mai buna tableta pc din lume si Mac-urile incep sa devina din ce in ce mai cautate. Anul acesta va fi probabil cel putin la fel de bun pentru Apple, sau cel putin asa speram noi, iubitorii de iDevice-uri.

This post was last modified on ian. 12, 2011, 9:55 PM 21:55

Disqus Comments Loading...