iPhone 5 ar putea avea un design nou multumita lui Steve Jobs

    Toata vara am vazut zvonuri despre un nou iPhone 5 cu design diferit de cel al iPhone 4 insa in final ne-am ales cu iPhone 4S care in mare este un iPhone 4 cu hardware mai bun. Ei bine toate zvonurile despre iPhone 5 s-ar putea adeveri anul viitor cand Apple ar putea dezvalui lumii intregi ultima creatie a lui Steve Jobs. Se pare ca viitorul model al terminalului iPhone ar putea fi ultimul la care Steve Jobs ar fi lucrat indeaproape si pe care l-ar fi dus aproape de finalizare, terminalul avand deja un design stabilit. Informatiile vin de cei de la cNET care citeaza un analist american dar si o sursa din interiorul companiei Apple care sustine ca iPhone 5 va reprezenta o schimbare majora fata de iPhone 4/4S.

In the note, Kumar said the phone will have a slimmer profile and larger screen size but with the same dimensions as the iPhone 4S (the relatively-small 3.5-inch screen is not one of the 4S’ best features). The iPhone is also expected to have LTE, or Long Term Evolution–what’s sometimes referred to as 4G. Another source, who I spoke with this week and who claims to have knowledge of the redesign, said the iPhone 5 is a “complete redesign. This is a very large project that Steve dedicated all of his time to. He was not that involved in the 4S because his time was limited.”

    Interesant este ca Steve Jobs nu a fost implicat in dezvoltarea iPhone 4S ci direct in cea pentru iPhone 5 deci teoretic anul viitor ne asteapta un dispozitiv cu adevarat grozav. Deocamdata se vorbeste despre un design care ar aduce un iPhone mai subtire si un ecran mai mare dar nimic mai mult si aceste informatii le stiam oricum din vara acestui an. Pana toamna viitoare Apple poate schimba multe iar iPhone 4S pare a fi cel mai bine vandut iPhone lansat vreodata deci va fi interesant de vazut cum anul va prega Apple viitoarea lansare si ce fel de dispozitiv va scoate pentru a convinge si mai multi posesori de iPhone sa faca upgrade.

20 COMENTARII

  1. Pai pentru ce sa se implice la 4S? aveau design-ul, aveau carcasa, i-au pus camera noua si gata. au intarziat atat cu el ca nu era gata ios 5 si icloud. normal ca lucra la altceva. cu fasul de 4S acum chiar am devenit interesat de zvonurile i5 😀

  2. Super! Deși zvonurile vin de la analistul Kumar, care regulat o dă-n bară cu predicțiile, m-aș bucura dacă se va mai lansa ceva care poartă marca geniului lui Steve Jobs!

  3. Sincer Kumar asta nu stiu ce cauta pe acolo. Numai prostii spune. Ma mir ca il mai ia in seama cnet. Am citit atatea zvonuri venite de la asta si nu stiu daca macar jumatate s-au adeverit.

  4. E normal sa se vanda fiecare iphone nou aparut mai bine, pt ca de la an la an tot mai multa lume aude despre el. Nu cred ca se vinde asa bine datorita marketingului creat de Apple. Si treaba cu iphone 5 “creat” de Steve Jobs, iar cred ca e pt a vinde urmatorul model mai bine. Suntem prea mici pt discutii de genul asta.

  5. Politica celor de la Apple este peste intelegerile multor oameni(cum scria intr-un comunicat al lor pe care l-am citit pe aici pe unde prin maldarul de ‘informatii’ postate de zaone)…nu avea cum sa scoata i5………a scos i4s ca posesorii de i3g/3gs sa-si faca upgrade(terminandu-si vecile contracte la diferitele companii mobile)…….posesorii de i4,ei sunt inca sub contract si in plus nu este ceva cu mult peste ce necesita upgrade……sa fim sinceri diferenta este mult mai mica de la i4 la i4s fata de i3gs la i4s …….nu mai vb si de 3g ori 2g :))))…..nu asa s-a intamplat si cu 3gs-ul?el aparand ca un posibil upgrade pt cei care nu au un device sau care poseda unul inferior?……din punctul meu de vedere(cu toate ca si eu asteptam i5)politica lor buna si realista

  6. Un iphone 5 o sa apara si cu siguranta o sa arate asa cum se zvoneste, chiar daca producatorii de carcase chinezesti au “dat-o in bara” anul acesta si par sa se fi inselat, ei au surse sigure pentru designul si marimile la iphone5, nu erau atat de prosti sa bage mii de $ intr-un zvon, vorba aia, doar toate se fabrica la ei… e evident sa se stie intr-un anumit grup de oameni cum va arata noul dispozitiv.
    Poate apple a considerat ca mai trebuie lucrat la iphone5, din dorinta lor de a scoate ceva perfect, ip4S e doar un upgrade, sa nu dezobisnuiasca lumea de la a lansa un dispozitiv nou in fiecare an, la fel si ios5, care la prima vedere e acelasi cu ios4, are doar niste upgrade-uri.
    Parerea mea desigur.

  7. Aiurea, eu am înțeles ca a lansat iPhone 4S din 1 din 2 motive:
    1. Ori nu a vrut sa lanseze anul asta 5-ul pt ca nu era complet
    2. Ori au lansat 4S-ul(ca trebuiau sa scoată ceva nou) ca sa ne țină in suspans încă 1 an in ceeace privește iPhone 5-ul.

  8. Cel mai frumos (si o za ziceti ca am imaginatia bogata) ar fi sa prezinte Steve i5 ul printr o inregistrare realizata si proiectata gen holograma! Nu ar fii chiar imposibil stiindul cum era si cum putea sa prevada lucruri pe care oamenii si le doreau!

  9. Zamby. Asa e si cred ca un astfel de comentariu e binevenit si binegandit ! Ei stiu ce au cel mai bine in gradina si pe ce se pot baza! Si probabil va fi o regula pe viitor sa scoata un S !

  10. Eu zic ca i5 va fi disponbil doar in versiunea de 32gb si 64gb ,camera foto ar fi frumos sa o faca de 12mp cu filmare 3d (dar asta cu camera 3d mai degraba la un 5S :))) , 1gb rami , procesorul poate a6… Voi ce ziceti?

  11. Parerea mea:
    – Ecran 3.7″-4.0″
    – Rezolutie dubla adica 1280 x 1920 (practic full hd)
    – Variante 32/64/128 GB I Storage
    – Display 32M colours
    – Posibil mai subtire si mai usor
    – PPI > 500
    – 3G HSDPA+ 21 Mbps
    – Wi-Fi 802.11 a/b/g/n
    – Camera 12 MP, 4000×3000 pixels
    – CPU 1.5 GHz dual-core

    Aceste functii la un iphone 5 plus un ios 6 sunt sg ca l-ar face din nou cel mai bun iphone

  12. NU va exista vreun iPhone 5 vreodata . De ce nu intelegeti ca 4S e al cincilea iPhone cronologic . Cum poti numi al saselea Iphone5 ?

    Serios , vor va ganditi cand scrieti ?

  13. Avand in vedere ca au existat:
    – iPhone 3G cu iPhone OS 2.0
    si
    – iPhone 4S cu iOS 5.0

    poate la fel de bine sa existe Iphone 5 cu iOS , insa cei drept poate la fel de bine sa fie si Iphone 6 avand in vedere ca deja au fost lansate 5 modele si au sarit peste iPhone 2, deci nu ar fi un caz singular:)

  14. iPhone 2G = iPhone 1
    iPhone 3G = iPhone 2
    iPhone3GS= iPhone 3
    iPhone 4 = iPhone 4
    iPhone 4S = iPhone 5
    iphone 6 = iPhone 6

    2G sau 3G nu inseamna second generation sau third generation ci conectivitate 2G (EDGE) si 3G.
    Complicat tare 🙂