X

iOS 5 si problema raportarii gresite a procentajului bateriei

   iOS 5-ul companiei Apple are foarte multe probleme: cu autonomia bateriei, cu semnalul GSM, cu semnalul Wi-Fi, cu unele convorbiri telefonice, etc, insa recent am descoperit ca exista o problema si cu raportarea corecta a procentajului bateriei. Practic problema o puteti observa extrem de bine atunci cand procentajul bateriei indica valoarea de 1% si puteti folosi dispozitivul pentru cateva zeci de minute bune inainte sa se inchida. Am observat aceasta problema pe iOS 5 si iPhone 4S acum cateva zile cand m-am jucat in jur de 15 minute First Touch Soccer avand doar 1% din baterie disponibila. Problema este ca nu sunt singurul care a depistat ca iOS-ul nu raporteaza chiar atat de bine aceste valori.

Cred ca am ceva interesant pentru tine, astazi m-am decis sa las telefonul meu (iphone 4s) sa se descarce pana se inchide, chipurile sa-i fac, ciclul corect de incarcare al acumulatorului, mare mi-a fost mirarea cand am observat cu stupoare ca, cu doar 1% baterie, am navigat, vorbit si am trimis sms-uri timp de 30 DE MINUTE !! La iphone 4 cu 1% mai vorbeam 2 minute ! Problema cu bateria la 4S tind sa cred ca este doar o problema de indicare, nu si al bateriei ! Cred ca doar arata eronat.

   Acolo aveti marturia unui singur utilizator
insa pe Facebook am aflat ca exista si altii care au intampinat aceleasi probleme. In citatul de mai sus vorbim despre iOS 5.0.1, la mine a fost vorba despre iOS 5 deci e o chestie care se intampla indiferent ce versiune a iOS 5 aveti si problema ar putea fi inca de la iOS 4. Nu stiu cine naiba a gandit iOS 5-ul asta, au stat un an si 4 luni cu el in teste si rezultatul final a fost dezamagitor. Multa lume a uitat de noile functii cand terminalele pierdeau cate 10% din baterie la fiecare 15 minute si Apple acum se chinuie sa rezolve problemele cu iOS 5.0.2.

Disqus Comments Loading...