X

Video: Navigon update disponibil, aduce functii importante

   In cursul serii trecute compania Navigon si-a actualizat aplicatia de navigatie prin satelit dedicata platformei iOS. Navigon este una dintre cele mai bune aplicatii pentru navigatie de pe iDevice-uri iar prin update-ul de aseara compania a imbunatatit semnificativ functiile disponibile pentru utilizatori. Avem in primul rand parte de un update pentru hartile existente insa avem acum si posibilitatea de a descarca din Navigon doar hartile de care avem nevoie. MyMaps se numeste optiunea care ne da posibilitatea de a face acest lucru iar hartile pot fi descarcate separat in functie de nevoile utilizatorilor astfel ca nu va trebui as umplem peste 1 GB de spatiu inutil pe iDevice-uri.

     Iata noutatile aduse de Navigon 2.0:

  • Fully refined and even easier to use UI
  • Free map update for all
  • MyMaps: Install only the maps you need*
  • Fresh Maps XL: Quarterly map data update (In App Purchase)
  • PLEASE NOTE: After installing the app the maps need to be downloaded separately. This requires an internet connection.

   Nu am testat noua versiune a Navigon, nu stiu cat de bine functioneaza noile optiuni sau daca hartile pentru Romania au fost indeajuns de bine actualizate. Aplicatiile companiei navigon sunt disponibile in format universal astfel ca o achizitie  va permite sa folositi aplicatia pe orice iDevice fara probleme.

 

Pretul initial:
Numele:
NAVIGON Europe

59.99

s

 

 

 


Developer: NAVIGON AG
Universala
Categoria: Navigation

 

Descriere: Please welcome our all new NAVIGON 2.0 including a flexible maps concept and cool new features! – Get it now at this special price for a limited time only!

With NAVIGON you can turn your iPhone or iPad…

 

Dimensiunea aplicatiei este: 45.5 Mb

 

This post was last modified on nov. 17, 2011, 4:26 PM 16:26

Disqus Comments Loading...