X

iPhone 5 ar putea avea un design nou multumita lui Steve Jobs

    Toata vara am vazut zvonuri despre un nou iPhone 5 cu design diferit de cel al iPhone 4 insa in final ne-am ales cu iPhone 4S care in mare este un iPhone 4 cu hardware mai bun. Ei bine toate zvonurile despre iPhone 5 s-ar putea adeveri anul viitor cand Apple ar putea dezvalui lumii intregi ultima creatie a lui Steve Jobs. Se pare ca viitorul model al terminalului iPhone ar putea fi ultimul la care Steve Jobs ar fi lucrat indeaproape si pe care l-ar fi dus aproape de finalizare, terminalul avand deja un design stabilit. Informatiile vin de cei de la cNET care citeaza un analist american dar si o sursa din interiorul companiei Apple care sustine ca iPhone 5 va reprezenta o schimbare majora fata de iPhone 4/4S.

In the note, Kumar said the phone will have a slimmer profile and larger screen size but with the same dimensions as the iPhone 4S (the relatively-small 3.5-inch screen is not one of the 4S’ best features). The iPhone is also expected to have LTE, or Long Term Evolution–what’s sometimes referred to as 4G. Another source, who I spoke with this week and who claims to have knowledge of the redesign, said the iPhone 5 is a “complete redesign. This is a very large project that Steve dedicated all of his time to. He was not that involved in the 4S because his time was limited.”

    Interesant este ca Steve Jobs nu a fost implicat in dezvoltarea iPhone 4S ci direct in cea pentru iPhone 5 deci teoretic anul viitor ne asteapta un dispozitiv cu adevarat grozav. Deocamdata se vorbeste despre un design care ar aduce un iPhone mai subtire si un ecran mai mare dar nimic mai mult si aceste informatii le stiam oricum din vara acestui an. Pana toamna viitoare Apple poate schimba multe iar iPhone 4S pare a fi cel mai bine vandut iPhone lansat vreodata deci va fi interesant de vazut cum anul va prega Apple viitoarea lansare si ce fel de dispozitiv va scoate pentru a convinge si mai multi posesori de iPhone sa faca upgrade.

This post was last modified on oct. 16, 2011, 9:44 AM 09:44

Disqus Comments Loading...